säger de igen, BAJS FÖR SNÖ !

dåligt dåligt väder det vart idag allså men har vart hemma hos mig hela helgen för att igår var jag för lat för att åka hem till sebbe plus att niklas hade feber i fredags natt så han sov för första gången på typ hela dagen vid fyra fast åkte dock spårvagn för att köpa läsk och chips med moa & emma i hagebycentrum på kvällen igår (lördags) och så blev det att åka hem till sebbe idag och kan ju lugnt säga att det var skit svårt att komma fram me vagnen från att jag öppna ytterdörren fram till spårvagnshållplatsen efter ok och skulle gå av för att lämna alla saker hos sebbe innan jag gick till stan så han var snö och kom till ica för att hämta allt (två blöjpaket, två påsar me saker & en tung jävla väska) och sen blev det att gå till stan me moa & emma för att kolla efter skor och hitta ett par jätte fina stövlar på skopunkten  för 299kr och det tyckte jag var billigt och köpte , så köpa jag mat till mig och sebbe på sibylla innan jag gick hem plus att sebbe möte mig så han drog vagnen hem till honom så jag slapp. så blev det varm dusch efter maten för att tinna upp tårna, skulle ha köpt en percing för läppen med liten kula också till hålet i örat däruppe för att jag alltid tappar örhänget där plus att jag måste köpa en vinter jacka allså annars kommer jag frysa ihjäl i vinter och kan inte ha den jag hade förra året eftersom jag har blivit lite rundare efter min bebisfödsel och den andra jag har är för tunn och går nu med en everest vindjacka och det är bara lite kallt att ha och va speciellt de idag och jag som trodde jag klara mig med bara den i vinter , faaaan säger jag bara plus att min pojke måste ha en större eller så kollar jag efter en av antons gamla hos moder. får reda på i morgon eller tisdag ifall jag får lägenheten jag sökte också , hoppas hoppas kan man ju alltid göra men är inte så himla säker på att jag får den men hoppas kan man ju alltid göra. fick mina bilder jag beställde också i fredags.
nu sitter jag framför datan och små kollar på beck filmen som är på fyran också, båda mina pojkar sover men måste typ byta blöja på mini och sätta på honom jamse också innan hans blöja läcker eftersom han kissa och bajsar för tjugo bebisar hahah .
ska hämta nåt att dricka nu (uttårkad), byta kläder&blöja på niklas & sen snacka me jossan en stund och sen sova för min del . så gott natt på alla goda och glada som är vakna.

bläää för snö & kylan !

fy vad tråkigt det är med snö allså , är verkligen ingen vinter människa som gillar sånt. sitter helldre inne vid teven eller datan då och gör absolut ingenting vilket är vad man har gjort nu dagarna som gått förutom igår förstås då tog vi oss en promenad till stan och skrev på om faderskap så sebbe står som fader till niklas och sen gemensamvårdnad också och sen en snabbis på coop konsum och sen hem igen, var alldeles för kallt för att vara ute.
men igår sa jag också att jag skulle komma på besök hos moder men vet inte om jag har nån ork med det för min tjockis har fortfarande jamse plus att han sover och ska bada idag också  och jag känner att jag ska duscha snart också så fort jag kan slita mig ifrån datan. men vill dock åka till pappa idag också men mia svara aldrig på om jag fick lift eller inte (ELAKT) men skriver nog sms till moder och ber henne fråga ,
nu måste jag ta min tjockis för nu är han vaken och hungrig :)

tiden rinner förbi,

min prins är redan tre veckor gammal nu, tänk er vad fort tiden går och senast han var på bvc så vägde han 4560gram och var 54.5 lång .  tänk var stor min tjockis har blivit mot när han föddes , ser verkligen fram i mot honom att se honom att växa och bli större, skicka efter bilder på honom också som jag ska sätta i hans bebisbok och ska köpa ett fotoalbum eller typ sånt där man klistrar in bilder i också så jag har bebis bilderna sparade nånstans.
just nu sover båda mina pojkar och jag borde verkligen diska men jag har ingen ork eftersom vi hade besök av melody min systerdotter för er som inte vet idag i  tre timmar eller nåt och den ungen har energi för tio personer kan man ju lugnt säga men kunde ju direkt inte säga nej heller eftersom hennes broder fick komma med på besök och spela i söndags, hur som helst så sitter jag nu i soffan med missen sovande brevid mig och funderar stark på att gå och krypa ner brevid min prins men ska vänta tills chuck är slut :) .
måste köpa större pyjammaser, byxor och tröjor till min prins också , han kan redan ha 62 i vissa kläder medans kusinen celeste som är exakt lika gammal precis har växt i 50 /56 men hon är lång och smal och han kort och knubbig om man ska säga så hahaha men lite mage har han ifall .

nu är reklamen slut på chuck så ska fortsätta se det nu,
älskar verkligen att vara mamma till min Niklas :)


mamma älskar dig .

sitter nu förstunden hos sebbe i hans soffa med min sovande prins på armen, helt underbart söt är han med sin napp i munnen och sin söta pyjamas som moster josefine köpte till honom innan han ens kom ut. va och hälsa min fader igår och det var väl rätt så kul eftersom han var vaken men var lite jobbigt ändå att se honom så där och att han fortfarande försöker dra ur sladdar och dra därifrån, han borde ha inset vid det här laget att han inte ska nånstans tills han har blivit frisk ! men kul vare att träffa honom plus att han fick se nicke picke också för första gången. efter så bjöd josefine på pizza på la kantarel i linköping och mella åt nog mer av min och jossans pizza än vad hon gjorde av sin kebab. efter det blev det att hämta moder för att dom skulle handla på city gross och nicke fick våtservetter av jossan (hade pengar själv så tro inte att hon köpert för de )  plus att hon tappa bort hans napp så han fick två nya av henne också innan hon åkte hem. så blev det för oss att gå hem till sebbe som inte var hemma så var helt ensam och fick dampet på katten som rev min prins i ansiktet så nu har han ett rivsår på kinden och jag och sebbe blev lite osams för att jag inte ville va kvar här efter det men han ville inte hjälpa mig med få ut vagnen så fick ringa jossan och be om skjuts innan hon åkte till mia i nävekvarn. så jag och niklas åkte hem till moder och sov i mitt gamla rum under natten fast vi var dock och hälsa på emma & dom på kvällen innan det blev dags att sova för oss .

vakna av idag att sebbe ville prata och bli sams och ville att vi skulle komma fast hade ju ingen barnvagn så fick bära niklas och min väska till centrum under ett paraply i regnet så kom han dit med vagnen för jag skulle ändå köpa en napphållare till min prins vilket blev en grön till hans nya napp han fick av moster josefine. så blev det att gå och handla sås på ica ljura innan vi gick hem och jag laga mat vilket jag inte gjort på länge deutom så det var rätt skönt haha, vet inte varför direkt men känner att jag inte gör nånting vissa dagar,  borde nog hitta på mera saker att göra på dagarna men kan ju inte städa för det är ju inte stökit och finns ingen disk eller nåt sånt heller för den delen , men blir nog ändring på när vi flyttat till större och bebis har blivit större,
kan fortfarande inte fatta tanken att jag är mamma, tänk för två veckor sen hade jag en stor kula framtill och bara vänta på att han skulle komma och nu är han äntligen här .
älskart , älskar honom . min mini tjockis . ångrar verkligen inte mitt beslut kan jag ju säga ifall.
men nu ska jag nog kolla lite på tv. väntar på att what happend in vegas ska börja . så blir väl försöka se lite på den innan man somnar.
så nu tackar jag för min del,
gott kväll




sista tjockis bilden jag har , är i vecka 39 tror jag precis .


min prins sovande i sängen hemma hos mig .
mamma älskar dig


ge mig en lägenhet !

sitter hemma hos sebbe, både beban och han sover redan fast tror dock att bebis vaknar snart för att få lite mat i magen igen så väntar med att gå och sova tills han har ätit igen.
sov hos moder igår till idag med beban för att sebbe skulle umgås med sin fader och lite mer folk plus så skulle jag till bvc på inskrivning och väga min tjockis som vägar hela 4010 gram nu helt plöstligt vilket betyder att han har gått upp 460gram på en vecka vilket är jätte bra. funderar på att åka och hälsa på fader i morgon men vet inte än för att en vis person ska med och jag tål inte henne och vill definetivt INTE sitta i samma bil som henne i 40 min fram och tillbaka ! vill jag tyvärr inte .
sökte en lägenhet i ljura fast fick ingen visning så är lite halv sur pågrund av det, för det börjar bli för trångt att bo sebbes lilla etta med kokvrå, vill ha nåt större för våran lilla familj.
men är väl bara typ att söka tills man får nåt.
nu ska jag fortsätta att kolla på bones och sen blire nog försöka se criminal minds och sen snarka för min del
god kväll & god natt

rastlös !

beban e väldigt duktig på att sova så har väldigt mycket tid till att göra saker men är dock ett stort problem med den saken att det finns absolut inget att göra allså eller jo ringa BVC men annars inte ett piss. redan städat sebbes mini lägenhet och lagt in kläderna han tvätta igår och med det gjort finns det inte så mycket mer att göra . vi kolla på paranormal activity i morse och den var väl rätt bra fast inte direkt läski om ja får säga det själv . funderar på att duscha nu eftersom bebis sover och finns ändå inte så mycket mer att göra .

funderar lite på att försöka ta mig till linköpings sjukhus och kolla hur det är fadern min ifall dom har väckt honom men måste dock fråga marita då ifall dom har väckt honom eftersom dom var där idag och hälsa på och många andra ifrån hans jobb och det också skulle dit både idag och i morgon .
men vi får se , var rätt svårt att se honom i lördags med alla slangar och skit .

men nu tackar jag för min del för nu ska jag nog fortsätta med att försöka hitta på nåt att göra
bjuder på lite söta bilder på min prins också :)






ROad trIp te linköping

vart i farten hela dan.
åkte till linköping me jossan,paul,beban&bastian
så det blev en tur till fadern min på linköpings sjukhus & morfars grav för att sätta ljus. skulle te cloetta fabriken men den stängde typ 15 min innan vi kom (surt)
en snabbis till ö&b för att jossan skulle handla nåt så blev godisköpning följt av byta blöja i bilen på min goding :) innan vi åkte vidare hemåt
och då blev det att gå & äta hos bastians fader & styvmoder .
sen äntligen blev det att gå hem & göra klart min prins för sängen
 titta på toy story & kanske  somna lite .

Stolt mamma till min niklas :)

blev mamma till min prins igår, han kom till världen klockan 13;27 och vägde 3750gram och var 51 lång .
ser ut precis som sin pappa i ansiktet, fick åka hem idag eftersom barnläkaren sa att allt var okej med honom så det blev att ta en promenad hem till moder och hämta kläder till mig och bebis, skötbädden och lite annat skit . plus att vi tog en tur till apoteket och handla panodil för att den ryggmärgsbedövningen gör skit ont nu efter men hann inte värk innan han kom ut så blev bara luftgas då fast gick rätt bra det också .
tog bara 6 och en halv timme efter att vattnet hade gått så var han ute .


RSS 2.0