i dag e man ledsen :(

i dag är jag jätte ledsen för att carro åker till grekland i EN HEL VECKA plus att jag blev getting stucken på ryggen igår när jag satt utanför på gården plus att jag är jätte trött idag för en vis idiot kom & klacka på i natt & väckte hela huset plus skrämde skiten ur mina kompisar oxå, så faan ta dig ditt röv hål . hoppas polisen tar dig snart & sätter dig i finkan & låter dig ruttna där . du vet inet hur mycket du har förstört för din egna familj , dina EGNA barn e rädda för dig & vill itne ens träffa dig ! jävla pundar skalle!
nu ska jag gå & laga mat , hörs senare gott folk :)

önska man slapp allt det här

just nu sitter & dricker cola, har precis målat ännu en dörr vit & ja börjar tycka att dom ser tråkiga ut så jag måste seriöst sätta upp nåt över det sen för det är för VIT , fast jag har ju tre dörrar kvar att måla (fan dom tar aldrig slut ju), fast nu ska jag berätta vad som hände igår.

syrran kommer hit med alla barn vid tolv tror ja eller tidigare & skriker MAMMA, JAG MÅSTE PRATA ME DIG & så gick dom i väg . sen kommer dom tillbaka efter en kvart & det första min morsa gör är att ringa polisen, (då fatta man direkt) både jag & anna drog ut med alla ungarna. jag tog kiara & drog hem till emma men ville längre bort fast sebbe hade itne tid för han skulle va me sina kompisar fast jag berätta ju aldrig vad som hade hänt för han tror redan att jag e knäpp (tror ja i allafall), så satt jag hemma hos eva tills anna kommer dit & säger att nu är polisen hemma hos oss & självklart kommer moa&emma på iden att vi ska dra till halvars & köpa glass då, så då blir man tvungen att gå hem mitt i allt plus så satt dom i MITT rum & snacka , så kommer jag in & börja rota omkring på golvet. låder & i min väska efter pengar hahaha & dom börja GARVA åt mig . riktigt elaka tkr ja . sen drog vi till halvars & köpte glass med melody (titta moas bdb för bilder) & sen så tog vi bussen hem & då var vi hungriga & då blev det att åka snålskjus till hageby med marita&anna hahaha . sen efter det så titta vi på film hos mig eller emma titta , moa sov & jag satt vid datan hahaha .

så efter allt som har hänt , skulle jag gärna kunna flytta hem till nån av er, bara säga till om ni vill de :)

händelserik helg .

Lördag:barnvakt&stan
fick pengar av maria idag om jag vakna kiara vilket jag gjorde . så det blir en tur till stan med carro & hennes familj plus så åkte vi till mediamarket & jag hitta lite grejer jag vill ha där , bland annat en digitalkamra & en mobil fast vet fortfarande inte vilken av mobilerna jag ska köpa för jag har hittat två som jag vill ha. ena är en iphone & den andra är motorola razr v3i. ni får gärna säga vilket av dom ni tycker . ajja sen efter jag hade gjort allt jag skulle så kom jag hem vid sex & sune skulle grilla fast jag somna innan hahaha .



Söndag:bada i mårängen

var & bada i mårängen idag i fyra timmar med maria,anton,mella&vickan & jag brände sönder hela ryggen så har bajs ont just nu, fast det är lungt för det blir brunt om några dagar hahaha , mer har jag väl inte gjort idag eller joo . jag blev arg på hela min skit familj fast det förstår ju vissa att jag alltid blir för folk vet ju hur dom är , HELT STÖRDA I SKALLEN !


Måndag:jävla skit gitarr

var i stan idag & skulle ha lagt min gitarr men när vi kom dit så sa gubben att det fanns stor risk att den skulle gå sönder när man byta strängar . så han sa att jag kunde lika gärna köpa ny vilket min moder sa att hon skulle göra. vilket vi sen gjorde eller hon beställde en från nån affär som min morfar köpte den hon fick från. så jag blev ju jätte glad plus att jag fick ett plextum & sen ska vi köpa en axelband & en nyväska i den färg jag vill ha :) , sen efter när vi kom hem så laga JAG maten & det blev bajs gott , nu är jag helt slut & har lust att gå & sova en stund , så den här dagen har varit jätte bra plus att jag såg söta sebastian idag oxå på stan :)

riktigt besviken.

okay. så idag har jag väl sovit rätt mycket eller somna vid sex på kvällen för att jag var på stan med carro.sanna,kim & kiara. var tvungen att ta med mig henne för jag fick pengar för det hahaha & sen när jag kom hem så gjorde jag inte så himla mycket faktist . mest satt ute på gräsmattan med maria & dom & hade samtal . sen ställde jag mig på plattorna & melody stod & följde efter mig hela tiden när jag flytta mig hahahaha .

vakna vid 04:16 & logga in på datan direkt & så när jag logga in på msn . så hade jag folk en länk av en kompis som bor i hong kong & det var en bullemi (om ni vet vad det är ) som demi lovato hade skrivit & det hade tydligen massa folk som hade vart elaka mot henne & nu vill jag bara ge er ett råd : SLUTA FÖRFAN UPP MED ATT FÅ FOLK PÅ DÅLIGT, hon är fan skit snäll & ja jag vet de eftersom jag prata me henne i förregår & jag tycker inte att ni folk har rätt att säga att hon är falsk om ni inte är helt säker. ni vet väl fan inte om hon är den riktiga eller inte. så håll era dumma kommentarer för er själva ! jävla idioter

ja, jag är en nörd när det kmr till dom

surfa runt lite på nätet i natt & kunde inte sova & så hitta jag en chat som jag satt inne på från tre i natt & är liksom fortfarande inne där men ändå och gissa vilka som loggade in i ca en halv timme & snacka lite med sina fans om itne jonas brothers & tror ni mig inte så får ni bild bevis av mig .
snacka om klockrent coolt allså .




DATANÖRD!

den här sommarn tycker jag själv att jag har suttit vid datan mer än vad jag har varit med mina kompis, vi kan ju säga att det har gått 50 dagar av sommarlovet & av dom har jag umgåts med mina kompisar 15 dagar eller nåt & resten datan . i morse blev jag arg på min moder iallafall eftersom i några månader nu har hon sagt att hon ska laga cykel vilket hon inte har gjort & imorse blev jag arg & skulle ta min syster däck på hennes cykel för att hon är ändå i irland tills septemer eller nåt sånt skit . & iallafall så hade jag fått bort muttrarna & allt & skulle sätta dit min syster däck & så passa inte det där jävla skit däcket & jag blev skit arg & knuffa omkull min syrras cykel & min egna & börja kasta muttrarna hejvillt på gården . så min moder blev inte direkt glad men det blev inte jag heller eftersom hon ljuger stup i kvarten för mig . så har inte talat med henne alls idag & det ska jag forsätta med för jag har inget att säga till nån som ljuger för mig hela tiden. sen senare efter jag hade sovit hela långa dagen så vakna jag med feber , ont i huvudet & lät som en kråka & då blev jag så klart mindre glad & nu är febern borta men jag är ändå på dåligt humör !

its just like no one ever seems to understand

god dag gott folk elr ska jag säga god natt för det är ju liksom natt haha ajja vi säger goddag . just nu ligger jag i min säng med en varm laptop på magen & tittar runt lite på internet för det finns ju inte så mycket att göra nu för klockan e ju liksom tjugo i fem bara & jag tror itne det är så många som är vakna & jag ska väl berätta vad jag har fått för tankar nu dom senaste dagarna , typ att alla killar så fort dom dricker eller nåt blir helt störda i skallen & aa. det e typ min uppfattning just nu & det är väldigt sjuk att jag tycker så för vill bara påpeka att danne (syrras pojkvän) INTE har slagit henne men sagt lite elaka saker till henne!!! & om man verkligen gillar människan ska man verkligen stå ut med sånt för det skulle jag nog aldrig göra så förstår itne varför hon gör det ,


min kära vän hörde av sig idag & fråga om vi skulle dricka tror iallafall (ingen aning om vad han frågar vissa dagar)  ialla fall, han e jätte bra & sånt men blir lite konstig när han dricker fast jag kan säga rent ut att jag inte gillar folk som dricker för dom blir alltid så konstiga när dom gör det vilket han blir fast jag gillar honom ändå för han har aldrig gjort mig nåt ont när han har gjort det men ändå  & när han hör av sig till mig så vill han alltid dricka eller nåt & jag orkar oftast inte med det så jag hittar på små ursäker fast jag är inte helt säker om han driver med mig eller om han verkligen gillar mig , han säger att han gör det men sen så säger cicci att han inte gör det fast ljuger ju oxå rätt ofta så jag har ingen aning om vad jag ska tro . just nu i allafall sitter jag & lyssnar på demi lovato - forget & tittar på deep water tror jag filmen heter , den är i allafall tråkiga den saken är saker det är därför jag sitter vid datan . haha & jag ska börja skriva blogg varje dag nu eller iallafall försöka , fast det har jag sagt rätt många gånger oxå & just det jag ska fixa både den här sidan & myspace sidan , så det är bara kikka in & ta en titt . heter myspace.com/m4liiiin på myspace eller allså bara söka på det så kommer du dit . ajja hörs senare gott folk för nu ska jag lära mig fixa färg & det här . :)

u dont know what u doing to me

igår/söndag . så vakna jag vid fem på kvällen för att jag är lat & så klart vakna jag på dåligt humör & blev mer arg sen när jag fick reda på att maria &melody skulle sova här men fatta ju sen när dom berätta att hon&danne hade bråkat igen men det är fan inte roligt när han kommer hit mitt i natten & börjar slå sönder fönster & skit , han är helt störd i skallen fast i natt kan han inte för han har två ungar att ta hand om men folk som honom borde inte få bli förälder & min syster är ju inte den smartaste som skaffa barn med honom , det bevisar bara att min syster är en idiot & han e större idiot för ingen av dom fattar ju att två av ungarna kommer att komma ihåg det här sen när dom blir större . ajja idioter finns det till allt, även ge barn men för livet

idag/måndag . gör jag inte så mycket ska laga min cykel sen när det blir ljusare ute & ska väl se film elr nåt snart för det finns ingen chans att jag kommer somna på några timmar för jag är inte ens trött allså & just det gott folk det blir JB konstert igen för min del i slutet av det här året eller i början av nästa & då blir det bara att hitta nån som följer med annars tvingar jag josse & just det josse ska köpa en data väska till min bärbara bara för att min moder sa att jag satt & spela i fredag när vi åt mat hahahha , mer har väl inte hänt .


like u boy, more then u think.

tjo

god morgon gott folk . logga in bara för att berätta att nu är det exakt en månad kvar tills skolan börjar & snacka om att jag börjar bli skrämd nu för det är en ny skola det här året oxå med folk jag INTE känner , nya lärare & nya klass rum eftersom vi inte kommer sitta i ett hela tiden & förra terminen hade jag bara två plus de på bf prova på med birgitta & ja , jag väl sakna mina lärare eller inte faktist elr jooo kanske för jag tror inte jag kommer få sitta & ha fina samtal med mig själv utan att läraren säger till mig den här terminen om jag inte pratar tyst & låsas att jag inte hör läraren om han säger till mig :D ,. ajja det känns skrämade nu .förut kul & nu är jag mer nervös.
ajja nu ska jag gå & hämta nåt att dricka & kolla vad fan ja har gjort med ögat för jag har bajs ont .

fick min nya data :D

i dag fick jag min underbart söta data & den är helt underbar & såååå fin & bra :D , faaan jag älskar den redan :D fast jag kommer nog sakna den gamla för att nu blir jag tvungen att ge mina kära små syskon den gamla & kan ju räkna med att den kommer va traskig om en månad fast jag ska inte ge dom den än för fader sa att den ska va i mitt rum ett tag till fast sen blir jag nog tvungen fast inte innan jag har tagit alla min musik , bilder & filmer för dom ska jag haaa & dom får de verkligen inte !
ha det bra för nu ska jag gå & se vad moder köpte för hon kom nyss :D

när jag har lärt mig att göra bloggen finare så skriver ja mera.

just nu är jag lite arg för att jag suger på att göra i ordning bloggsidan så den blir lika fin som lite annat folks jag har tittat på & jag försökte göra den lite finare men som sagt jag suger på de. men när jag har lärt mig & gjort den lite roligare istället för blå, jag gillar inte ens blå, vill typ ha en orange,svart,grön med massa sjärnor eller nåt sånt skit , det vore fint :) . ajja om nån vill hjälpa mig så får ni gärna göra det , :)

:)

mkt har hänt sen jag senast skrev här , den efterlängtade konstern som jag hade bestömt inte skulle gå på . blev ett måste när det var en vecka kvar & tack gode gud för att det fanns biljetter kvar , så den var jag på & hade super kul med caluuta & jag hoppas seriöst att dom kommer tillbaka för jag missa ju rätt mkt den här gången som typ signeringen & lite fast jag har ju helt underbara bilder & speciellt på kevin för han e helt underbart fin :) <3 .

sen typ veckan efter så var jag på stan med emma & köpte nya skor men det var ju itne direkt så viktigt & sen typ efter konstern har jag gått & tjatat om att åka till florida & gå på dom två som ska va där men som vandligt så får jag inte för mina föräldrar men det e ju ett tag kvar så för eller senare måste dom säga ja .

fick veta i tisdags att jag kom in på haga gymnasiet, så det blir det i höst & ser verkligen fram i mot det & just det . jag kom på idag att jag är helt förälskad i sebastian & ja , jag vägar berätta det för folk & jag blev helt ledsen & inte alls på fest humör när han berätta idag att han var sjuk & inte kunde följa med på krogen eller komma på fest hos cicci .

så nu sitter jag hemma & skriver här & kollar omkring på internet & väntar på att en kompis ska komma hem så vi kan kolla på film
.

RSS 2.0