O ja

torsdag idag, vakna vid fyra men av nåt konstig grej så somna jag vid sex igen & sen så kom min moder in i mitt rum vid halv åtta & då låg jag & snacka i mobilen med nån . har ingen aning med vem alså . sen efter det så drog jag & hämta cicci , sen drog vi till skolan, blev bara en halv timme försena . hade bajs tråkigt på engelskan & matten . fick godkänt på engelska provet föresten fick 35 av 48 på ena delen & 57.5 av 75 på den andra :) . sen så drog vi & åt mat . fyy vilken snuskig soppa allså . det såg ut som spyor & smaka som det oxå faktist. sen nu är jag hemma (Jippi) väntar på att min prat kompis ska logga in men tror inte han har slutat skolan än , (snyft ) så får väl vänta några timmar & så har jag matte prov i morgon & tro mig kan inte ett piss av det där . fick till & med göra om repitions uppgifterna i dag för att det var för många fel .

Ny Mobil IGEN

går fick jag min nya mobil :) . det är en nokia 7500 . den är jätte fin :) det e bara anus som inte gillar den & henne bryr jag mig inte om vad hon säger för hennes ser själv ut som stryck. så snacka om att jag blev glad igår då :D

just nu sitter jag & tänker på om jag ska tvinga i väg mig till skolan . för jag har bajs ont i skallen så det är ett kanske på den saken . jag kan ju göra saker vissa saker hemma men jag vill veta vad jag fick på engelska provet , har inte fått reda på det än ju ....

så kul

03:47
vakna för en tjugo minuter sen & har bajs ont i skallen men jag ska liksom till skolan ändå för det finns inget att göra hemma . just sitter jag & halv sover på min data stol . ska väl snart gå & duscha & sen klä på mig & skit.

14:09
var i skolan idag , satt på bussen helt själv & spela på mobilen haha . sen när jag kom till skolan var det fyra människor där plus så sluta vi vid 09.35  fast jag fick inte gå hem fören vid 10.20 för att jag hade möte med studievägledaren om gymnasiet nästa år vilket vi satt & sökte plus så hade mina lärare gått & sagt till henne att jag jobbar jätte bra i skolan haha . vilket alltid e trevligt att höra . sen efter det satt jag & vänta på spårvagnen i det kalla vädret i tio minuter elr nåt . sen möte jag halva familjen på stan & så drog vi & käka på kina för att jag & bella var hungriga , just det jag fick en tröja av moder . sen åkte jag hem med bella för moder & anus skulle till hageby & handla kaffefilter . & så nu har jag vart hemma ett tag & bara chilat.

OMG

onsdag; var ledig hela långa dagen . så satt hemma & HOSTA ihjäl mig istället . kul ? nee inte direkt . sen sova typ för de måsta istället igår

Torsdag; vakna vid tre på natten & kunde inte somna om fast jag hitta nåt att göra. jag satt & hitta nr till folk i florida & skit på myspace & ringde hahaha fast de stod ju att man skulle ringa ju . sen efter det drog jag till skolan . ohh så kul elr inte . hade baja tråkigt fast jag hade ju bara en lektion idag (jipp) så drog på stan med pernilla & cicci å kolla omkring där. det enda jag köpte var en dricka :) mums smaka som jordgubbs saft . efter det drog vi & hämta elliot för att vi var tvinga att gå tillbaka till skolan & när vi vänta på spårvagnen så såg jag heta erik gående med sin handväska (det såg ut som de så jag kallar den de ) & sen när vi kom till skolan igen för att vi skulle ha föreläsning med görgen elr nåt sånt skit fast vi var en kvart försenade så idioten vägra ha den , IDIOT ! . sen efter det drog jag hem ååå så skönt fast nu har jag feber & hoppas på att det har gått över till i morgon för jag har möte med studievägledaren ! FUCK FUCK FUCK , jag orkar liksom inte , jag har halsfluss faan , jag borde inte ens gå till skolan !
sen efter det drog jag hem , mobba min syster lite i telefonen ;) & har feber oxå nu . tog tempern & jag det var i munnen inte i röven !

snacka om irriterad !

var förkyld med feber hela jävla jullovet & sen nu har jag gått två veckor elr nåt bara i skolan & har fått halsfluss. allså nu blir jag bara irriterad . fyfaan om jag inte är frisk tills på torsdag så blir jag jävligt arg för jag tänker gå dit ändå .jag bryr mig inte hur många som blir smittade ! jag tänker inte sitta hemma & plågas av mitt sällskap från min moder & mormor. såå ALDRIG att jag stannar hemma !

min jävla skit mobil e traskig igen . så jag har min kära lilla systers mobil som är likadan som annas & den är fortfarande ful men som tur är får jag min mobil nästa vecka nån gång . behöver bara pengar till den :) .

Wow . titta på film idag, såg Juno & TMNT . juno var jätte bra & den andra såg jag bara för jat inte orkade fixa nån ny att se på & hitta den där uppe. fast den var rolig ändå :) . & sen så klart somna jag haha .

126 dagar kvar :)

smile , its the end of the world

jahopp . det är väl på lördag man ska ha sov morgon ? ja men då borde jag sova nu istället för att sitta helt uttråkad vid datan med cirka sju personer att tala med vilket jag inte gör eftersom varenda en av dom är såå himla tråkiga att snacka med allså ! så just nu sitter jag här vid datan & kollar bara runt lite på internet. jag har redan massa fina saker jag vill ha men då kommer jag nog bli pank hela det här året men jag har iallafall kommit fram till att jag ska köpa ett par nya skor. om det blir den här månaden , ja det vet jag inte än men jag har hittat ett par i allafall :)

moona e en mupp

12:38
gud så duktiga jag e idag , har varit i skolan . jag gjorde två prov ett matte & ett engelska. matten blev jag godkänd på . fick 23,5 av 34 & sen engelska vet ja inte men det fick bra iallafall . sen efter det drog jag hem & fick ett sms av moona , sen drog jag hem till henne & nu e jah hos henne & sitter & talar med min syster på msn . guuud såå kuul . NOT !

23:55
gick på stan sen efter min moder hade kommit hem med maria & moona, maria så klart köpte upp halva barn avdelningen kändes det som
& jag köpte EN tröja. sen efter det så drog jag hem & sov eftersom jag hade suttit vaken sen ett . sen så vakna jag nu en stund bara för att jag e täpp i näsan .

People change and promises are broken

onsdag; va i skolan hela långa dagen fyfan kom till & med hem efter min fader haha . kom typ hem vid två för ja satt & somna på bussen men idrotten var kul iallafall .speciellt när läraren stod på händer hahah . sen när jag kom hem så gick ja & köpte cola & sen drog jag & sov.

Torsdag;
vakna vid ett typ & satte mig vid datan , duscha & sen nu ska jag dra hem till carro & klippa hennes hår & sen ska ja till skolan & leka plugghäst idag igen .

hole crap

följde med mina syskon till skolan/dagis i morse. vilka ungar att snacka då & sen såg jag en jätte söt liten flicka på dagiset :) . sen efter det så fjäska jag för min moder & så klart går hon med det men JAG måste ta med viktoria till tandläkarn på morgonen på måndag & så måset jag måla hallen,trappan& hallen där uppe grön/grå åt henne för att få det jag vill. aja efter det så gick jag med carro & lämna böckerna på biban & sen tog en titt förbi lucky seven :) . sen efter det så gick vi till pantbanken & jag satt bara & skrek ut till han som jobba där & fråga vad klockan var hahaha , han titta lite konstigt . sen efter det börja vi den läännga vandringen hem plus på vägen skulle jag hämta bella på dagis. så stanna där & den ungen satt & rita , så hon vägra klä på sig ytterkläderna & carro skrämde en liten pojke . sen efter det så kom victor & så gick vi hem . så gick jag & sov & vakna vid tolv med värsta huvudvärken . sen duscha jag & nu sitter jag här & gör totalt ingenting

life isent that hard if u do what u want

ohh vad duktiga malin var idag. klara mitt matte prov 17 av 23 . fast sen på svenska var jag rätt arg för en viss person stal min plats & vägra flytta på sig . så satt på en obekvam plasts & tala med mig själv för ingen svara mig plus så fatta jag ingenting av det jag skulle göra & sen när jag kom på det så sluta vi . sen efter det åkte jag hem & sov till tio på kvällen . sen nu har jag typ suttit & kollat på one tree hill säsong 5 två avsnitt & nu måste jag fyfaan skaffa mig den fjärde boxen . nu sitter jag bara & tråkar med ryggsmärta .

but pirate

fyffaan vad mobbad jag känner mig , i onsdags var de bara jag ,cicci & en till i våran klass där.i går (torsdags) var det tre pers & en till på matten då elr två om man räknar med nån som för pesta min luft . allså det jag känner mig som en jävla pluggis när det är så nåra där . haha
i onsdags hade jag ont i ryggen så var inte med på idrotten fast det var ju typ ingen som var där heller . så jag & cicci kolla på när folk hade boxnings träning . rätt roligt faktist men det hade vart roligare om nån hade börjat blöda :) . hahahaha . sen efter lunchen drog vi hem för det var kallt ute & snälla jonas hade låst dörren så man kom liksom inte in & orkade inte stå utanför & frysa.
igår var det ännu tråkigare , cicci satt & slog upp konstiga ord i ordboken & jag satt & gjorde tre noveller elr okej då jag satt & hitta på lite . orkade inte sitta & läsa en tio siders novell som inte ens var bra & doom andra var bara konstiga . sen efter det drog jag hem & sov. vakna igen vid sex & har varit vaken från det nu . har suttit & bråkat med anna & hade disco i mitt rum lät det som så den omogna kossan väckte sune & marita , snacka om att jag trodde dom skulle kasta ut mig haha . snart ska jag väl klä på mig elr nåt . hha

thats life

jahopp . fröken cecilia ringde vid sex & fråga om jag kunde följa med till ok för att köpa en tidning & så klart sa jag ja för jag hade ändå inget att göra . sen efter det gick vi hem till henne & skulle kolla på film men det sluta med att vi kolla på tv istället . först såg vi på miami ink & efter det man of the house. sen satt & halv sov i soffan så jag drog hem & fick ett litet utbrott för mina snälla små syskon hade förstört min klocka jag fick av min moder & dom ska lätt få köpa en ny till mig oxå . sen nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra . aa just det vi satt & snacka om tatueringar & percingar på väg till ok . jag har kommit på typ fyra stycken jag vill göra plus en percing :D men det händer väl i sinom tid för om ett halv år är jag stor flicka & inte behöver lyssna på mina kära föräldrar som är i mot allt det där men det finns ju alltid andra sätt oxå :D;)

what happened to miss unafriad ?

hur faan ska det här gå ? jag tycker jag e obotligt feg när jag börjar allså . jag satt i TRE timmar i förregår & kolla på hans namn & vänta på att han skulle skriva när det bara va att skriva till honom . jag vet ju själv att han e baja snäll & så men ändå kunde jag inte & igår tyckte jag carro bara va elak mot honom ,. han sa till & med sluta till henne . jag & min fruga satt & räkna åren vi har varit kompisar & vi kom fram till att det är 10 år sen jag träffa henne i baken vid lekparken & hon fråga om jag ville leka med henne :) . fyfaan första april älskling då blir det att fyra våran vänskap :)

javisst men det e alltid kul med bråk .

ja , lite bråk har väl aldrig nån dött av förutom jag som greps av panik & låste in mig i förrådet när danne krossa rutan för att han inte fick komma in . snacka om att jag blev rätt allså . fyfaan sen efter det drog jag hem till emma & dom med anthoni där anus & vickan hade sprunigt innan typ & när jag kom dit så stod eva & ringde polisen & skit . sen efter när jag gick hem igen så satt fader & maria & snacka om att kosmo skulle bo här tills hon hade fått beban & lite efter & jag blev ju så klart glad . Because i love that dogy :)

gott nytt år

                                               None
                                          gott nytt år gott folk inte för att jag kommer ihåg så mycket direkt ;)

RSS 2.0