broken,.

you dont notes at all, that im going out of my mine.
all day and all night.

Something so good

Cant feel so bad ,

en systerson rikare.

två timmars skola blev det idag för sen fick man gå hem, stor handla mat och allt annat som behövs. hämta kidsen på dagis och sen den oänliga väntan på att maria skulle komma hem med bebisen, blev en pojke . en jätte lite pojke :). när vickan la in bebisen i spjällsängen började julia leta efter den igen för att hon ville sitta och pilla på den. hon är go min flicka hon, jag kan nog också tänka mig en till när julia blivit lite större och pratar istället för att skrika.
bild kommer när jag har en så får ni se honom också.

Sessan


-

Hoppas du fattar hur mycket du förstör !

Tandoperation

Hela morgonen bestod av att se till att Julia kom i väg till dagis och se till att Niklas inte åt nåt, vi fick lift av farmor te sjukan vid nio och när vi väl va där gick vi omkring som borttappade antiloper men till sist hitta vi och fick komma in och byta kläder och sen vänta, ca en timme senare fick vi komma in till operations rummet, Niklas fick kanyl i armen och sen sövdes, då fick ja gå ut och vänta, passade på att ringa sebbe och mamma då, vid tolv va han klar och vid kvart över tolv fick jag komma in och se honom, han va jätte ledsen, blodig och ville gå hem, efter en stund typ 30 min fick han mer morfin så han somna en stund till och då när han vakna va han på bra humör, fick saft och glass, tog bort kanylen och tvätta av sig, byte kläder och sen fick vi lift hem igen, han följde med farmor hem medans ja hämta Julia och sen hämta henne åkpåse och filt som hade kommit,
Niklas är lite tandlös där uppe och får ära kräm några dagar men annars mår han bra, det va ju för hans skull han fick görat. Men aldrig vart så rädd att nåt skulle gå fel !
Nu äter han isglass och tittar på rio så här innan lägg dags

God Morgon

äntligen lördag som sagt, niklas sov hos mormor så han är där, sebbe sover och julia sitter på golvet och leker med bosse och tittar på barnkanalen.
förmiddagen består av att lämna julia vid stallet vid ett eftersom hon också ska sova hos mormor idag, innan det ska jag väl följa med sebbe till hageby och handla på systemet och kanske kolla på kläder till honom,
båda ska ut ikväll men inte tillsammans, han ska ut med jobbet och jag ska ut med kompisar från skolan eller tja det är ju bara en av dom som går i min klass nu men ändå.
dags att ge julia frukost och diska nu.
så hör senare.

Appel of my eye from elodie details

 dessa är på väg hem till mig för att värma julia i vinter sen, så jäkla fina. älskar verkligen mönstret , blir säkert att införskaffa några fler saker från den där serien av mönster ;)

Sons of anarchy

Värt att se, mumsiga pojkar och heta bågar!
Nåt jag fasnade för iallafall

Bugaboo donkey

senaste dagarna har jag börjat kolla lite på bugaboo donkey vagnen, tycker den är super fin och så plus att man kan ju byta sufflett bäst fan man vill och finns ju även suffletter med mönster också vilket gör det extra roligt. man kan ju även välja om man ska ha den som enkel, dubbel (två sitt delar eller ligg delar) och även duo ( av varje del). plus att man inte behöver ha samma färg på suffletterna på delarna. den är super fin men är den nåt för mig som älskar emmaljunga och har jag verkligen användning för den nu ? 
 

tips

läste den här boken för att läraren tvinga mig välja en bok och säger bara att ni borde faktiskt läsa den, man fastnar direkt och det är som sagt nåt man verkligen inte vill ska hända en själv som förälder, så LÄS ! tror även den är baserad på en verklig händelse.

RSS 2.0