31 januari 2013

Känns som allt börjar falla på plats nu, går jätte bra för Julia på dagis och Nicke har börjat vilja gå dit också för att Julia är där, va på arbetsförmedlingen igår också och skrev in mig, tog en kvart allt som allt där och har redan fått mail om tid till nytt möte där till på måndag så det blir intressant dock kommer säkert bli pirrigt i magen!
Nu behövs bara nån att ge mig ett jobb också men man kan ju alltid hoppas iallafall,
Min stora pluttis blev kvar hos mormor men hon ringde och sa att han hade kommit ledsen och ville hem men ingen kunde hjälpa honom och jag är ensam med sovande Julia så blev inget med det och prata med Vickan för en stund sen och då hade han somnat,
Hart of dixie avsnitten tog slut så nu har jag gått över till pretty little liars , ja det e väl hur min vecka sett ut , än så länge ! På lördag blir det måla Julias rum inför flytten så då e kidsen hos Marita och dom ska även på 5 år kalas för Julia.


Bara älskar tisdagar

Finns det bättre än ligga nerbäddad bredvid på sovande barn, chips och ett kallt glad cola och bara se på tv, bara bra serier på femman idag dessutom, älskart!

one day your on top of the world and one day your a clown

stor spring idag men sånt som händer när bokar in fler saker på samma dag, så vart bvc klockan ett med julia, hon vägde 12060 gram oh va 78 lång så hon börjar bli stor tjej hon , sen vid tre blev det carls beckers för ett år fotografering med henne, hade carro med mig också och sen efter det så blev det stan , köpte en skjorta på gina , ett par gula jeans till julia på cubus och köpte även en tröja,gummisnoddar och hårnålar men den jävla påsen tappa jag på stan kom jag på när jag kom hem så jag va inte direkt glad. inte nog med det medans jag laga mat så fick nicke ner en vägghylla över tvn , ingen aning om hur fan han gjorde det men ALLT som va på den låg på golvet när jag kom in iallafall.
så har min dag vartt iallafall. nu är jag skit trött, mina barn har fått mat, ska bada dom nu och sen blir det sova för dom och städa upp i vardagsrummet för mig.

Sessan räknas inte längre som bebis

Så sant som det är sagt, idag fyller min söta flicka 1 år, tänk att ett år har gått sen man låg i undersöknings rummet och beklaga sig av smärta & sa att hon va på väg , klockan 06,27 föddes min tös för ett år sen idag och jag är så glad och stolt över att få va din mamma, hon är jätte duktig på dagis också enligt lärarna, det har vart en lång dag. Vart hos Cicci, köpt massa presenter med Carro i centrum och nu hemma, imorgon blir det ett års kalas för tjocka släkten men nu ska hon och jag sova iallafall , så gott natt från oss

älskar bilden

dom två åt vänter är julia & niklas, pojken brevid är frasse (daniel,mias minsta) , den lilla flickan är Leah (josses) och den sista är Celeste (mias) .
bara mias tre älsta och annas pojkar som saknar för att det ska va alla på barnbarn på bilden, :)

24 januarie 2013

idag är det en dag kvar tills min prinsessa fyller 1 år, tänk vad fort tiden har gått ! mycket roligt med att se henne växa och lära sig nya grejer varje dag & mera såna år kommer det bli <3


tips till er som gillar att baka

för er som inte kollat reklamen den här veckan så har netto baksaker för en billig peng, själv va jag där medans kidsen va på dagis förut och gick bananas och köpte utsticksformer ( den stora kosta 49 & dom små 29 ) och även typ som pepparkakasformer i form av sjärnor och blommor för 19kr asken och även ett silikonform som ett sandslott till marita för 59 kr så passa på .

21 januarie 2013

tog mig en snabbtur eftersom dagis till hageby och köpte ny vantar till nicke för dom han hade på dagis har fodringen gått sönder i och julia fick halkstrumpor plus att jag köpte en ny visp och semlor till mig och sebbe och nicke fick prinsess bakelse till efter maten. nu ska vi dra i väg till farfar och hälsa på eftersom det va ett tag sen nicke träffa honom och går hemma och tjatar som en galning.

skogspromenix

tog med alice och nicke och drog till marita , va så sketnas tråkigt hemma, så medans nicke lekte med celeste så tog ja med alice och axel ut på en skogspromenad, axel fick dock gå i koppel eftersom han lyssnar med arslet när han är lös fast alice va jätte duktig och kom när man ropa och dt,

tripp trapp trull

möte carro och hennes barn i centrum, blev apoteket ,godisaffären och såklart djuraffären när ungarna fick välja butik ;)
sötisar <3

shopping,

vart iväg nu på morgonen och köpt en avlastningnsbänk till hallen sen när vi flyttat, hitta även massa annat som en rosa ryamatta till julias rum, pedalhink till toan på övervåningen (när vi flyttat) , hundshampoo för 15kr till alice & massa annat skit .

hjälpte även vickan att köpa tapiter till sigt rum på rusta,
nu ska vi iväg till ridhuset i hageby och hämta nicke och glo när bella och mella rider!
bye!

bilden på den uppsatta e tagen från jysk hemsidan & den i kartong e min!

ny vagn beställd

äntligen har vi vart och beställt nya vagnen, en emmaljunga double monkey svart med två sittdelar så jag är nöjd iallafall, för våran andra emmaljunga twin nitro tyckte jag va tung och klumpig så den sålde vi till anna med skötväska och liggdelen också för 6000 eftersom den va ca ett år gammal men inte så mycket använd, så nu längtar jag tills den här vagnen kommer och får köpa till sen åkpåsar,fotsack och regnskydd för inget av det följde med vagnen, så det blir nåt att införskaffa och eftersom jag valde svart så finns färgen nästa år också. så är iallafall niklas glad , mindre glad är han väl för att jag fick hämtan från dagis för att han hade 39,7 i feber, min sötis som somna vid halv sju redan !
dags för mig att sova jag också nu .

your my awesomnes <3 !

lämnat nicke på dagis så nu blir det göra det vanliga haha,
beställde även påslakanen jag blev förälskad i från H&M men dom kommer inte först i början av mars men det kan jag leva med,
fick med mig hem en ljuslykta som min plutt hade gjort, han har vart jätte duktig och fatta aldrig varför morsan ville behålla allt skit som vi gjorde när vi va små fören nu,för nu har man ju en eget barn som kommer hem med grejor som man blir överlycklig över och man tycker att han vart så duktig ;) .
min pluttan sover så nu blir det frukost och sen promenix med alice.
det är jätte skönt att bara gå ut och gå och ha lite sällskap för en gång skull också


älsklingar <3

satt vid datan medans ungarna lekte när det plöstligt blev tyst och då kollar jag ut i hallen och möts av det här, mina sötnosar sitter och leker tillsammas med hello kittysar , sebbes skor och niklas strumpor. dom är ssåååå sötta, mina små sötnosar.

julklappen från sebbe

nu har jag äntligen vart och gjort julklappen som jag fick av sebbe,
ett present kort på house of pain , blev tre svalor i skuldran !
är verkligen nöjd med den också :D

nu pratas det om att alla syskon ska göra en likadan så vi får det blir med det

välkommen 2013 !

god dagens, sagt adjö till jossan,paul och leah så nu träffar jag inte dom förns i sommar igen, annars har jag och niklas vart hos mia och bara umgåts, gjorde även potatisgratäng för första gången också som blev god, vart hemma nu i nån timme, sebbe har sin pappa och dom har så jag är osocial och sitter vid datan i sovrummet hahaha. nu ska jag kolla på the big bang teori (ingen aning hur de stavas idag) pussar !

RSS 2.0