stanen med anus och compani !

vakna tidigt och hade tråkigt, fick ett par svart/silvriga puma skor av sebastian också när han vakna och det tackar vi för, drog till stan med anna och liam vid tolv , ät kina och köpte massa kläder och leksaker till niklas plus en bh till mig så nu känner jag mig fattig haha . träffa carro och familj plus hennes barn också.
nu är vi hemma och har duschat och niklas sover redan så nu blir det tv och sova för min del också men först bilder på niklas alla grejor jag köpte idag !







avslutar med denna bild för nu blir det galen profersson och sen sova för min del, det är arbetssamt att gå på stan och hitta massa saker att köpa .
tjenixen .


bio med carro och kim

skulle hämtat mitt och niklas pass på morgonen men när jag hade kommit ner till bilen så säger marita att hon inte hinner på en timma och vi ska åka efter det är lunch stängt fast jag vägra då eftersom jag vill åka tidigt och göra sånt annars är det säkert värsta kön, så jag gick och möte carro plus familj istället i centrum och följde med dom och handla, sen hem till dom där vi blev bjudna på mat. fråga massi (niklas farmor) om hon hade lust att vakta honom också vilket inte va några problem så vi kunde gå på bio och se harry potter den nya som börja kvart över sex men lämna honom vid halv fem för att hinna köpa biljetterna plus att vi gick till stan innan filmen också , köpte två tröjor till mig och en till niklas plus strumpor. mer blev det inte och sen drog vi och köpte popcorn och dricka till bion , sen blev det film och direkt efter gick jag och hämta min sovande prins, sen hem och duscha och nu sitter jag här redo för att sova för bebisbus sover ju redan för natten sen en timma tillbaka så nu är det sova för min del också .





niklas fina tröja plus strumpor


sketna pms unge !

va med moder på morgonen och fixa lite saker på stan som va ett måste men botorget va STÄNGT så en hyresavi måste jag fixa också nästa vecka men den kanske inner komma innan det ska va betalt den här månaden, efter så satt jag i vickans rum och blev utkastad , då blev jag arg och kalla henne korv och la mig i moders säng med niklas lekande på golvet . sen kom maria + familj dit för att mella och bella skulle ha nån dans uppvisning på frinavet så maria va snälll och tog med niklas haha som tydligen inte gilla att sitta i dannes knä så han satt tydligen och skrek enligt marita  fast under tiden så tog jag med mig anna och liam på en promenad för att väcka emma som man aldrig får tag i eftersom hon sover hela dagarna och inte vaknar av telefon.
så johnny släppte in mig plus att hundarna hoppa på henne så hon vakna så jag slapp hahaha. sen vänta vi på att hon skulle bli klar och sen drog till marita igen för att jag skulle hämta min plutt fast satte mig i vickans säng igen eftersom hon  inte va hemma men kom hem och kasta ut mig IGEN ! fyfan vilken irriterande ungjävel , lust att spöa henne för hon gick aldrig ut ur mitt rum när jag skrek på henne !, sen efter det så gick vi promenad jag,niklas,emma,anna+liam , melody och kiara fast marita ringde efter tjugo min och sa att flickorna skulle hem så då blev vi tvunga att gå och lämna dom , efter satte vi hos alla i maritas rum och gav niklas kex som han var snäll och spotta ut på maritas svarta överkast så hon blev inte så glad på honom ,
sen blev det köpa pizza för mig och niklas del innan vi åkte hem för jag trodde att han skulle sova vilket han itne skulle, fick inte ens gå på toa utan honom för då blev det ett gall skrik och det har det inte blivit förut , så vet inte varför han har blivit så mammig nu för.
vi får väl se om det försvinner eller inte, men nu har han somnat iallafall och jag ska fortsätta kolla på scooby doo på trean och sen sova för min del


Strömavbrott !

fick en dum ide att åka til candyland när det regna och åska som värst igår, va ju förfan värsta jävla vattenpölen också som man va tvungen att trampa i för att gå i affären också , haha hade fan tygskor va helt blöta plus att marita hade flipp flopp haha haha så gåre när man inte klär sig efter vädret . niklas tyckte det var kul iallafall med allt regn, när vi va där handla jag godis för 104kr och sen när jag va hemma var det helt kolsvart i trapputgången för hade det blivit strömavbrott från ljura till stan, fyfan va tråkigt det va , men tog juu typ bara 20 min eller mer så kom skiten tillbaka, då efter ett tag va det dags att söva niklas och sebbe idiot va ju duktig och följde efter och la sig i sängen vilket betyder att niklas inte skulle sova då och då blev ja irriterad som bara den för han vet om det också men han va ju tvungen att gå ut till sin pappa och med niklas eftesom han ringde två miin innan och fråga och jag sa att niklas ska sova nu, så dom gick ut för att han lyssnar med röven och jag kollade på young guys 2 och åt godis men ska sova nu och jag kan ju garatera att tjockisen i soffan kommer äta upp mina snickers och sånt.
ABSOLUT INGEN SOM SÄGER ATT JAG SKA DELA MED MIG TILL NÅN SOM TAR ALLT FÖR ATT HAN E EGO !


just det min prins blev 8 månader igår, fyra kvar och sen blir det ett års kalas för hans del :) 


Halvars&Lindös båthamn,

tralalala , trött är man som bara den, sitter på toa locket just nu för nikke duschar och han får inte va ensam då så då blev det för min del att sitta här inne istället men det är lugnt för min del.
jag och min busare har vart på halvars med marita,anna & liam , köpte fetaste glassen som bara smaka kokos! blev för mycket allså så den blir det nog inte nån mer gång iallafall, efter det så skulle anna till babyland för att köpa babygym te liam och niklas hade skitit på sig för fjärde gången idag så blev att gå in på bauhouse och byta på honom. sen åkte vi till willys och handla eller dom skulle handla , jag köpte mer festis och fiskbullar hahaha som jag planerar att äta så fort niklas har somnat, sen drog vi ut till lindös båthamn och kolla hur det såg ut, kände på vattnet vilket va super skönt och kolla på nån konstig fågel som höll på att fiska fisk från luften och dök i så fort den såg nån, såg rätt coolt ut måste jag säga haha. niklas fick känna på vattnet men han trodde att han skulle få bada vilkket inte jag hade tänkt så han blev arg när haan inte fick.
nu känner jag mig super trött men kan har ingen lust direkt att sova.
ska söva niklas iallafall så man kan dega på soffan till en film men hittar inte direkt nån jag vill se så får bli att kolla på vänner BOXEN istället och värma fiskbullar i mikron,

inga bilder idag tyvärr för sebbes kamra fick inte följa med, plus att niklas har förstört min ,
tja då , nu måste jag ladda databatteriet innan det dör .

RSS 2.0