sista proa dagen

vakna vid sex idag & gick faktist upp då , drog till praktiken & var där tills tre & sen drog man hem & åt kinamat som sune hade köpt , sen titta man på teve en stund & sen för ett tag sen så drog jag hem till maria så nu är jag här för att vi ska få nytt internet hemma fast det kommer inte fören på måndag så jag måste vänta tills då, så tills innan det kommer så blir det här min sista blogg inlägg för det var ju bajs jobbigt att ta hit datan till mia & sen så måste jag bara hem den igen & skit , så ne jag orkar inte . fast jag kan ju berätta vad som har hänt.

sune fyllde år igår så det var fullt av olika folk som hälsa på, kände två av dom ,. släkten så klart & dom dagarna innan har det väl inte hänt så mycket , hoppa över prakiten mån & tis för att jag hade bajs ont i ryggen & hade absolut ingen lust att gå dit eller gå upp ur sängen fast det var sista dagen idag så det blir skolan på måndag :) fast jag träffa mina gamla lärare idag & båda kände igen mig också hahaha ;) , så det var rätt kul .fast annars har det inte hänt nåt förutom att jag har tänkt på lite saker fast det får ni tvyärr inte veta fast nu ska jag dra hem så vi hörs nån gång nästa vecka :)

fett ont allså

i dag vakna jag halv sju med värsta ryggsmärtan , magvärk plus huvudvärk . så jag är inte på toppen humör vilket lede till att min moder fick ringa praktiken & säga att jag är sjuk för jag tycker att jag ska gå dit om jag inte mår bra eller kan gå rak med ryggen , just nu sitter jag här vid datan & lyssnar på musik framluttad på bordet & har skit ont . det blir väl snart att lägga sig i sängen & börja läsa den där jävla sketna boken som ska va klar till nästa vecka. kommer inte på nåt mer att skriva , så ja . vi hörs.

så här kul har man bara ha me er :)<'3

Lördag: så typ hela dagen igår från 10.00 till 18.00 elr nåt så var det inga föräldrar hemma . bara ja,vickan,victor&bella & så var anton här & sen när dom kom hem så hade dom med sig massa skit & så fick jag reda på att min mosters sex barn har 21 barn tillsammans. så min moster har allså 21 barnbarn. fett nice va . tänk er julaftonen :) . ja fick min morbror super nintendo eller aa för det var nog spelen jag ville ha mest för allt jag gjorde hemma hos honom var att spela tv spel & nu kan jag göra det hemma så länge itne mina syskon förstör nåt . fast de står ju i mitt rum så det tror jag itne & btw min morbror har inte dött, han har flyttat från sigt hus & bor i lägenhet . iallafall sen när jag hade bråkat med min moder en timme elr nåt så drog jag hem till fröken cecilia så bjöd hon mig på mat & sprit (jätte gott) , sen när vi var klara med att supa skallen av oss hos henne så lifta vi till stan & drog till wasa & möte sebbe & hans kompis danne & det var jätte kul att se honom igen fast jag var nog blyg & stod & trök i hop hans munn med händerna för att va lite elak men han såg rätt söt ut tills han gjorde lika dant & sen börja röra mig håret hahahah , då börja jag skrika rör inte mitt hår , så hela folket hörde & just det så träffa jag simon & matthias där & de var länge sen man gjorde :) . så hitta cicci en garderobs kort vilket så hon var tvungen att be nån lösa in vilket sebbe gjorde hahahaha & sen drog vi . sebbe gick & prata lite med mig fast kmr inte ihåg vad han sa tyvärr fast ja . sen fick cicci en dum ide att gå & bada vilket sebbe hacka på direkt fast vi gjorde aldrig det . vi lifta hem istället :) & sen fick ja sms av sebbe vilket han sa att han var ensam hemma & trodde vi skulle följa me honom hem . men ajja . kvällen var lyckad & jag somna direkt när jag kom hem .


 Söndag: vakna vid elva med värsta baksmällan & stora pupiller . ingen aning varför det där med ögonen .ska väl snart hitta nåt att äta & sen ta reda på sladdarna så jag kan spela supernintendo & sen så måste jag kolla klart på andra säsongen av supernatural & börja läsa min jävla bok. blääää . ajjja gott folk hörs.

prao dag nr 3

fader väckte mig vid halv sex idag & snacka om att jag inte ville gå upp fast de gjorde jag endå . sen blev det att gå till praon , det var ju bajsa kul , va på teater på frinavet & skit & sen när jag sluta där så träffa jag mona & så gick vi & hämta anton & mella . så drog vi till stan/maxi huset med anton , det var väl okej förutom att han ville hem hela tiden ,
jag klippte håret :) & så träffa jag linda som jag inte har sett på ett år elr nåt . sen åkte vi hem & nu sitter jag här & väntar på att anus ska komma hem med min bruna hårfärg fast nu ska jag äta pizza :)


du & jag är INTE kompisar längre & jag fattar tyvärr itne hur vår vänskap har överlevt alla år men nu är den över & det lovar ja för att börja ljuga & dra in sebbe i saken var hur lågt du kan gå för till&med han blev arg på dig då ! . men ajja gå & dö eller nåt . pallar inte med dig eller din livvakt.

Prao dag nr 2

i dag vakna man vid sex för att jag skulle va där vid kvart över sju vilket jag var & då börja dom att äta frukost ,sen när det var klart så satt jag & lekte med en jätte gullig kille tills samligen var & då skulle jag & min handledare ta med alla småbarn & gå & leka i plaskdammen dom hade satt upp i atellen , efter det var det lunch . sen blev det Rast för min del efter jag hade läst för alla tjejor , sen satt jag ute & kolla på när dom lekte & sen hade dom mellis & efter det fick jag gå hem :) & den här dagen har varit jätte bra faktist, träffa ante steiner vilket jag itne hade gjort på länge & carolinas stora syster va där en stund oxå plus att marias gamla klasskamrat ska ha sin apu där fast vet inet hur länge fast det är ju kul :) fast nu är jag bajs trött så jag ska gå & sova en stund fast jag e fortfarande inne på msn , men god natt så länge folk :)<'3

prao dag nr 1

vakna vid typ sju för att jag skulle klä på mig och skit fast det gick fortare än vad jag trodde så jag satt vid datan en stund tills marie kom & sen gick jag med henne & så när man kom dit så var det första man fick göra att gegga med lera & göra troll med femåringarna, rätt kul faktist fast den jag gjorde till en kille ville han inte ha för att den likna en elefant. rätt elak unge. men endå efter det så var det lunch & jag fick sitta på en hokus pokus stol om ni vet vad det är annars får ni söka på de, sen efter det så skulle dom kolla på film fast jag kolla på bara en stund för sen fick jag RAST i 45 minuter & tro mig den var efterlängtan , sen när jag kom tillbaka så satt jag kolla till tre ungar medans läraren gjorde nåt annat & dom andra små barnen va ute, sen kom alla in & så åt dom mellis & sen städa jag upp efter dom & diska & skit , sen blev det dags för mig att gå hem & när jag kom hem så börja jag måla trappan vit & har gjort de nu i två timmar elr nåt & nu sitter jag här för att jag itne orkar mer fast tro inte att jag e klar för de e jag itne på länga väg . väntar på att maten ska bli klar & sitta & har lite tjej snack me moa fast den där jävla skiten har slutat svara fast nu ska jag gå upp & plåga anna lite , hej svejs .


Boy cant u see im falling for u <'3

ännu en söndag seglar förbi

söndag igen & som vandligt finns det inget att göra eller jo det finns det men inget som jag vill göra men måste & jag har tre av fyra saker kvar att göra som typ . måla dörrarna klart,måla hallen & göra klart mina skolsaker som ska va klara till v 40 men det är bättre att jag gör dom nu så jag har dom klara men jag har absolut ingen lust att läsa den där skit boken jag fick, engelskan är nästan klar  & den enda sak jag har har gjort är att städa mitt rum vilket gick väldigt fort på grund av att det var bara att ta upp sakerna på golvet & dammsuga fast ajja. ja har besämt mig att jag ska gå & klippa håret  den här månaden & det har jag råd med för jag har 900kr mer än vad jag brukar om jag inte får mer fast det vet jag inte än men ajja :) . nu ska jag väl börja måla dörrar & se hur långt jag kommer innan jag inte orkar mer . hörs gott folk <'3

filmtijm :)

va i skolan & den sög som den gör varje dag.fick en ny datalärare som var bajs läskig & sen hände väl inte så mkt förutom att carin va arg på en brud i klassen för att hon snacka skit & det var faktist kul fast jag hade hoppas att hon skulle spöa henne vilket hon inte gjorde. fick gruppfoto i dag ,. ser halv död ut plus att jag beställde skolkatalogen, såg min heting, fett het som alltid & som vandligt var jag fett feg för att tala med honom & efter skolan & allt skit så åkte jag hem & fick reda på att mina filmer hade kommit, så självklart sitter jag & kollar på dom nu fast jag har bara kommit till den andra filmen än, bara två kvar :) & nu sitter jag & hoppas på att min fader köpte pizza till mig som jag fråga om han inte vilket jag inte tror att han kommer göra då men hoppas gör jag iallafall men "så långe man inte har några förväntningar kan man inte bli besviken" , ajja hörs . nu ska jag se på mina filmer :)

joyful

bajs har vart trött hela jävla dan allså fast jag gick ju till skolan endå fast jag var på värsta skit humöret plus att jag skippa idrotten fast jag var ju tvungen att komma tillbaka efter för att jag skulle ha svenska prov då & det sög jag stort på, tror seriöst att jag fick fel på då  fast innan det så plocka jag & emma äpplen vid busshållplatsen & det var jätte roligt, kände mig faktist som tio igen :). & sen efter skola så jag gick hem & kolla på klart på disaster movie & sen kolla jag på college & den var faktist rolig men nu ska jag nog dra & hitta på nåt att göra , hörs <3

heaven made u sing .

vakna vid kvart i sju för att jag inte orkade gå upp när väckaklockan ringde & sen blev det att gå till skolan & camilla skulle följa med moa till skolan så det var väl kul , så ja tror jag sprang upp & ner från naturkunskapen bara för att prata med henne & hon kalla min heting för falken idag i skolan . efter det hade vi demikrations tid vilket betyder att vi inte hade nån jävla lektion fram till 11.50 & då var jag & emma å handla godis & läsk :) .efter det så blev det lagtid & det var lika tråkigt som alltid . & till lunch idag i skolan var det hundmat haha med potatis , hur många åt de rå ? ja smaka & sen kasta. & sen efteer det fick man välja om man skulle ringa till sin pravoplats eller åka dit & hälsa på vilket ja & emma gjorde för att slippa sitta i skolan XD . när man kom hem sen så gick man & sova & sen vakna nu för ett tag sen & nu lyssnar jag på jonas brothers - joyful & små kollar på simpsons & försöker få tag i moder & fråga om pengar fast den jävla idioten svarar aldrig & nu ska man väl titta på ett program av supernatural & btw för er som läste expressen igår om att jorden skulle sugas in i ett svart hål . så händer inte det för en i morgon enligt extra fast vet ni vad det konstiga är att inte ens om vi skulle dö idag så hade sebbe aldrig kommit för att träffa mig vilket gör mig jävligt arg & nu vill jag fan vet vad han vill mig förutom att störa mig varje freda & lördah.

var hos tandläkarn idag :)

vakna vid sex i morse fast absolut ingen lust att gå upp & sen blev det att gå till emma vilket jag fick väcka för att hon hade somnat om,. när vi kom till skolan så blev det naturkunskap, hade tre uppgifter att göra. en om hur liv uppstod, en om de slutna akvariumet & ett till papper om fotosyntes vilket emma fick hjälpa mig med alla tre eftersom hon var endå klar med & efter det så blev det musik vilket jag bara va med tjugo minuter på & sen blev det att ta tåget till linköping& hitta rätt buss oxå som gick till tinnerbäcks badet fast även om jag gjorde det så kom jag endå tjugo minuter försent hahahaha & inte nog med det så var jag förkyld & hade bajs svårt att andas när jag låg där men brydde mig inte direkt för dom laga min framtand iaf :). sen efter det så skipa jag att gå tilbaka till skolan & åkte hem, åt mat & sen satt jag kolla på tv tills jag somna & nu självklart så vakna jag för en stund sen & nu sitter jag här med feber & ska snart beställa lite film från cdon & sen blir det väl att titta på ennu ett nytt avsnitt av one tree hill

jag kan nog allt .

i natt sov man inte ett piss för att man hade feber plus tandvärk , tror jag duscha två ggr & bada en på hela natten ! , fast det stoppa mig itne för att gå till skolan fast snacka om att jag lät irriterande hahaha, satt & kolla på min heting i hela tio minuter & jag tror han titta tillbaka elr så blev han bara obekväm när jag stirra haha fast de var inte ja som börja & efter hade engelska prov & jag tyckte jag var duktig vet inte om läraren gjorde det & precis efter jag var klar med provet så drog jag till skolan & snött mig & itne nog med det , tror jag fram & tillbaka från toan minst fem ggr elr nåt för att jag inte kunde andas & sen på matte lektionen så var jag tvungen att springa ner för alla trappor & sen upp igen , snacka om jobbigt. sen efter det så möte jag syster på stan & följde med henne till en nyckelgörare & sen stod jag ivägen på clas ohlsen när en gubbe skulle fram för att jag stod & sjöng haha & sen köpte hon hamburgare & så drog jag hem & nu sitter jag här & funderar på om jag ska gå & sova en stund för jag e bajs trött, somna till&med på lektionen fast läraren väckte mig XD

jävla skit förkyldning!

god morgon gott folk , är forfarande förkyld fast det finns inget risk att jag är hemma i morgon från skolan för det var hur jävla tråkigt som helst i fredags, fick en ursäkt av sebbe btw för ni som läste de ja skrev & carro börja ringa i morse men jag svara itne för jag hade absolut ingen lust att prata med henne & höra om hennes jävla skit liv ! .det går att sova på natten iallafall nu för jag har näspray för jag vaknar endå minst två gånger om natten för att hosta en stund & sen somnar jag igen hahahaha, finns inte så mycket att göra idag fast jag har endå ingen lust eller ork att göra något idag, prata nyss med alex på msn fast jag tror han däcka & just det jag övertala josefine så att hon betalar mina filmer allså tre säsonger av supernatural coolt va :D & inte nog med det så börjar det på femman idag fast det är tredje säsongen som börjar där fast jag ska nog se det endå även om jag bara har sett tre avsnitt av andra säsongen om jag inte ska göra det nu fast det orkar jag inte haha, min moder kom på idag att jag inte behöver köpa dyngskort på tisdag för jag kan använda mitt skolbusskort :) . hahaha. nu ska jag väl hitta nåt att titta på . hörst <3

värsta dagen i mitt liv

dagen börja med att jag vakna med näsblod vid sex på morgonen efter min en timmas sömn för att jag kunde sova för att jag är förkyld & där av e jag täpp i näsan, så det blev att duscha & sen gick jag & satte mig vid datan & har nog suttit det mesta av dagen tills anna berätta att jag hade fått ett brev från tigsrätten medans jag satt & dumma mig med henne om att jag ville sitta i polisförhör & dumma mig framför en kamra, brevet får ni tvyärr inte vet vad det handla om för jag tycker inte att det rör er men vi kan ju säga så här att jag får skadestånd plus ränta på 2 & en halvt år , sen blev det att dra hem till mia & allt börja bra tills mia gick & helvete braka los, anton hållde ut mitt saft glas på min jacka+tröja , mella börja smörja in sig i tvål & inte nog med det , dom väckte kiara vilket jag hade värsta problemet med att söva & just det sebbe börja kalla mig dum i huvudet för att jag börja dumma mig med honom fast inte direkt som jag bryr mig för han e dum i skallen själv plus alkolist ! sen tog jag på alla ungjävlar & gick hem med dom & sa till min morsa att hon fick va barnvakt & just det . en person jag aldrig nånsin vill prata med igen är carro , för hon kan ringa mig på nätterna eller när jag sitter i skolan & har lektion & berätta om hennes jävla skit liv som ingen absolut är intressead av ! men hon kan inte ens svara när jag behöver hennes hjälp, det kallas jag skit kompis! nu vet jag inte vad jag ska göra om jag inte ska gå & bryta benet eller hamna på sjukhus så jag kan seriöst säga att det här är den värsta dagen i mitt liv & tack så hemst mycket ni alla som hjälpte till att göra den värre , det känns så varmt att veta att ni e så snälla .,

malin är bäst :D

idag vakna man vid kvart i sju typ en kvart innan jag ska till emma så det blev att skynda sig borsta inte ens håret idag fan hahaha , hade naturkunskap , musik & snacka om att musik var pinsamt för man hörde bara mig sjunga elr enligt emma,carin&marie iallafall haha, & sen blev det att ha naturkunskap & då satt jag & reta emma typ hela lektionen, sen efter lunchen så hade vi massa människor som skulle berätta om deras jobb & skit, första var bajs tråkigt, andra satt jag&skrev små meddelande till emma , tredje halv sov jag & ass garva åt när malin l mobba emma men inte nog med det innan satt hennes förra klasskompisar & mobba henne & jag så klart satt & ass garva hahaha & den fjärde lyssna jag så klart eftersom det var lärare som snacka då XD & sen nu är man hemma , ska titta på ett nytt program av one tree hill & sen dra hem till emma & göra klart redovisnings arbetet som ska redovisas imorgon & just det  jag börjar inte fören vid tio i elva i morgon så HA
.

fan va duktig man är då

vakna vid sex & drog & duscha direkt även om jag absolut inte hade nån lust att gå upp eller gå till skolan, kom ut ur duschen typ kvart i sju (ja,jag råka somna) & det blev att skynda sig & direkt gå till emma & satt där & hecka i typ tio minuter eller nåt plus att jag satte upp en lapp på bordet brevid moas säng för att säga grattis för hon fyller 16 dag (grattis igen) & ajja sen blev det att åka bussen till skolan & sen typ efter första lektionen skulle vi arkivfotograferas & jag märker att jag har tappat mitt busskort , så det blev att springa runt på hela skolan där jag hade varit hela morgonen & sen när ja kommer tillbaka säger emma att vi kan gå & kolla på expetionen ifall nån har lämnat in ett busskort vilket nån hade gjort & tack så himla mycket , vet dock inte vem det var men tack & ja, skolan var väl okej idag plus fick min första läxa idag i matten & sen när man sluta så drog jag & emma & intervjua en förskollärare & en grundskolelärare, vill bara påpeka att jag fick en kompliemang haha av grundskolelärare som sa att jag var bra på att komma ihåg allt han sa & skriva upp det plus han var het hahahahaha & sen gick jag hem & skrev rent allt på datan & blev nyss klar med det , så nu sitter jag & lyssnar på musik & funderar på att kolla på supernatural men vet inte om jag ska göra nåt att äta först för jag känner mig lite hungrig :)

RSS 2.0