vilket ruttet love då .

god dag gott folk . har itne vart inne så mycket den här veckan för att min moder & josefine köpte ett pussel i tisdags & jag börja ju så klart att pussla & sen så kom maria & hjälpte till så ja & hon har suttit & pusslat typ hela dagarna nu i tre dagar & sen nu i morse vid halv elva så blev vi klara :) (jippi) fast jag kommer ändå vara upptagen resten av dagarna för jag har tre sidor matte att göra tills nästa torsdag & jag vill ha det gjort så jag kan göra provet då plus att jag har möte med hagas rektor på torsdag morgon oxå klockan halv nio :D & såmåste jag få käre her bo att lämna mina filmer oxå vilket har varit trögt för att jag har sovit till åtta nu varje dag & inte till fyra . så har inte talat med honom om det sen i tisdags. nu sitter jag & handlar pattes present från USA haha :), sen ska jag göra matte & plus jag ska göra en sak den här veckan om det gick fast det får ni inte veta vad det e än. så nu vet ni vad jag har gjort dom senaste dagarna . bye

josefine e hemma igen :)

så josefine kom hem igår & ja , lillebror , maria , kiara & melody skulle se på film i mitt rum tills hon kom & alla somna förutom lillebror så han väckte alla när filmen sluta & sen fem minuter efter så kom hon haha . jag sa bara hej till henne då & sen somna jag igen hahahaha & sen nu i morse ringde hon min mobil & väckte mig vid sju , så gick jag upp & käka choklad som jag fick av henne haha :D (mums) & sen så fick jag en parfym & sen puder haha plus en kortlek :) , så nu kan jag spela kort haha :) , sen efter jag har duschat & klät på mig & skit ska jag dra hem till carro & hämta mina vantar . för det är bajs kallt ute idag

GLAD PÅSK

GLAD PÅSK gott folk . hoppas ni får en bra dag & massa med godis :DGla

no one ever seems to understand

i dag ska jag vara duktig & städa mitt rum & då menar jag hela rummet & sen ska jag ta några foton så ni får se hur mitt vackra rum ser ut eftersom det inte är så många som har varit här pågrund av att jag e elak haha :) & efter det ska jag forsätta med min matte fast behöver marias hjälp (hon ska bara förklara) & efter de eller innan vet inte riktigt när affärerna stänger idag ska jag följa med min baby sis till leksaksaffären & så ska jag köpa mörkbrun hår färg för jag har tröttnat på att vara rödhårig nu haha :) , sen ska ja & calutta försökta lösa när vi ska köpa biljetterna ;) & så har det hänt massa & lite känslor för en viss person har kommit tillbaka men han e kär i nån annan tror ja så de finns inge att göra åt saken , bara undvika honom & kanske sluta tala med han men först vill jag ha tbx mina filmer :) haha . nu ska jag dra & klä på mig , hörs sen ;)

godkänd i engelska :)

mina damer & herrar , jag var visst inte så trög som min lärare i nian sa , jag blev godkänd i engelska idag , fick 26 1/2 av 40 på första delen & 77 av 115 på den andra , så nu är jag helt klar hahaha :) fan vad duktig jag är plus så börja jag med VG skiten i matte bara för att ha nåt att göra dom sista 10 veckorna i skolan ,

haha lättaste provet

i dag har gjorde jag ett engelska prov i skolan , det var skit lätt plus det var det sista jag skulle göra också haha , så nu har jag bara en friskrivning kvar sen är jag helt klar & går mitt G i engelska :D & innan jag drog till skolan så träffa man bo , han låna lite filmer & fick några cigg som jag snällt stal från anus till han . allså jag tycker jag har blivit mycket snällare (till & med han sa det haha) & sen efter jag var klar med engelska provet så satt jag med ett korsord & hitta på egna ord så det blev helt fel haha så snälla pernilla hjälpte mig haha & efter det så drog jag hem (orka inet vara kvar) & åt mat & sen kolla på penelope & nu så ska jag väl bara softa :)

va jobbigt :(

06:30
vakna vid sex i dag & kunde inte somna om . så nu sitter jag bajs trött här framför datan & har totalt inget att göra eller nån att tala med plus så ska jag inte till skolan fören klockan ett så åker väl vid fem i halv ett & så måste jag träna till mitt engelska prov i morgon också. guuuud sååå jooobbbiiiggg !

15:24
kom nyss hem från skolan, va på bf prova på & det var rätt kul , vi snacka om påsken & varför man firar påsk & så var vi på rund tur på haga & där fast det typ som ett glas rum som lukta unket allså . jag var där inne i två minuter elr nåt & sen gick jag ut igen . innan det så var jag & handla i hageby med caluta & sanna . det var rätt kul plus så fick jag en tia av carro för att jag stod & plocka in maten i påsar :) haha & så var vi på jysk & jag satt & hoppa i typ alla sängar som fanns där & det fanns en som var helt underbar & det vill jag lätt ha men ska endå köpa ny säng plus madrass nästa månad & just det nu när jag kom hem har jag fått min närvaro den här terminen & det är väl rätt bra . har varit borta 6 dagar av 14 . noll oanmäld frånvaro & noll sen ankomst haha :) , & då har itne hela terminen gått än . allså det här är mkt bättre än det var i nian kan jag ju lungt säga :)

riktigt stolt över mig själv :)

i dag gjorde jag mannagryns gröt själv & det blev faktist gott inte som förra gången när det smaka salt & jag förstörde en kastrull haha (mumms :) ) , i dag har jag inte planerat så mycket , har tänkt gå omkring i pyjammas hela länga dagen tills jag blir trött för då går jag & sover så det blir en ny dag haha , sen är det bara en dag kvar tills jag ska gå på det där bf grejen , men en kulig grej , jag ville inte gå dit för att jag trodde det var ju haga men det är det faktist inte . det är högst upp på marielund & vet ni hur jag fick reda på det ? min lärare tvinga mig ringa dit i onsdahs . hahah . men nu ska jag forsätta äta min gröt & se om jag hittar nån bra film att se på :)

jävla cp unge :@

allså det finns ingen som kan göra mig så jävla irriterad som caroline susanna märta johansson ,envisare & jobbigare person finns inte & vad har du för anledning att vara sur för ? det är du som alltid ljuger för mig & uppför dig som en jävla tre åring men jag säger dig det här . kan du inte svara om du ska med innan den 20 behöver du inte ens tala med mig efter för har väntar på det här jätte länge & förstör du det här för mig så kan du glömma mig som vän helt & håller !

u cant make us fall apart

vakna vid tjugo i fyra idag & duscha & sen kanske jag somna i duschen IGEN , haha & nu funderar jag på att klä på mig [tänk inget snuskigt nu, jag har kläder på mig me inet dom ja ska gå ut i ], just nu sitter jag & lyssnar på musik, tala för en stund sen med bo & jasse [jasse,ingen e värd att dö för] & just det igår försökte jag lära mig att rita människor [jag menar måla av] fast jag får aldrig till ansiktet helt, fast igår lyckades jag jätte bra faktist tills jag kom till ögonen & skulle få till ögonbrynen . det ser ut som den bara har ett nu . men sånt e livet fast jag ska fan lära mig det , vet fortfarande inte hur jag ska göra med konsteren i sommar men vill hon inte följa med så går jag själv fast det är så jävla svårt att snacka med den där människan för att hon skriker så fort hon inte får som hon vill . ajja får se hur jag gör . nu ska jag spela :)

GIVE ME SUMMER NOW !

jag har tröttnat på att det är så jävla blött ute & skit nu, så imorse när jag skulle hem till maria skulle jag vissa hur mycket jag verkligen ville ha sommar, så jag gick ut i flip flop tofflor & en tjockärmad tröja på mig bara & tro mig folk kolla konstigt & ett råd ta inte den leriga vägen i bara tofflor för det såg ut som om jag hade gått barfota .iallafall så sen när vi kom hem kolla jag på chuck and larry(var tvungen,folk sa att de var bra ) fast den var inte det direkt haha . sen så mata jag kiara & eftersom jag inte hitta hennes flaska gick jag in i min moders sovrum & tog en i hennes flasksamlig (hon märkte ingenting ;) ) & sen efter det så somna hon igen & jag kolla på black christmas & den var itne så läskig & det var bajs roligt att se på när han gjorde julkakor av sin moder hah . efter det så tog jag mig en titti på leroy & stitch en gång till hhaha (såg den ju senast igår bara) & nu sitter jag & calutta & planerar våran resa till stockholm för att kolla på jonas brothers den 28 juni på globen :)

Im worthless

vakna vid typ tio igår kväll & kolla på slutet av världarnas krig & sen forsatte jag sova tills jag vakna av en jävla mardröm som var bajs läskig vid halv fyra typ & då bestämde jag mig för att gå upp & sätta mig vid datan & kolla på greys anatomy (super bra ) & sen när det var slut så tog jag mig en dusch i en halv timme (okej, jag stod & sjög i spegel en kvart innan) iallafall vi har inte kommit till det bästa . JAG ÄR VÄRDELÖS ! javisst jag kanske är godkänd i matte men dom andra två då ? tänk om jag inte blir godkänd i dom & tänk om jag inte kommer i på haga till nästa termin . då måste jag vänta ett helt år till & då kommer jag vara 19 & då är jag gammal & tänk så många som har barn nu. cicci har ett . min syster har tre & hon är bara 23 eller nåt. sara har barn . allså nu vill jag också ha ett . jag skulle bli en jätte bra mamma & det skulle jag kunna slå vad en miljon om ! . allså jag förstår inte själv varför jag tänker så här just nu . det har liksom inte hänt något eller nåt allså .(så tro itne de) nu blir jag bara irriterad , vart fan ser jag mig själv om fem år ?, jag trodde jag visste men då skulle jag iallafall har flyttat hemifrån det här året & hålla människa , hur länge ska det ta för en människa att komma över en kille för jag är tydligen inet över han än även om jag säger det. så då måset han ha haft rätt när han kalla mig misslyckad & den jag trodde var min vän (han var det innan sin flickvän) hatar mig tydligen & jeppi för det för han var den personen som alltid gjorde mig glad . ja han & carolina :) . here vad ska det bli av mig i framtiden ?

no school for me today .

så idag måde jag som jag har gjort typ hela veckan (skit) så eftersom jag iten såg direkt pigg ut att gå till skolan idag så fick jag vara hemma för min fader , ja jag skrev rätt min fader. haha , så eftersom jag inte var i skolan & anthoni , melody e sjuk & kiara skulle ändå vara hos oss så var alla tre smågrisarna hos oss idag & ni skulle se hur gulliga kiara var när hon smila allså, super söt :) . just nu har jag bara ont i skallen & är sugen på glass haha så min moder skulle gå & köpa det nu haha & så ska jag väl ta mig en tupplur tills hon kommer hem nu, så god natt gott folk :)

why cant the school just burn down

mår bättre idag , så det blir att åka till skolan i dag & ruttna bort fast jag har ingen lust att sitta där till tjugo över ett så det blir att dra hem efter engelskan haha . så nu blir det väl att klä på mig & gå & hämta mitt busskort hos maria eftersom hon tydligen inte lämna tillbaka det igår . så vi får höras i morgon gott folk :) , just det så blir det att snacka med min kära stora syster om att åka till london & se jb i maj elr juni ;)

hel dag hos caluta :)

Måndag:
Sov inte ett piss på natten för att jag var hur pigg som helst, vill bara påpeka att snacka om att ni är tråkiga alla jag har på msn allso. sen vid sju gick jag hem till maria & hämta beban (barnvakt ni vet ;) ) sen så gick vi hem till mig så mata jag henne & sen efter det så gick vi hem till carro & följde med carro & sanna till hageby & handla åt hennes morfar . sen efter det så gick vi hem till dom & carro laga mat (jag hjälpte till) medans sanna höll beban , sen efter det så möte vi mia & då tog hon beban , sen drog jag & carro & möte moona & marie vid navestadskolan & efter det tog bussen till stan & köpte semlor & kaffe latte vanilj (mums ) & åkte hem till henne & åt det & sen hade chips kalas typ direkt efter & sen typ vid fem elr nåt så somna jag i soffan hos dom haha & vakna nån gång i bland & bara kolla upp & sen forsatte sova efter hahha & sen typ vid kvart över åtta så drog jag hem & borsta tänderna & sen gick & sov på riktigt .

Tisdag:
vakna för tio minuter sen men är fortfarande rätt trött & det är typ inga roliga inne på msn sp ska väl forsätta sova ett tag till för ni vet det är skola idag vid ett hah :) , så det blev ingen skola idag för min del för att jag har typ mått illa hela jävla dagen , så nu är det väl enda gången jag mår lite bättre idag , så nu tänkte jag att jag skulle ta mig nåt att äta ,

idag har jag sovit,sovit & sen sovit lite till

okej idag har jag sovit sovit & sen sovit lite till . jag har gått upp ur sängen tre gånger i dag , första gången var klockan typ vid halv sju & då gick jag upp för att gå till ok med maria & beban för att ladda på mobilen & köpa godis till anthoni , sen andra gången var klockan halv åtta elr nåt & då var jag vaken tio minuter högst fick att äta mat & sen efter jag hade ätit så somna jag IGEN . & nu sitter jag här & ska inte sova mer idag eller i morgon för jag måste verkligen vända på dygnet nu, christian flytta hit i går (jippi) & just det igår fråga jag josefine om jag fick komma till henne på sommaren & gissa vad svaret blev ? JA :) . hahaha snacka om att jag blev glad men fast jag ska vara hemma vid 28 juni så det blir förre eller efter för just den dagen har jag redan planer för med caluta :)

RSS 2.0