en trött liten prinssesa <3

sitter med teorin men blev tråkigt eftersom jag inte kan svaret på dom där dumma jävla frågorna! känns som jag verkligen börja ångra att jag börja med att ta körkort,hade körlektion idag föresten , jag tycker den gick dåligt men men sånt man får ta och blev dessutom irriterad på körläraren när jag får skiten när han inte säger vart jag ska åka (höger eller vänster) min vackra flicka snarkar och själv funderar jag också att gå och sova, sitter och små kollar på zodiac på trean och funderar på att va vaken till sebbe kommer men orkar inte, så nu ska jag se tv och mysa brevid min sovande prinssesa

tjej kväll

nicke bus stanna hos mormor över natten för han ville inte med hem så han sover där, jag och julia därimot tog bussen hem och hann precis med den som kom när jag kom till hållplatsen för att bussen väntade, när vi kom hem blev det äta rester från igår kött,potatis och sallad och sås fick jag göra för annars hade det ju blivit tort, satt med min kängru i soffan och åt,. va
på h&m förut med anna och patte (vickan vakta ungarna) köpte ett par mörkgrå mjukis och en vintermössa till nicke och ett par beiga uggs till julia som hon var jätte söt i måste jag tilllåga!
vi ska snart gå och bada, sen blir det nog sängen för oss.
vad gör resten denna fredag kväll ?


Anything u can do , i can do better

Äntligen börjar dagen leda mot sigt slut, Sebbe jobbar kväll så idag fick jag lägga Nicke i sigt rum själv med Julia lekandes på golvet men gick bra ändå, nu snarkar även hon så nu ska jag svara på mail och ta i tur med lite teori innan jag sover för dagen för nu känner jag att jag måste ta mig tid att verkligen klara testerna på datan OM jag ska klara det riktiga sen!

Dåligt med bilder nu senaste inläggen men iphonen strejkar så kan inte överföra från den plus att jag sitter på mobilen så det är därför!

God natt nu på er eller tja för er som ska sova

en hjälpande hand helt enkelt.

va hos syrran idag efter det hände saker, vad kan jag inte berätta direkt men iallafall, hjälpte henne att städa upp och sätta igång tvättmaskiner i tvättstugan med min högra hand nicke bus som hjälpte till att fylla tvättmaskinerna, vid halv ett så vart det dags att cykla hem för kvart över ett va det körlektion och den gick galant! börjar bli dags att köra upp snart känner jag eftersom jag växlar och sånt för mig själv. båda mina gullungar är sjuka så sebbe vabbar och är hemma och hjälper mig för sessan va sjuk gnällig igår och sov inget på natten dock sov nästan hela dagen igår fast idag mår hon bättre och är sit vanliga glada jag .
sebbe och nicke snarkar nu , jag och julia sitter och kolla på the Kardashian, börjar bli dags att laga lite mat snart också sen vet jag inte vad resten av dagen bjuder på..

en stor fråga nu , vi planerar att skaffa hund och sebbe vill ha en golden retriever , har mailat kennlar i östergötland men inga som har först vid jul , tänkte om nån av er vet någon kennel som har nu eller inom några månader iallafall så får ni gärna höra av er :) .


Vanlig söndag

Söndagen börjar leda mot sigt slut nu, Sebbe jobba mellan sju och tolv idag så vi drog hem till Marita och umgicks eller tja farfar jögga ville låna Niklas så dom kom och hämta honom vid ungefär tolv utanför Marita, då va det bara jag och Julia kvar och vi satt i Patriks rum och spela Kina krigare 6 ( vet inte vad spelet heter) vilket jag ägde på! Spela det mycket när jag vänta Niklas fast då satt jag ofta och spela tvspel för att ja va tjock och lat hahah, hur som helst så bestämde vi oss att gå hem vid fem så möte Sebbe i centrum med Nicke, tog en tur där , bland annat i bygg en Björn affären och leksaksbutiken, blev en lastbil som följde med hem till Niklas och lite snabb mat för att vi är lata idag. Ny vecka imorgon vilket betyder körlektioner, dagis för Niklas & kvälls jobb för Sebbe, så vi blir ensamma på kvällen vilket alltid är tråkigt . Julia sover och Niklas ska gå och sova nu, när han snarkar så blir det lite teori och sen mys/film i sängen innan man somnar.

Trebarns mamma för en dag

Haft min kära systerson frasse sen tolv i morse, rätt kul , Nicke tyckte det va jätte kul och ville bära och ge nappflaska medans Julià lite tyckte det va kul när mamma gick omkring med en annan bebis, gick till centrum och kolla på nya affären som öppna , Nicke blev galen för att vi inte gick in och kolla men det va dyrt så det får bli nåt han får göra/får i present (bara två månader kvar), va även alla på lång promenad , dom små delade vagn och Nicke en egen!  När vi kom hem så bada mina barn och sen somna nicke iaf och efter någon timme Julia, frasse sover också nu , väntar bara på att mià ska komma och hämta honom så ska jag också snarka!  men så länge blir det iron man na na naaa ! OBS! Lägger i bilder i efterhand för ingen aning Hur man göra via telefon

TEoridags,

1 av 3 repetitions test godkända och tog tre försöka att bli godkänd på första men skam den som ger sig,
hade körlektion idag, körde hur bra som helst så när jag väl är klar med motorväg/landsväg så blir det halkan, sen efter det hoppas jag på teoritestet och uppkörning bara jag fortsätter i den här takten.
så skam den som ger sig och kan lugnt säga att ge upp är nåt jag viljat så fort jag blivit underkänd på ett test så det är bra att jag har min sebastian som peppar mig när jag blir sur för att jag inte klarat på första försöket.
blir att försöka bli klar med repetitionerna nu och sen gå vidare till nästa tester så jag blir klar med teorin.
för tro mig när jag väl är klar så är teorin, den grej jag inte kommer sakna med att ta körkortet!
körningen är döö kul när man väl kom ihåg med att växla och sånt själv och fick åka runt på olika ställen.

en blivande fotomodell ? ;)

hämtat julias foton nu på carls beckers,fick gå dit och kolla om dom va klara eftersom dom inte hörde av sig efter två veckor som dom sa att dom skulle och det hade gåttt lite över tre men dom va klara och dom vart jätte bra, tror nog min pingla är en blivande fotomodell :)




blev också en promenad till centrum på kvällen när det regna, nicke hittat en god lite jack russel och hälsa/leka med i centrum som han blev kär i , kanske en vovve i två år present ? ;)
hitta massa kläder till julia på h&m också fast endast två pyjamaser och ett par byxor som fick följa med hem denna gång, byxorna skulle jag ändå köpa nästa vecka men sebbe betala så dom följde med hem idag,
annars har det inte hänt så mycket mer, va och hämta min efter lägntade choklad kartonger hos marita men sebbe åt upp dom goda så det blev jag sur över för dom va mina och malin delar inte med sig av choklad men va bara choklad och går att köpa ny! hade körlektioner också och va typ den bästa tror jag för jag va awesome och livrädd att köra på nån för folk sprang över gatan som galningar på morgonen för att hinna till skolan och sånt men ingen överkörd än, fick nya ikea katalogen också och nu kanske jag kan börja fundera på att uppgradera julias säng från spjällsäng till juniorsäng eller ska jag göra som vi gjorde med nicke och köpa en stor från börja , nackdelen med det dock va ju att han inte kom upp i den själv först typ två månader sen, får väl tänka på det lite till, väljer jag junior säng blir det nog en kritter eller en sundvik i vitt såklart,här är länken till hemsian för sängarna. http://www.ikea.com/se/sv/catalog/categories/departments/childrens_ikea/18723/
nu ska jag plugga teori och hoppas på lite godkända tester!


lite så där på morgon kvisten,

god morgon.
endast jag och niklas vakna än, sebbe har gått i väg till jobbet och niklas ska till dagis vid nio så det är ett tag kvar, julia ligger fortfarande och sover men det kan jag fatta så sent som hon somna igår, har ätit frukost så bara kläder och borsta tänderna som återstår för nicke att göra, själv ska jag diska och träna teori när han är lämnad och kanske även drar hem till marita för även om hon inte e hemma så är aanna där .
ne nu ska jag väcka julia och klä henne och även plocka upp lite i hennes rum innan vi drar iväg.
bye bye .

lite nytt till hemmet

körlektion medans massi vakta ungarna på morgonen, rusta med ungarna,carro & sanna, hem för att nicke skulle sova middag och nu blir det gå med sebbe&ungarna för att handla lite på willys.
lite fin saker jag köpte till hemmet plus en tröja nicke valde själv som han tyckte att han borde få så självklart fick den följa med oss hem :).
time to go and shop !


Marknad

Vart på marknaden två gånger idag och hitta noll, tyckte inte det fanns lika mycket kul grejor som förra året, förra året köpte jag ju tshirt med tryck på ryggen till Nicke och Sebbe plus även en till Julia (fick en i fel storlek när ja köpte te Nicke) , ensam med Julia nu ett tag så min galna dotter håller på att hoppar omkring i rumpan i sängen och äter på fjärrkontrollen , hon har blivit jätte duktig på att ställa sig upp mot saker så dröjer nog inte länge tills hon börjar gå :) , får iallafall hoppas att hon är tidig med det som Nicke va (han va nio mån) , måste skryta förresten ! Blev godkänd på fas fordon (66/70) dö glad blev jag och även om det tog fyra test så blev ja godkänd själv så nu är det bara repition, sluttest och några till kvar och nu känner ja ju att jag börjar komma nånstans så nu fan ska ja blir klar för nu ska jag ha mitt körkort så jag kan köpa min Renault senic som jag och HELA min fina familj och vickan får plats i !!! :)
Matlagning, söva barn och sen mer teori pluggning väntar mig innan läggdags,
Måste till lägga att jag är väldigt besviken på min mamma ännu en gång, känns som jag blir det hela tiden!
Nog alltid jag och Vickan som blir det fast vickan får skiten för allt som händer hemma när det är nån Annans fel! Det mitt folk är inte rätt

möt george michael

mitt nya djur,




annars blev det inte mer än ett par foppa tofflor till nicke bus som fick följa med hem från marknaden
dags för att försöka bli godkänd i fas Fordon innan läggdags.
adjö

i väntan på

att en seg syster ska höra av sig om att mötas så pluggar jag och min assistent(stavning?!?!) lite teori på datan, hade körlektion imorse btw och jag tror det börjar lukta körkort men några lektioner till blir det nog för min del.




den som väntar på nåt gott, väntar aldrig för länge!

god kväll, rätt solig dag idag men dock inte vart ute direkt, hade tvättstugan i morse men kom inte längre än så, skulle söva nicke förut men somna själv istället,
bakade "blonda" brownies förut medans sebbe och nicke tog en kvälls promenad med sebbes pappa.
annars inte mycket mer än snackat med josefine och compani förut också så fick se min sötis till systerdotter, super goding e hon ;) ,

glömt att berätta att jag va på ikea i tisdags med anna, lucas och nicke, kom på en viktig grej, är man shopholic och ska till ikea, se till att ha med en bil dock gick det ju bra ändå även om vagnen va full packad så jag såg ut som en pakåsna på tåg och spårvagn fast nicke va på väldigt dåligt humör så han skrek typ hela tiden på ikea, fast sen efter han sovit blev han e gladis, men men nu du vickan så behöver du inte köpa hem min golvlampa för nu har jag köpt den själv plus massa annat gott till lägenheten, nästan gång jag åker dit så ska jag ha med mig en byrå hem som ska stå i hallen :) och va även på sagoland och kolla efter nya emmaljunga vagnarna men dom hade inte direkt blivit upppackade så fick nöja mig med att få hem nya katalogen och drägla över vagnarna där i, redan hittat minst 10 grejor man vill äga men så blir det nog inte så jag får nöja mig med tvillingvagnen.
körlektion imorgon bitti så den ser jag fram imot o sen vid ett så ska jag träffa syrra på stan och kolla på marknaden.
dags att söva ungar nu för dom börjar bli trötta och nicke blir elak mot allt och alla då.
på återsende !


stolt att få va din mamma,



ensam hemma med min fina lilla smilfink förstunden, känner mig super trött idag, jag kollar tv och min finaste försöker ställa sig upp mot sängbordet men öppnar bara sängbordet hela tiden, livrädd att hon ska klämma fingrarna.
- nu en fråga! är det förtidigt att köpa julklappar / presenter ? det är ju typ fyra månader kvar men ändå plus att nicke fyller år i november och julia i januarie så går väl köpa och sen typ gömma dom i garderoben eller källaren, jag forsätter kolla för just nu har jag nog hittat mest till julia och typ en till nicke.

dags för ghost hur de nu stavas whisper !

Uttråkning

Vet inte om det är vädret eller vad det är men jag har super tråkigt allså,jag är sugen på att åka till Ikea och köpa små saker till lägenheten, jag vill även gå ut på promenad i oxelberga och kolla runt, känner också att jag vill möblera om Julias rum och åka till babyproffsen och fråga fredrik lite om nya emmaljunga tvillingvagnen som kommer, kanske även kolla vad en tripp trapp stol kostar, vill även åka till mio och kolla på ett nytt köksbord med stolar, mycket jag vill göra just idag men bara jag som har ork för resten verkar lite halv sega och dana Idag,
Vi får se vad vi hittar på idag!

nåt söt till en sötnos

jag föll för frestelsen, jag har alltid sagt att om jag får en flicka kommer jag INTE klä henne med nåt med hello kitty på, men nu när jag har mig en liten sötis som jag bara älskar köpa kläder till eftersom det finns så mycket söta saker, och iförregår hitta jag den, en söt liten vit fleece tröja med öron och ett hello kitty märke så wtf jag köpte den för jag blev helt förälskad i den och min sötis måste ha varma kläder till hösten/vinten.

Btw bara jag som har börjat kolla på bra vinterkläder? nåt bra tips om märke nån ?

inte enkelt alls att sitta framför datan med en bullan som vill trycka på varenda knapp i knät

gorme frukost hos morsan.

sovit hos marita sen torsdag för sebbe är på sjön och jag tycker det super tråkigt att va själv hemma, så vi flytta hem till morsan till idag för idag ska vi hem så fort hon är klar i tvättstugan.
just nu sover julia igen, vi (jag,bella&niklas) skulle äta frukost men morsan har glömde köpa bröd igår så vi käkar lyxfrukost eller tja blev inte så mycket åt mig eftersom jag fick sitta och skala åt dom men gott va det iallafall, kanske dags att klä på sig själv och ungarna och hitta på nåt underhållande :).
vi hörs senare!


 


en gråmullig dag

god morgon världen
haft mig en körlektion nu på morgonen och fick köra i STAN ! galna körlärare och han tyckte att jag körde för sakta, vafan var ju livrädd att bli påkörd av en buss eller spårvagn ju men erkänner att jag är rädd för hög hastighet eftersom jag  känner mig ovan och som en nybörjare på nya platser att köra på men det ska jag nog träna bort för imorgon är det dags igen.

jag kollar runt på blocket på bilar och vovvar  medans bulla snarkar och dom andra cykla och handla, skulle kunna tänkta mig att ha en liten knähund faktiskt men just nu finns ingen tid för sånt eftersom mina pluttar fortfarande är bebisar eller tja typ julia ska ha vagn med sig och nicke går väl snällt eftersom OM han är på humör annars gör han vad han vill,
mer än jag som har kollat på emmaljungas nya hemsida och blivit kär i nya double monkey vagnen ?
kan tänka mig den i pp light grey eller pp navy eller pp coffe  eller jag skulle nog vilja ha ALLA FÄRGER om jag va rik och hade plats över i förrådet och barnvagnsförrådet, men vill nog ha den i pp light grey tror ja hahaha,

ska nog kolla supernatural och sen blir det kanske dra iväg till mamma marita om jag har ork.





underbara bilder på min böna som "farmor" massi tagit


julias namn tatuerat nu på armen :)

Äntligen gjort julias namn in tatuerat på armen nu och jätte nöjd med resultatet också,
har även hunnit med körlektion idag vilket fick kanon för nu är jag taggad på att bli klar med det fast ska boka fler körlektioner dock för har bara 7 st kvar inbokade så ska nog boka in ett par till för säkerhets skull annars blir det ju att vänta tills det finns så det inte blir bara väntetid för att tommy är fullbokad och även bok riskettan också så jag får den gjord också så det inte blir att hinna med massa saker saktidigt.
ska snart dra och hämta mina godingar hos marita och sen blir det sova för nicke.



nedrans skit myggor!

va i skogen igår på svampjakt , hitta typ 20 st så dom skänkte jag marita för blir ingen home made sås på det, hur som helst så blev jag levande upp äten också av alla jävla myggor, fyfan känns som varenda en tog ett smakprov på mitt ben men det är väl vad som händer för att jag var dum och gick med halv långa byxor i skogen! träffa även på världens läskigaste gubbe som va sur som ättika och gick och muttra dumheter för sig själv.

idag var det söndag, ingen tvättstuga för den hade jag igår morse efter jag sprungit ner fort som fan just för att jag trodde det var söndag, sebbe och nicke är i lindö, julia surpuppa har äntligen somnat också så jag kollar på young guns 2 och dricker mjölk för det va det enda som fanns hemma så blir väl en tur till hageby när jag får lust och ork plus att bullan ska vakna igen först också.


aggressiva barn!!

min kära dotter vill just nu inget annat än SKRIKA och hållt på så nu i över en timme, känner att jag håller på att bli galen på henne, visst jag vet att hon får tänder men för de behöver hon inte gall skrika och speciellt inte när stora korven sover sin lur! vart så här i några dagar nu och allt jag hoppas på är att hennes sketna tänder kommer ut snart så jag får min gladis tbx.
annars har vi vart på lång promenad och kollat på hus till salu i skarphagen och även en tur på stan för lite kyckling kebab med pomme, nicke fick gå själv på stan också vilket gick bra till en viss del eller vill säga tills han hitta nåt som intressera honom.
både sebbe och nicke sover, julia sov i vagnen så hon sitter brevid mig.
får se vad resten av dagen erbjuder, själv känner jag starkt för att köra bil men ingen bil att köra så får vänta tills måndag för då är det körlektion med tommy igen :),
jag bjuder på en bild på min awesome pappa, saknar dig som fan!

RSS 2.0