payback is a bitch but you deserve it

Jahopp. som ni vet så jävlades jag med en viss person förregår & jag tycker det va så himla roligt att jag kunde inte motstå att göra det igår också och tro mig det var såååå värt det , även om han inet snackar med mig nu då , fast seriöst pyssan du kan inte säg att ja ska dra långt bort från dig och sen två veckor senare tro att jag ska leka med dig i en park dessutom ! nee skulle itne tro det du ,
vet inet ens om jag vill ha med dig att göra mer . har inte bestämt mig än .
bara så du vet det , så kommer jag forsätta jävlas tills jag har bestömt mig hur jag ska göra plus  det är rätt kul .  och du förkännar det .!

They werent kidding when they called me kinda strange

i dag Har man inte gjort ett piss . har sovit typ hela jävla dagen , det enda jag gjorde va att gick & handla en cola vid fyra annars har man legat & sovit i sin säng med musik från the jonas brothers på . jag ska till tandläkarn vid tio i nio i morgon bitti (onsdah) . ser värkligen inte fram i mot det . men det är bättre att gå dit & få det gjort än att gå & få tandvärk elr få tänderna att se ut som annas & det vill jag värkligen inte .
Just nu har jag ställt in faders data i mitt rum för att inte väcka anna med min musik för hon e inget fan av den , hahha men skit ner dig . du kan ligga & lyssna på lassie du på cd spelaren , hahha . vet inte riktigt vad jag ska göra mer än att sitta här & lyssna på musik & softa.


Nu är det iallafall säkert att jag ska få mig ett till litet systerbarn av maria :) . hon ska får nån gång mellan januarie och februarie . vet inte riktigt vad jag tycker om saken men det är väl rätt kul om man slapp bli väckt på morgonen av en unge som står och skriker molin vakna vi ska leka . men jag älskar min charmis endå hehe även om han är ett irriterigs objäckt som väger lika mycket som isabella haha .

i förregår natt va jag itne så snäll mot en viss person men han förkänna det . det var meningen att jag skulle möta honom vid fontänen i guldringen men jag kanske gick runt den istället för jag ville itne gå ner det . va helt säker på att han skulle försöka döda mig , vilket han inte skulle då men endå . så han är rätt sur för att han gick vänta 20 minuter på nån som inte kom , men det skiter jag i för du förtjänar det pyssen !


Det var väl allt från mig den här gången ,
Tips på musik . skaffa er:
jonas brothers med move on , riktigt bra text i den om man fattar engelska .

Suckers :)

Som ni vet börja typ alla skolan den här veckan . förutom jag hahahahah . snacka med mig nya rektor i måndahs och behöver inte börja fören i september nån gång och snacka om hur glad jag blev då allså . hela en månad till sommarlov :):) . men det e klart jag tycker synd om er som börja den här veckan , men bara lite ; ) . fast jag ska bara gå i tre dagar i skolan och två dagar på prao eller tvärt om , har inte bestämt mig än

Fick veta att josse kommer hem den 19 oktober men bara till den 23 oktober men det skiter jag i för jag får träffa josefine =) . i morgon ska jag städa typ hela huset så får jag en vodka flaska av min morsa på fredah och det är de värt fast jag måste hämta anthoni och melody i morgon på dagist . lova maria att göra det så är illatvningen

RSS 2.0