smurfarna

va på bio och kolla på smurfarna med carro & kim, Jörgen hade niklas. marita skulle men hon hade tvättstugan till sex så hon hann inte hämta honom för filmen börja då.
fast blev lyckat ändå . precis lagt och sövt honom i sängen .
dags för min också att gå till sängen nu , tjenixen .


hej jag heter malin & jag är en tjockis,

så sant som inlägget heter, jag har blivit en liten tjockis , delvis är det ju bebisen i magens fel men ändå, jag otrivs i min kropp just nu ! vällldddiiiigtt mycket men typ det enda positiva är väl att bebisen är ute om 16 veckor & 6 dagar [om den håller tidplanen] kan komma tidigare eller senare, hoppas på lite tidigare så jag slipper gå över tiden som med niklas. dom tre dagarna gjorde mig helt galen, GALEN ! plus nu har jag ingen pappa att prata med dagligen som gör mig på bättre humör, skulle nog göra allt för att få ha min gamla pappa hos mig nu vilket inte går då men ändå. vad som helst !
idag har vi vart hos marita , hon kom upp hit för att jag skulle hinna äta upp först plus ta på niklas kläder men när jag va klar så vägra den ungen att vakna upp första gången jag väckten och andra gången börja jag ta på honom kläder medans han sov och då vakna han till och kolla upp och la ner huvudet men som tur va så somna han inte om. sen har man typ suttit hos henne och kollat på law and order i vardagsrummet med niklas lekande på golvet plus att han hållde ut annas 30 krs havre ringar, vem fan köper havreringar för 30 kr som smakar papper ?!?!?!? . kommer nog aldrig på hälso freak kan jag ju iallafall säga, jag gillar mina friterade pommen och lökringar och speciellt nu, enda maten jag inte får halsbränna av vilket jag har hela tiden annars! iallafall vid halv fem och möte carro och sanna i centrum för att jag va uttråkad, fick super mega ont och kändes som att ungen va på väg men de va bara en förvärk som gjorde hundra gånger mer ont än med niklas, ville typ bara gråta men som tur va gick det över, va nära på att ringa sebbe och be honom komma hem hahaha, nu är vi hemma och har vart det i en timma, niklas sover redan & har gjort det sen halv sex, väntar på att anus ska komma med pizzan hon ska bjuda mig på för att jag är ett matvrak som är hungrig och är för lat för att tillverka mat, blir äta . tv och sova för min del .
men nu blir det diska i väntan på pizza !
tjenixen på er.

Lägenheten

vi fick ett erbjudande på en lägenhet som vi inte sökte på ens som vi skrev kontrakt på i måndags i botorget plus att jag sa upp min lägenhet då samtidigt så den är ute på hyresbostäders hemsida nu och man har att söka till på fredag, kan ju iallafall säga att den är grymt mycke fräschare än den var när vi flytta in här. ska iallafall försöka städa lite gran och tvätta fönstrerna innan bovärden kommer och gör beskningen och folk ska komma på visning, undrar bara hur det ska gå med en sjuk prins som bara vill sova eller bli buren av sin mamma nu för pappa jobbar dag men kissemissen är iallafall rolig att leka med tycker han oavsett om han är sjuk eller inte,
funderar också på att packa ner sakerna vi inte använder eller behöver också fast kanske är tidigt att göra nu?
flyttar inte fören den förste december men vi kanske skulle få nycklarna innan eftersom som bor där nu flyttar en månad innan så vi kan göra vad vi tycker behövs och jag ska iallafall fråga om tapeter till sovrummen , iallafall Nickes och mitt o sebbes sovrum , bebisens har jag inte bestämt mig om än plus jag måste fundera på hur jag ska få marita att hjälpa mig att tapitsera också för då kommer jag ha en bebis mage ivägen så blir nog lite svårt för mig att göra det själv. måste kolla om det går att fixa min ruttna telefon också för igår när jag hade den i fickan så gick skärmljuset sönder så måste sitta under en lampa eller nåt för att läsa sms och skicka ifall folk ska fatta vad jag skriver och går inte det så blir det nog ÄNNU en grej som jag måste köpa.
nu ska jag diska medans mitt bus ligger i soffan och sover, när disken är klar blir det fortsätta kolla på one tree hill :).
tjenixen folket !


planlösningen på nya stora lägenheten :)


13 september

tjexien , satt nyss och skulle lägga in fler bilder på datan från kamran när kamra helveten bestämde sig för att formatera om sig så alla bilder från irland försvann ! jävla ruttna kamra men hade några på telefon men lagt ut typ alla där nästan förutom en jag hitta på en man utklädd till  lepricon,
niklas sover redan, sebbe jobbar och jag ska äta vårrullar så fort dom är klara och sen blir det nog sova för min del också om inte tvn har nåt bra att erbjuda vilket jag tvivlar på.
va hos barnmorskan igår och lyssna hjärtljud och sånt och allt var bra med min lilla invånare i livmodern, plus att jag och sebbe har bestämt oss att flytta till större här i ljura så vi håller på att söker förfullt .vi fick en erbjudande men vi sökte inte på den eller har lust att bo där heller för den delen, så blir nog inget av det.
vi ska försöka hitta en med inflyttnings datum första januarie så det är klart till bebis kommer eller kanske blir inflyttning efter också men hoppas på första januarie så vi ska iallafall försöka köpa tvillingvagn  och barnsaker innan vi flyttar plus lite nya möbler,gardiner och sånt till typ alla rum också,
det blir säkert bra, får jag hoppas iallafall annars får jag panik ifall det skiter sig på allt som brukar va min vanliga tur,
dags att äta vårrulla nu och se simpsons eller vad som är på tv nu .

uppdatering iphone stile

trötter, sitter i bilen nu på vägen hem till min lilla lägenhet där sebbe väntar vaken förhoppninsvis, trötter är jag . flyget kom 30 min förtidigt men självklart va anna tvungen att gå och skita så klockan va typ åtta när vi åkte från flygplatsen, galet hungrig och trött är jag som bara den . niklas sover redan efter druckit en flaska med jucie i . blir att lägga honom i sängen direkt och sova så fort man kommit hem, men är ett tag kvar tills man är framme,
det var allt för min del förstunden,.
tjenixen på er!

7/9 stranden !

handlat idag, åt hemmagjort buffebord mmed kräftor , köttbullar och massa andra saker och vissa smaka skit och hälfteen visste jag inte ens vad det va haha,  kom hem från stranden nyss , fan iskallt vatten och ändå va jag tvungen att ta av mig skorna och gå längre ut och spöregna gjorde det också . men blev varmare ju längre ut man kom i vattnet ,  nu blir det supernatural på tv  och packa väskan innan man somnar och i morgon blir det flyga hem ,. LÄNGTAR !

6/9 trött och vill hem bara hem !

inte gjort ett piss idag , niklas sov dåligt inatt så kände mig döende hela morgonen men båda somna om till tio igen, följde med paul och josse och handla mat, sen sitta framför tvn hela jävla dagen och kvällen för att det regnar och skit hela dagen ! super aptråkigt här ,, vill hem till min sköna säng så jag slipper sova på en luft madrass på golvet. ska prata med sebbe på msn nu .
uppdatering i morgon igen !

5/9 shopping i stan

stan med båda ungarna,josse och anna, handla en pyjamas till nicke, tre bodysar till bebis, två tröjor till sebbe på pennys, köpte två shotglas te mig och en nyckelring till marita i en presentshop också plus två filmer till sebbe, sen handla vi gott till kvällen, ska dra ut och leka med nicke och grannes hund nu,

Luna,grannes hund



4/9 Regning dag

både josse och paul jobba idag till sex så vi har typ suttit och kollat på filmer som vi låna hos pauls pappa och bror och har typ levt på en kalkon baguette hela dage, nicke fick en med ost och skinka men pålägget hamna mest på golvet haha, gick till the smoke house vid fem i spö regnet för att vänta på josse. fick en mugg av henne och sebbe fick två små flaskor med sprit i haha och så köpte jag tee till sebbe och hitta nåt barntee till niklas som jag köpte också sen blev det åka tillbaka till galway och nu gör josse pizza till kvällsmat som snart är klar, efter blir det sova för klockan är redan halv tio nu ! dags att dra iallafall nu för min del , god natt och sov gott!


the smoke house


Niklas leker kurragömma bakom spegeln haha


3/9 cliff of moher plus stranden,

vi va vid cliff of moher i morse vid typ elva, va dö jobbigt att gå upp för alla hundra trappor  och då drog paul vagnen med niklas i upp hela vägen och anna fick bära liam i bärsele hela vägen haha, sen blev det present shopen på väg till bilen, köpte ett par strumpor till niklas,4 shotglas och en kylskåps magnet, sen tillbaka till pats hus och se darty dancing igen haha och efter två timmar kom paul och fråga om vi skulle följa med och äta, så det blev nån kyckling curry gryta med ris på en pub i doolin plus va på nån stand och kolla runt också eftersom paul tvinga mig gå ur bilden på den här stranden för förra skyllde jag på att niklas sov för att slippa haha  , sen hem till pauls fader och hälsa på pauls syskon pat och merlin (kan inte uttala eller stava hennes riktiga namn så kalla henne merlin hela tiden) plus två av hans kompisar, sen fick vi lift av paul till the smoke house där josse jobbade, hitta massa roliga sakar. köpte tre armband,ett halsband,en almencka för 2012 och fyra muggar med får på haha , så var vi där tills hon sluta och då åkte hon och köpte kina mat som hon och anna sitter och äter av nu, nicke va tröttis och sover redan och själv kollar jag på filmen 21 med dom andra två mupparna men känner att det börjar bli dags att stänga av datan och sova själv nu.


cliff of moher


stranden


2/9 Fridays a bitch!

tjenixen kom nyss tbx till pats hus , vi va hos pauls pappa en stund och sen drog vi till en pub och åt mat, jag beställde fish n chips och niklas fick kyckling med pomme  men han åt av pauls tallrik istället som hade potatismos och kalkon file, det var tydligen godare tyckte han hahaha, satt och skrek som bara den tills vi fick maten hahaha. nu är vi i pats hus igen där vi ska sova men först film dags! dirty dancing folket :)

2/9 Lisdoonvarna hela helgen !

vi ska åka till Lisdoonvarna by vid två, josse skulle bara skjutsa paul till bussen för alla får inte plats i bilen och båda ska jobba där ihelgen så blir att underhålla sig själv i pats hus !
mer uppdatering i
Lisdoonvarna i kväll sen för nu ska jag ut med niklas och leka med luna (grannes hund )

1 september / bebisbus blir 10 månader :)

bus blir 10 månader idag och har massa tänder på väg nu också plus går mer och mer :), stolt man känner sig då , det blev iallafall åka till en leksaksaffär idag med nicke,anna och josse , hitta två leksaker och köpte en ny tandborste till honom från märket mam för 30 kr, lektelefonen var ju coolast måste jag ju påpeka och skiter i om den är på engelska allså för han gillade sakerna iallafall. nu blir det laga mat till tjockisarna kotletter ,potatis , brunsås och sallad plus stekt svamp och zukini till josefine och anna plus pasta , lax och cremie fries till mini pojkarna , sen blir det nog inga mer "äventyr" för idag för jag har iallafall börjat bli trötter, dags att skala potatis nu iallafall ,


Niklas coola lektelefon

 


31 augusti

tråkigt som fan är det här allså, finns absolut inget att göra här, behöver fan en bil för att komma nånstans ifall man inte vill bli påkörd för folk kör som idioter ! vi ska iallafall till en affär och handla plus att vi ska köpa kyckling i en papperskartong om ni vet vad jag menar och pomme till mat :) ,
mer uppdatering senare eller imorgon kanske .

RSS 2.0