Road trip till Motala

Lillebror hade bestämt sig att köpa en hundvalp som vi va och hämta idag i Motala, en söt lite lång hårig vit schäfer, hur snäll som helst och tog ju bara 4 timmar för att vi fick punka på bilen på vägen hem och fick vänta på bärgare som skulle byta däcket för att Marita inte hade nåt fältkors i bilen men blev lyckat till slut iallafall :)

Im in love,

Nån mer än jag som har sett emmaljungas nya tvilling vagn som finns i två olika, ena är en tvilling vagn som ser ut som monkey och den andra är som enkelvagnen men man kan köpa till en del så man kan sätta en ligg/sitt del under den vanliga. Så jävla frän, ska visa bilder sen när emmaljunga har uppdaterat klart sin hemsida.
Tur att ja inte har råd med ännu en ny tvillingvagn för då skulle den få komma och bo hos mig :) . Eller typ enkelvagnen.
Men det dåliga är typ att ozone och monkey inte finns kvar så får skynda mig lite att köpa fotsack och regnskydd innan dom slutar att tillverka dom.

Tre nya

Tre nya i min samling, Den beiga är fru filifjong Den gula plus andra färger är 2013 säsongsmugg för sommaren "snorkfröken& poeten" Den ljuslilla är hemulen, riktigt nöjd med att få med dom i min samling och mer kommer det bli, Har 7 i porslin från arabia och 1 i emalj nu.
 
 
Angående mitt problem med att få min lön har det inte löst sig och verkar inte göra det idag heller men hoppas på att SEB kan lösa det annars dampar jag !

25 juni 2013

Visste ni att cervera har mumin muggar för 199, jag köpte snorfröken och poeten där och fick med i deras klubb så fick 10% på mitt första köp också så betala bara 179, så jag är nöjd på den fronten iallafall, om jag ändå hade sån tur i allt.

I Will get mad if u dont give me My money!

Sovit dåligt så vakna tidigt, tre dagen rad med huvudvärk, kanske hjärntumör who knows! Tänkte sätta mig och betala av första räkningen på telefon med första lönen och då kunde det ju va bra om jag fått lön också! Känner mig arg som ett bi och bara vill slå hårt på nåt eftersom Michaela som jobbar på Samma har fått sina pengar idag iallafall. Så arg och irriterad jag blir när det bara strular med mina saker hela tiden och behöver ju pengarna annars kan jag inte betala av vissa räkningar.
Jag måste förfan få lön för det jag arbetat !

Nån har kul

 
Min Karl sluta tidigt så han har lite kul med spelet va jag och köpte på media idag, Julia fick även ett söt linne och jeans shorts, såg ut större än vad hon är min lilla flicka, själv nu sitter jag och sätter in foton i fotoalbumet jag köpte på dollarstor igår för 50kr, en sånt man limmar in foton som vi redan har ett av med massa foton. 
är snart dags att framkalla mer bilder också så det inte blir massa på en gång som förra gången för då gick det på nåt på 600 men va ju också 600 hundra foton också. 
Aja dags för mig att se på när Sebbe spelar nu. 
 

Tar helg en dag tidigare,

Kidsen skippa dagis idag så Nicke leker med sin farmor medans jag och Julia tog en sväng till hageby ridhus för att kolla på när mella och Bella har avslutning på sommarlägret, dom skulle ha ridigt barbaka men blev tydligen galoppera istället men Bella mådde inte bra så hon ville inte, nu väntar jag och Vickan på att Marita och Julia ska komma tillbaka för att dom skulle lämna flickorna och hämta Victor och sen blir det en tur till stan. För en stund sen va det en häst jävel som rymde från en hage och skrämde skiten ur oss så vi fick gå och säga till!
Ni får även se en bild på dom söta kaninerna som bor vid stallet också.

19 juni

 
min finis han kan sjunga han, vart iväg på "fest för världens barn" på dagis på eftermiddagen, fick mat från olika länder som föräldrar tagit med sig, även höra när ungarna sjöng olika sånger på olika språk, Vickan va med också för hom hade inget att göra och Julia låg mest på golvet och sjöng om man kan kalla de det.
 
 

18 juni

Känns som det vart en lång dag , typ ruttnat hemma hos Marita eller tja va i väg och köpte sandaler och där grej man har i anten uttaget när man har fler tv apparater så nu har Nicke kanaler på sin tv istället för bara film på dvdn, duscha nyss och nu blir det somna till tvn

Spartacus maraton

 
kolla klart på sista säsongen med spartacus, lite smått tråkigt eftersom den Serien va sååå Awesome ! 
man ville ju typ allt alla skulle överleva men ja så blev det ju inte ,  så blev lite tårögd när typ gannicus och spartacus dog,  måste även tilllägga att han som spela spartacus i första säsongen Va bättre än den andra eller typ vissa mer känslor och det.
nu iallafall ska jag inta sov läg och sova, jobba lördag så min helg blev kort men gör inte så mycket när lönen kommer. 
god natt 
 

Mitt trollbarn

 
du och din bror är världen för mig , älskar er mest 
 

Den som väntar på nåt gott...

Äntligen införskaffat mig en ny telefon, Sebbe hade med sig den hem igår så idag kände jag mig jätte teknisk när jag fick in musik på mobilen :) , vart på vickans skolavslutning annars och såg även sebbes lillebror ( dom har ingen kontakt direkt) med Julia,
Sova nu imorgon blir det jobb 13,00 - 19,30

Fixat och klart !

Nu e det fixat så i slutet av veckan kommer jag ha en ny telefon och slipper gamla Bettan som fungerar lika bra som en leksaks telefon!

VARMT!!!

 
varmt!!! 
Lata hos med lunchen förut och drog en cykeltur till McDonalds och köpa hem mat, blev en tur och hämta min present från Sebbe och även sen en tur till hagebys ridhus plus även lite sandlådehäng vid Anna med henne och hennes ungar, nu har vi lagat mat och ungarna har duschat, blir det ta det lugnt innan dom ska sova

Äntligen (!)

Har Julia somnat, hon har vart sjuk nu sen i måndags så inget dagis för henne, idag efter dagis va vi i vasaparken och lekte med Anna + kids , Carro + kids och även hennes syster och mamma . Min stora pojke verkar också bli sjuk nu för han ville sova redan vid sex förut så vi får se hur han mår imorgon, Just de va även hos Marita imorse med Julia och när jag kom dit fick jag dom här
2 & 3 säsongen av supernatural, dom enda jag inte hade så jag blev glad iallafall ;) Och ska även visa er min emalj mugg med mumin jag fick, är jubileums muggen för vintern 2012
Nu väntar jag på att miss secret agent ska börja på elvan och sen blir det sova för min del . Godnatt

Trött och envis

En envis liten skit som absolut inte vill sova middag, blir att måla klart så fort vi har ätit !

Emmas små valpar

Jag och Julia va på besök hos Emma och hälsa på hennes valpar Felix och Alva, super söta och Julia fastna för Felix direkt, hur söta som helst och skulle gärna ha fler djur men inte nu, jag har andra saker jag vill fixa med först, Hur som helst Sebbe festar och Nicke har en heldag med sin farmor så jag och Julia blir själva hela dagen så sitter hos Marita nu. Ska åka och köpa mat på stan medans Julia väntar hos Marita så fort Emma är klar.

RSS 2.0