Hem ljuva hem

bott i min EGNA lägenhet nu i en vecka och känns helt underbart att ha ett ställe att kalla för mitt egna hem och självklart är det ett hem för mina pojkar också, min mini ligger i soffan och sover och sebbe är ute med soporna, jag funderar på att bädda sängen och sen ta mig en snabb dusch undertiden beban sover och innan maten som sebbe ska laga eftersom han tydligen inte gillar min matlagning längre, annars har jag och bebis bara vart på jysk och handlat badhanddukar nu på rean och en matta,sopset,väggklocka och en golvmopp på rusta.
sånt man behöver plus att jag har beställt ett nytt bankkort med min mini på eftersom mitt håller på att gå sönder för att jag råka ha det i jack fickan medans jag sätte mig den i på kanten på soffan när jag va gravid och sprickan som blev har blivit större nu så går snart sönder helt , så skicka efter eller snarere ansökte om ett och varför inte ta ett med min prins på för bara 100 kr . så ett sånt blev det för min del :)
nu är det nog dags för mig att dra och fortsätta min dag .

Julafton 2010

sitter hemma hos moder nu och syster maria kom nyss me monkey, anton,mellis karamellis och jara hit , va och handla lite julklappar eller snarere alla julklappar för en stund sen plus att jag var hemma och fick hjälp av sebastian att betala hyran så att det är gjort plus att han fick  en julklappa av mig även om vi vart lite osams i morse. nu väntar jag på att rara anna panna ska bli klar med julmaten eftersom moder suger att på att laga mat och pappa  alltid gjorde det men riktigt dålig tajming får jag säga, hade det vart pappa som gjort den så hade den vart klar nu vid nu eftersom han börja vid fyra på morgonen med den haha, men sån var pappan min. jobbigt det blir att han inte är med nu , första julen utan honom och första julen nånsin för celeste och niklas.
saknar dig pappa lilla ska du lugnt veta, gjorde bort mig lite när jag kom till mamma förut och jag,viktoria.mamma och anna satt vid köksbordet och jag vräker ur mig och frågar om vi ska åka och hälsa på pappa idag, men känns inte som att han är borta , känns fortfarande som han ligger kvar på sjukhuset fortfarande och det är bara hälsa på honom kanske blir bättre efter begravningen och man verkligen inser  att han är borta. men just nu känns det som att han fortfarande finns kvar ,



bilder från julafton hos moder.


dödsannons



Idag var pappas dödsannons med i tidningen, känns jobbigt !
men fin blev den iallafall kan jag ju säga, älskar & saknar dig pappa lilla <'3


Borta men aldrig glömd




Den 14 December klockan 11.15
förlorade en fru sin man
Syskon sin bror,
barn sin pappa
barnbarn sin morfar
arbetskamrater,grannar och vänner en av dom bästa personer man kan ha som vän.
livet var orättvist när du togs ifrån oss.
du var en underbar person och kommer bli saknad av många.
allt som finns kvar nu är underbara minnen med dig
Älskar och saknar dig pappa
snart syns vi igen hoppas jag <'3
Borta men aldrig glömd!

Sven Sune Gunnar Andersson
19480925 - 20101214

kampen tog slut för dig , pappa

idag klockan 11.15 så slutade han andas, livet togs ifrån honom , fan hjälpte dom inte honom för?
hade dom gjort det så hade han vart vid liv nu .
men hans kamp att bli bättre tog slut .
varför är livet så orättvist ?

Välkommen till vuxenlivet!

äntligen har jag fått mig en lägenhet och har skrivit på kontraktet, betalat första hyran och håller på att paketera mitt liv i kartonger, allt jag väntar på nu är att hyran ska komma in och sen blir det ner till botorget och hämta nycklarna och sen flytta in våra saker,hoppas bara på att min kära förkyldning har gått bort , mår super dåligt! försöker få tillräckligt med sömn så man orkar med mini men ibland kan man inte göra allt själv, så därför är det bra att man har sin lilla mamma som gärna tar sigt barnbarn och måste ju skryta lite också för idag såg jag min prins vända sig från magen till ryggen för första gången. helt undertbart är det att se min prins växa och lära sig saker och han är ju hela en månad och tolv dagar också idag, längtar tills man ser honom börja kripa och allt för första gången.
men nu ska jag måste jag nog gå upp och ta min prins för tror han är lite hungrig nu, hoppas dock inet att jag smittar honom med förkyldning när han äntligen börjat bli av med sin .
mamma älskar sin niklas :)<3

RSS 2.0