hela 21 år nu & inte ett dugg visare än förra året,

fyller 21 år idag (yeeey) för mig, inte gjort ett dugg vättigt idag.
marita vakna nikke så jag och carro kunde gå på bio (carro bjöd) och kolla på pirates of the carabbian , en sån där film man bara ser en gång,
bebisen min sover för natten, nog dags för mig att varma min mat och sen blir det spartacus - gods of the aranea. tror det e fel stavat men är för trött för att bry mig helt enkelt!
time for dinner .
godbajs för min del .



bara för att mammas goding älskar att bli fotad,
kanske dags att köpa batteriner och använda digitalkamran för att fånga dom goda stunderna.
hämtat mina eller tja niklas bilder han tog på carlsbeckers, lägger upp dom när jag får ork,vilja och lust. och boka tid för ett års fotograferingen också i november, gäller att va tidig för att få en tid man vill ha.
nu är det verkligen
dags för mat. hahaha

hello min super heta snygga nya dator ! :D

galet trött ,bebis sover, har vart igång hela dagen typ, vakna vid sex av niklas och kolla på dexter på sexan och vid halv nio blev det att handla mat mat och mera mat och blöjor till min prins, blivit mycket blöjbyte den senaste veckorna, vid elva var jag och handla en ny data på elgiganten som sebbe betala eftersom han tappa min i golvet förra veckan fast jag är nöjd med den här också :). sen drog man hem till marita och spela the sims medans nikke låg i viktorias säng och snarka middag, sen drog vi i väg  till hageby och köpte med toarent och klorin så nu blir det att tvätta badrummet för min del imorgon eller kanske fredag men vi får se , blir nog garaterat i morgon , har andra saker att göra på fredag. nu är jah hemma , va i stan och köpte kina innan man drog hem . ätit för ett tag sen så mår illa nu hahaha och kollar på glee . ska försöka kolla på greys anatomy också innan man somnar  , men kommer garaterat att somna som vanligt. snark ! blir reprisen på lördah.
nåt annat kul kommer jag inte på att berätta eller joo min grodprins har fått två tandsingar men inget krypande har det blivit än fast han hassar sig framåt iallafall när han orkar annnar blir det bara backning som gäller för hans del haha.
gaaahh vad jag älskar min sockersöta grodprins , vet inte vad jag skulle göra utan honom.
dags för en kissepaus ., pusselipuss


´go with the flow !

vakna vid sex idag för att min pojke ville ha morgon gröt fast han somna om medans han åt den men han vakna ju i natt vid tre och vägra somna om så jag gjorde det före honom haha men han somna också så det är lugnt, när jag kom ut till vardagsrummet märkte jag att sebbe rövhuvud har ätit upp mitt godis ! och jag gillar inte att dela med mig te honom för han tar bara utan att fråga så man blir irriterad!, städning i både vardagsrum,hall,köket, niklas rum och mitt plus byta lakan i sängen. men nu kollar på desperate housewives första säsongen som jag fick av min moder för några månader sen, så kollar på tradera efter dom andra för jag har inte börjat skita pengar och köpa köpa dom andra för 300-450kr , 
jag vill till borgen och gå på reptilmässan men ingen som vill med så får väl skippa det för niklas fattar ju inte nåt så det är väl inte kul.
dags att hämta cola nu,
tjenixen



En fråga till er: är det nån som ens läser bloggen?


kolmårdens tropicarium

följde med till nävekvarn och hälsa på mia och ungar idag, så jag,victor och jossan plus niklas så klart tog en tur i tropicariumet eftersom vi ändå åkte förbi plus att marita annars vägrar skjutsa mig dit , marita körde men hon ville inte följa med för hon har spindelfobi och själv fick jag ryk så fort jossan tog niklas för nära nåt terrarium, speciellt det där med den stora jävla krocodilen som låg precis vid glasrutan, men nu är jag hemma och fick med mig en sovgäst från nävekvarn också som ska sova här i natt, va och köpte pizza och en minirulle te henne så nu ska vi äta och kollla på dumma mej och sen sova för våran del.

du e guldvärd <'3



trötter man är, vakn och blev helt chockad när jag kolla ut ur köks fönstret och såg SNÖ, det fuckig snöa ! för några dagar gick ju fort i short , min son var en av dom fast hade dock lång byxor med mig i skötväskan,
fredagen var jag på folketspark med carro,anna,patte,kim,sergio,hampus och dani eller tja vi gick/tog spårvagen dit ihop men var dock bara med anna,carro&kim och för er som undrar så är anna&patrik mina syskon och kim carros lillasyster och alla dom andra patriks kompisar som vi lova att marita att hålla koll på vilket inte gick bra, jag och carro blev onyktra och glömde patrik och sergio vid folketspark när vi skulle hem fast gick väl bra ändå för dom kom hem vid tre enligt marita, idag skulle jag hem till marita för att jag trodde vickan och dom kom hem vilket dom inte gjorde först tio i åtta på kvällen så va där tog en tupplur på soffan och kolla på en rutten film med anna som sög så satte mig vid datan istället och spela cafeworld.
sen hem efter det och äta flintasteak,potatis och sås som sebbe hade lagat, niklas fick lasange (barnmat nu) och efter man hade ätit blev det bada med min prins innan han skulle läggas för natten, efter det har jag kollat på mcleods döttrar vilket jag fortfarande gör och tycker det blir spännande men tycker dock inte att det är kul när det försvinner folk och kommer in nya i serien och specielt inte när man inte får veta exakt vad som händer med dom när dom försvinner,dåligt dåligt!
efter det har avsnittet som är nu blir de nog att lägga sig brevid min prins i sängen,
imorgon blir det att träffa vickan :):):):)
måste kissa nu och sen blir det snarka för min del.


falalala

drog hem te marita jävligt tidigt idag för att vickan och bella kom hem igår plus att jossan är på besök hela veckan , tja det suger väl väldigt lite eftersom vi inte går ihop och speciellt inte eftersom vi har olika  synpunkter och att jag tycker att hon är girig som bara den men jaja ,. niklas fick ett par foppa tofflor i storlek 21 så blir kanske att sälja dom andra till anna så kan liam ha dom men vet inte än, själv fick jag två armband, ett sånt där jag har sju av fast i grönt och ett blått konstigt det står heath på vilket vickan säger att det står hygien på haha, trögare unge får man leta efter allså , sövit niklas redan och sitter själv och kollar på mcleods döttrar och sen blir det sängen för min del också.

RSS 2.0