osocial

det har vart dålig uppdatering dom här veckorna men har faktiskt annat för mig också som går före att sitta vid datorn,
skolan har jag kommit igång med igen och känner att jag måste gå nu det sista som är eftersom jag slutar nästa vecka på onsdagen och jag måste nog att säga att jag kommer sakna alla knäppisar i min klass, vissa känner/pratar jag med mer än andra,man känner väl varann så bra som man borde på 3 månader!
jag har ärligttalat fastnat för det där med mumin, älskade mumin som liten dock då hade jag två filmer som gick sönder väldigt fort för att jag kolla på dom flera gånger per dag, så är rätt kul nu också speciellt eftersom nu tänker man på att det finns muggar och andra saker man kan samla så vi får se om jag har hela samlingen när jag är pensionär.

öhh va mer kan jag berätta för er, jo att vi försöker vänja julia att sova i sin säng dock går det inte som planerat eftersom hennes rum är en bastu och hon vaknar stup i kvarten och endast jag som vaknar av henne så då kan ni tänka mig i skolan allså.
men vi ska nog lyckas vänja henne och samma sak med niklas så ska jag få honom blöjfri till sommaren!
det går vissa dagar och sen faller han tbx på att han vill ha blöja på sig.

tänker också så som att nån dag när jag har ork och tid så ska jag flytta över ALLA ilägg till en ny blogg och göra i ordning den oh ta bort den här men det får bli när jag har tid till sånt!

nu ska jag tyvärr sova för nu tog filmen slut för en stund sen och känner att jag börjar bli trött,
så gott natt och sov gott.
inga bilder att bjuda på men mer sånt ska det bli också.

packet till julia

Äntligen efter massa tjat så va sebbe & hämta packetet med julias gummistövlar och gympaskor, stövlarna satt jätte bra fast dom andra hade hon för breda fötter för så dom åkte ut på tradera igen och säljer dom för 50 i utropspris och 100 om någon vill köpa dom nu, här är länken; http://www.tradera.com/mumin-skor-storlek-20-auktion_340153_181209748

ibland är det bra att ha en bra förälder

mina kids är fortfarande sjuka så får hitta på barnvakt för att inte behöva va hemme och missa mer i skolan, va mening i morgon att dom skulle gå te dagis och då säger sebbe att han sagt till dagis läraren att dom kommer på måndag , vilket sket sig för mig då eftersom han ansåg att jag skulle va hemma med dom som jag redan har vart i en och en halv vecka, så nee jag ringde marita och fråga om hon inte kunde tänka dom ha dom över dagen bara för har även hemligt möte vid halv två så kommer ändå missa en bit av sista lektionen imorgon,
så ja hoppas på det bästa iallafall, är själv med kidsen i morgon också så blir bara mysa.
nu ska jag ta mig en snabb dusch, göra flaskar och kolla till barn innan jag går jag slaggar

nu e du min

jag tvecka men jag klicka på köp nu så nu är den min! bara betala kvar och sen den oändliga långa vänta tills den kommer!


22 april 2013

vart hemma nästan hela förra veckan för att både Julia och Niklas hade ögoninflamation och i torsdag sista dagen Niklas va på dagis kom han hem med värsta hostan och sånt, under helgen så har han blivit snorig också plus att även Julia har blivit sjuk så att hon spyr slem vid vissa tillfällen, så idag blev jag hemma med dom också, Julia söver sen nån timme tillbaka och Niklas somna nyss till mumin. Ligger och tittar på hans mumin film som va på bredvid honom eftersom jag måste vänta med att dammsuga, tvättagolv och även lägga in några påsar tvätt.
På tal om mumin, vem är eran favorit ?

No big deal

Inte hajat om vad folk gnäller om när dom säger att det är jobbigt att gå på stan med små barn, hade både Niklas och Julia med mig te centrum och handla med anna, Bella och Marita & jag hade inga problem med det! Mer än att Niklas hade en tendens att gå sin ena väg för att leka med sina traktorer han fick, nu sover dock båda och Sebbe skulle ut men kom hem igen för han mådde dåligt , skälv mår jag bara illa av antibiotika jag fått för urinvägs infektion så dricker som ett jävla Mongo annars är allt bra med oss! Ska nog ta mig en promenad med Alice innan jag också somnar men en sak har jag bestämt, till tredje och sista ungen (för mig ) så jag skaffat körkort och bil för inget kul att gå överallt men köra bil e en av dom roligaste grejer som finns!

Stort packet

Mitt stora bus fick äntligen sit efterlängtade packet från lekmer.se , Innehöll hans efterlängtade gummistövlar med mumin och vilket jävla problem det va att få reda på om dom va beställa eller inte eftersom jag inte fick nån orderbekräftelse till mailen. Men det sluta med en lycklig unge den här gången iallafall!

Måla måla

Imorse lämnade ja Niklas på dagis och tog med mig Julia i spöregnet till skolan eftersom hon hade ögoninflamation fortfarande! Fick tillbaka min data av kemo helt fixad :) , va där i 30 min innan läraren sa att jag fick gå hem med närvaro efter att hon skrämt skiten ur Julia så hon gall skrek, väl hemma somnade hon och jag tömde hennes rum med det mesta och sen tejpa lister och tak med maskerings tejp för att måla det rosa dock tycker jag att färgen va med lila rosa än ljusrosa men jag är nöjd ändå ! Hann bara tejpa så vakna hon igen och då fick hon komma upp och springa omkring i rummet i blöja medans jag måla, ska även påpeka att hon fick tag i penseln och började måla sig själv en aning, men jag blev glad när det var klart !
Tog inte lång tid alls, va meningen att vi skulle måla Niklas rum imorgon men jag har ingen roller så vi får se hur det blir annars ska jag sätta upp tavlor och sånt i hennes rum !

Ångesten

Jag mår seriöst inte bra, jag känner mig Inte lycklig längre, känns som jag alltid ska få nöja mig med vad den andra vill medans jag själv är egoistisk för att jag vill nåt, känns som jag börjar må som innan jag fick Niklas, har ingen att prata med nu heller, förut hade jag Sune men inte nu.
Jag vet Inte vad jag ska göra för att må bra, jag är Säker med en sak iallafall, det ska absolut inte gå ut över Niklas och Julia iallafall, dom är jag glada över att jag har!
Det bästa som hänt mig någonsin. Så absolut inte deras fel att jag mår dåligt iallafall,

Min sjuka,

När man är sjuk så får man sitta på köksbordet och äta nutella med ett tsk mått medans mamma gör sockerkaka, får se vad som händer imorgon om man är hemma med henne eller tar med henne en stund te skolan,

Missnöjd

Blir så jävla irriterad och arg när jag inte får som jag vill, du gör mig så jävla arg ibland! Känner ärligttalat för att gråta, ta allt mitt skit och barn och dra , starta om på nytt! Kanske hitta nån som jag vill istället för att ljuga för att få som en själv vill & sen inte ge !
Vad hände igentligen med ditt ta och ge ?

Nytt i dvdhyllan

Niklas har börjat fastna för mumin så vi skicka efter 4 filmer te honom och Julia från cdon, blev 226 med frakt så inte så dyrt heller.


8 april 2013

En snabb tur med kidsen och Carro för att lämna papper åt Marita på nåt ställe, gick förbi h&m och utnyttja min 50kr kupong och köpte 2 pack med handdukar och hitta även en kort ärmad skjorta som jag nog ska köpa men inte bestämt mig än, kids sover och nu duscha innan man tar läge framför datorn för att kolla på spartacus !

I sinom tid

Engelska lektion nu dock klar så latas med telefonen till den försvunna läraren kommer tillbaka, halv trött idag, somnade vid halv elva igår efter kollar på Thor med Sebbe och Niklas dock Niklas somna vid nio,
Marita fick äntligen tag i Mike på hyresbostäder så nu kommer han och bara kolla vad för material och färg vi behöver för att måla så kan jag äntligen börja måla och sätta upp saker på väggarna och det,
En sak jag längtar till dock inte delen att måla allt själv men jag ska nog fixa det,
Carro har även börjar här nu i skolan så hon stör mig på lektionerna med att bomba med sms,

Hoppas på att sluta snart så jag får gå hem, blir ensam eftermiddag/kväll med busen och måste även hem och städa lite också.

4 april

Hämtade Julias skor som försvann på badet i måndags, köpte glass och kaffe, Nicke fick en slant te glass så Sebbe följde med honom te netto, Julia sover fortfarande och själv har jag intagit soffläge och kollar på spartacus

Badning med kids och syster familj

Upp ringd av Danne vid nio som fråga om vi ville med och bada,så packa kläder och klädde på oss, kom dit vid halv elva och stod utanför och vänta på Mia och dom i tjugo minuter, sen vid ett drog vi hem och kidsen tar nu en lur och jag lagar kyckling med ris, brunsås och sallad

RSS 2.0