vecka 40 & ingen bebis än :(

bebis va beräknad igår och vi va rätt hundra på att vattnet gick på golvet efter jag hade duschat så sune sa att han skulle skjutsa upp oss och dom mätte värkarna och sånt , fick vänta tre timmar på läkaren och när hon var klar så va det inte vattnet som hade gått , så då hade halva dagen försvunnit på ingenting .
ONDA UNGE ! nu tycker jag att du ska komma ut .
ska upp till sjukhuset nu om en halv timme på fosterkontroll hos en läkare och se vad den säger om hur länge dom ska vänta tills dom sätter igång det .
men nu dags för duscha & bädda sängen innan moder kommer och ger skjuts :)
hoppas på bra nyheter iallafall av läkaren .


varför kommer du inte ut till mig?

onda barn som bara gör så att det gör ont och inget mer sen, sovit super dåligt nu den senaste veckan och i söndags var jag rätt säkert på att bebis var på vägen men sen helt plöstligt så sluta värkarna så det blev inget mer av det, jobbigt som tusan!
vart hos barnmorskan idag och allt var okej och hon hoppas också på att han kommer ut snart men är ju typ bara tre dagar kvar tills beräknad förlossning annars skulle jag till förlossningsavdelningen på lördag och kolla på fostervattnet och massa annat. hoppas han har kommit innan eller om dom typ bestämmer sig för att sätta igång det för enligt barnmorskan fanns det en chans att dom kanske bestämmer en dag då för att göra det eftersom jag reda på det så sent.

annars är allt super braigt,sitter hos sebastian i hans säng med datan på magen och funderar på att äta lite glass som kära fader kom hit med igår till mig eftersom sebastian är på fika hos sin fader för att han fyller 4o (grattis grattis jörgen ) , men nu ska jag nog kolla på förra veckans avsnitt av kungarna av Tylösand eftersom jag somna ifrån teven både i onsdags och i söndags när ja skulle se påt på tv så tack och lov att man kan se sånt gratis på kanal5play.


Tack och hej för min del nu.


18 långa dagar kvar,

inte ens en månad kvar nu tills bebis kommer ut fast vet ju aldrig om han kommer innan eller efter. hoppas lite på efter så slipper jag dom här jobbiga förvärkarna.
sitter hemma hos sebastian och leker med kissekatten vi köpte tillsammans i söndags, är typ helt sönder riven på ena handen så det ser ut som utslag heller nåt hahah men så e det väl att ha en kissebebis :). väntar på att modern min ska komma hit med mitt kort till barnmorskan eftersom jag måste dit idag vid tre och sebastian gick ledig halva dagen så han ska följa med, så väntar väl lite på att han ska komma hem också så jag slipper vara ensam och bara ha charlie (kissemissen) att umgås med haha. 
och just det jag får en lägenhet av socialen som dom håller på och letar efter nu eftersom idiot på försörjningsstöd verkar sakna hjärnceller helt fast vi ska dock ha möte med henne igen där dom är med så får se om hon vågar erkänna att hon ljög för irene och ändra datum på pappren och massa skit. tror dock inte det , hoppas mer på att hon blir avstängd eller får sparken så jag får en ny handläggare som inte saknar huvudinnehåll.
ne nu ska jag nog bädda sängen och diska tallrikarna i diskkorn, sen duscha och klä på mig


ska sätta ut bild på kissemissen men har ingen kamra här och vet inte hur den på datan funkar, så det får ni vänta med ett tag.
Hej svejs för min del nu .

vecka 36 + 5 dagar

allt klart nu, spjällsängen uppsatt och bäddad, vagnen och bilstolen redo att användas.
kläder,blöjor och allt annat sånt köpt och allt som behövs nu är bara att min prins kommer ut men han verkar vara strängt i mot det. allt han gör där inne är att trycka på så att det känns som en viss del håller på att gå sönder helt vilket den säkert gör sen när han kommer men nu tycker jag iallafall att han kan ta och komma ut till sin mamma och pappa för vi längtar verkligen efter att få se honom :) .

annars så har jag suttit hemma hos sebastian nu några dagar , vart för kallt eller dåligt väder att gå enda hem till atrium.sjukt ont i ryggen har man förstunden och ingen data har man hemma heller för den delen för snälla nemo har vart snäll och tuggat sönder datasladden så kan inte ladda batteriet på datan (skit hund!) .
väntar på att sebastian ska komma tillbaka nu för han gick handla lök till maten.
men nu ska jag fortsätta att kolla på Twin Peaks och mysa med min bastian som kom tillbaka nyss :) <'#

RSS 2.0