im crazy ass hell bitch,,.

fick dampet hos marita igår så vi talar inte mer och anna bara trakarsserar mig på både telefon och facebook! inte mitt fel att du inte tål sanning lilla du och marita sa att hon inte ville ha med mig och niklas att göra för att åter igen säger som det är, men pallar tyvärr inte med nån av dom där längre så orkar tyvärr inte bry mig.

idag har vart sådär, vart på stan med carro och hennes moder plus min pojke, vi va på fstöd , följde me sanna te tandläkaren plus att vi drog och käka thaimat vilket va mumsigt hahaha,nu har jag egnat tiden åt att betala räkningar medans niklas troligtvis sover för natten men är inte helt undra på saken med tanke på att han somna vid fyra men men plus att jag fixa iordning det sista på dvdhyllorna och dammsuga vardagsrummet. imorgon blir att städa niklas rum,byta lakan i min säng och tvätta hallmattan ett måste.


nu ska jag glo på McLeods döttrar. tjenixen på er losers!


shoppoholic!

tycker att jag vart lite shoppoholic idag allså, var och handla på morgonen mat plus ett bord med två stolar till balkongen vilket ser super snyggt ut men ska nog sätta upp ljuslykter också i taket och köpa nåt att ställa på plus ställa en kruka med en blomma på där ute också så blir det nog fint, efter vi hade handlat mat åkte vi till maxi där jag hitta ett par harembyxor bruna te mig och ett par solglasögon och en keps till nikke (kepsen va mer för att ja hade tapat bort hans fiskarhatt men hittat den nu också) på H&M och en dress med byxor och tröja svart/grön på stadium vilket var super snygg, och sen drog vi hem till marita där jag försökte få henne att skjutsa mig och carro till tropicarumet vilket hon inte ville så då åkte jag till stan för att träffa carro och handla ett par sandaler till nikke på skopunkten eftersom det inte fanns såna skor jag ville köpa på dinsko i hans storlek dåligt dåligt dåligt. och så köpte jag själv ett par turkosa converse skor light och ett par korta jeansbyxor vilket var super sköna hahaha, fyfan vilka köp man gör, i går köpte jag även ett par ballerina skor bruna för 15 kr på rean på H&M. just det köpte ett bäddset till min säng också och två röda filtar på jotex också till soffan så jag kan ta bort och tvätta dom som är i soffan för dom har nikke spytt på plus att nu funderar jag på om jag ska försöka hitta en billig byrå att ställa i hallen för börjar bli fullt med kläder i garderoben så får typ inte plats så mycket mer plus att jag vill titta på ett billigt akvarium att ha i nikkes rum också, det blir fint tycker jag haha,
nu ska jag äta pizza och kolla på Mcleods döttrar. tjenixen för min del.




grrr för heta armad

fick mera såna dära armad jag redan har typ tio av fast i olika färger nu,
fick en blå, lilla och en röd
Grr för dom allså, tycker själv att dom e super snygga & bryr mig inte direkt vad andra tycker  allså,
vickan skulle se om hon kunde hitta ett grönt sånt fast jossan sa att det fanns så blir nog ett grönt i min samling också :)


dop för niklas

vi hade dop för niklas idag i st johannes kyrkan och  det var om jag får säga det själv lång tråkigt hahaha men jag är ju då inte sån som går i kyrkan direkt heller, men tur va det att inte niklas satt och gall skrek för kung och fosterland så det var ju ett plus i den delen.
han fick presenter också :)


fick blommor&kort av farfar,styvfarmor & faster
en fotoram&kort av maria,danne & kusinerna
en karusellfotoram av mormor (ni förstår nog vad jag menar om ni ser den )
en body av victor
en presentkartong med passande bebisleksaker av isabella
en kort plus får ett par converse skor lite senare (dom är beställada ) av josefine & paul
ska få present av anna,viktoria & patrik lite senare


promenera hem te marita sen med josefine, drack cola och ät sallad och lasange medans vissa av dom andra åt mousesaka (osäker på stavningen)
nu dags att duscha för min del,



LIBERO BOX !

va och hämta min libero box som man får vid typ 6 månader ifall man är med i liberoklubben,
va mycket kul i den.
fick;
* ett par grön/vit randiga strumpor
* ett litet packet med up&go blöjor 
* ett packet med en gångs hacklappar
* en cd skiva 
* ett paket med bindor 
och massa papper som jag tyckte va ointressant ! 

       han fick massa kläder som massi hade köpt på ullared också, gilla verkligen den gröna vindjackan han fick där ifrån :), blir nog också att åka dit för min del ska bara övertala marita att följa med , nu dags för mig att fortsätta kolla på McLEods döttrar innan sebbe&nikke kommer hem igen , tjenixen,

brist på nyheter !

har absolut inget att säga allså, men gör ett inlägg ändå så ni vet att man lever!
vart barnvakt åt boban sen tisdags så haft henne och det går bra trots att hon är envis så in i helvete och vägrar glra saker jag säger till henne att göra som tex äta upp allt,borsta tänderna (vilket ja tvingar henne te) och sova när ja säger till. idag trodde hon att hon skulle få äta chips till frukost vilket jag inte gick med på så blev inget av den delen, ja och min pojke va ute förut i det soliga vädret och åkte paraplyvagn med ett parasol till vagnen på men sen blev det så kallt så gick in igen. så börja han tigga chips av vickan vilket han inte fick och satt och sa mmm jag, haha min sötis blir svårt att motstå det ! ska dra hem snart men måste köpa mjölk och sallad först och har ingen lust att gå till centrum eller gå hem för den delen,
dags att spela klart innan man tar på godbiten kläder haha
http://www.youtube.com/watch?v=e0n1gGozdVM

god morgon

god söndag morgon haha, sitter hos marita förstunden . vakna vid typ åtta av sebbe som låg och åt glass brevid mig. blev att duscha i hundra år och sen klä på sig, packa ner kläder te nikke, vickans linne&tröja plus min data i en påse och sen börja den långa vandringe hem till marita, har fucking ass ont i benet och fötterna förfan efter igår, vet dock inte vad jag har gjort men ont har jag! när jag kom hit så blev det raka vägen in till maritas rum och pussa på min pojke <3 och ta nåt att dricka haha,
fick hjälp av anna att deklarera på internet , får tillbaka 2808kr av skatten . inte mycket med tanke på att skit erik får 10000 den där nörden,borde ge dom till mig haha,
ska städa annas rum av uttråkning eller dra hem till carro och playa spyro innan man drar hem och lagar mat och badar nikke för det är ett måste för det va i förregår han sist fick bada,
ska be marita också fixa dopklänningen innan jag drar så det är fixat också för  nu är det exakt en vecka kvar tills min prinskorv ska döpas i johannes.
nu dags att göra någon nytta .
tjenixen .


stor spargris = mycket pengar :)

har lovat att vakta boban från tis eller ons till lör så blev att växla in alla mynt i spargrisen vi har som vi lägger växeln i vilket blev hela 395 kr fast blev ju typ 375 för att maskinen på ica skulle ha 5% men det kan jag typ leva med haha, fick skjuts jag,nikke & carro till maxi där jag handla mat för varenda liten slant haha, och sen hem och lämna allt, byta blöja på nikke och hem till carro och äta tacos och spela spyro med kim hahaha medans nikke sov och carro gjorde jello med vodka och bär i till i kväll för moder har lovat att ta niklas över natten  så nu sitter jag och väntar på att hon ska hämta honom hos carro , fast nu måste jag byta bajs blöja för han skitet så det kommit upp på ryggen förfan hahaha.
wish me good luck :)

goa gamla fredagkväll

vart i farten hela dagen, först va jag på banken och hämta kontoutdrag och lämna in papper om hyran medans anna var snäll och tog nikke för han somnade precis innan vi skulle åka, efter jag var klar med det och hämtat honom så blev det att följa med carro & hennes mamma till stan och hänta inbetalningskort till saker, vet inte direkt vad hahaha, efter så blev det att gå hem och laga mat och samtidigt att ge nikke mat vilket inte vad så smart uttänkt , skulle göra kycklinggryta iaf men var dum och satte nikkes skål på bordet till hans matstol vilket blev att allt hamna på golvet plus hans kläder och när jag skulle hämta disktrasan var han snäll och slog till mig i röven så jag också fick barnmat och på mina GRÅA jeans så jag var inte direkt glad !
nu somnade min pojke för en stund sen och nu ska jag spela assisent creed 2 haha
godbajs



i am ironman due due due due due

fick sova länge idag för sebbe tog nikke för vakna med värsta huvudvärken så fick sova länge, sebbe e ledig idag också så han är ute och går med nikke, så dricker en kopp te och kollar på mcleods döttrar medans jag tankar ner andra säsongen av glee , tar för lång tid att vänta till varje onsdag.
ingen aning om vad man ska hitta på idag men har ont i skallen så ska nog bara sitta hemma , mysa med min mini och titta på tv/film plus laga mat lite senare .


6 april / 2011

god kväll sebbe har vart ledig idag och seriöst vart irriterade så in i helvete men sånt man får leva med, vi tog en promenad till hageby centrum och köpte välling och en tandborste till min pojke som man typ nu bara  suger på haha men ska användas med tandsingarna kommer fram, lagt in kläder, städat vardagsrummet så sebbe sövde nikke som var trött redan vid fem, så han snarkar redan.
själv sitter jag vid datan med en kopp te och väntar på att glee ska börja på elvan , så blir det greys anatomy och sova för min del.

Tvättstugan !

min prins var väldigt irriterande igår och jag får dåligt samvete men han var faktiskt det, bara skrek och skrek och skrek, hade värsta huvudvärken och bara lust att lämna honom utanför dörren haha men så blev det inte, tror han har fått öroninflamation men är inte helt hundra på det fast feber hade han så gav honom alvedon och miniform mot knip, så blev det välling och sängen vilket funka efter ett tag,
så idag vakna jag av en glad pojke som fick tag i mitt hår och drog så man vakna, vet inte hur länge han hade legat vaken iallafall men jag vakna vid halv sju vilket är att sova länge för mig :), har sorterat tvätten nu medans nikke åt morgon välling och nu sitter han i gåstolen och i soffan och kollar på brothers and sisters.
min prinskorv håller på med present te mig i blöjan så är nog dags att byta .
tjenixen

BVC = spruta = en väldigt knällig nikke!



mamma prinskorv och moster böna blir hela fem månader idag, fyfan vad tiden går fort allså, känns ju som det var förra månaden man pressa ut honom haha,jobbigt var det men skulle så göra om det bara för att han min prins hos mig plus nån litet syskon till honom nu :), prinsen var på bvc idag, mormor följde med honom för att jag skulle hinna städa upp mitt fina kräk golv som min kära som hade kräkat på några  så där hundra gånger bara på två dagar så det var helt kladdigt även om man torka upp det,
iallafall han väger nu 9770 gram och var 66,5 cm lång, fyfan min prins börjar bli stor!
längtar tills han börjar gå så man slipper bära omkring på honom hahaha, börjar känns i ryggen igen nu.
handla lite nödvändigt på city gross förut med marita & vickan åå så klart min prinskorv 
anus&liam  var här & gick hem för en stund sen, hon gjorde cheese cake plus att vi åt kebab och kolla på EASY A.
min prins ville verkligen inte somna idag men nu sover han äntligen & nu ska jag också krypa ner i sängen & blunda,
hej svejs för min/våran del.


RSS 2.0