Egen barnbio

Niklas tjatar om att gå på bio så ikväll eftersom jag ska gå på bio med bland annat Emma och kemo så gjorde jag popcorn och gav dom ett glas juice var och satte på Tarzan, mina godingar, så söta :) 
 
 

Lyxfrukost

 
Pannkakor med hallonsylt och grädde, idag är det även dags för Julias första besök hos tandläkarn, 

they suck big time !

ja det suger ju totalt. hade planerat min dag jävligt bra, tänkte iväg till ikea och köper inredning och möbler INNAN CSN bestämde sig för att ändra utbetalnings dagen,så jävla störande dom där e allså! men folk i min klass har inte ens fått beslutet från dom än men ändå fan.
dom kan ju förfan inte hålla på och ändra på datum och skit.!

morgonstund har guld i mun

god morgon folk, var vaken sen fyra när niklas kom ner och hade drömt nåt och ville ha nåt att dricka, kolla nyss klart på whats your numbre, jäkligt bra faktiskt, iallafall rolig.
blir väl att dra till skolan om så där en timme eller nåt.slutar halv tre idag fyfan jag tycker att två är jobbigt att sluta. men bara att stå ut.
vad ska resten göra denna fina dag?
pussar 
 

vinter mumin 2013

någon mer än jag som längtar till vinter/julen nu, inte nog med allt mys med tända ljus och soffmys, lek i snön och allt julpynt så har man äntligen fått se nya vinter muggar och sånt från mumin, kan ju lugnt säga att skedarna,muggen och skålen ska flytta hem till mig och även mini muggarn, dom kommer se dö läckra ut i min julgran sen och det här året blir det en riktigt julgran också för den i plast kasta vi förra året. jäklar vad man längtar! 
 
 
 
 
 
 
 

lite av ett knarkarkvarts/tilfälligt hem

nu dom senast ställena vi bott/bor har inte riktigt känns som "hemma" och vi har inte riktigt bryt oss om att skaffa möbler riktigt så det blir mer utfyllt men ni har jag tröttnat påt det lite, visst vill vi flytta igen men inte hittat nåt som riktigt passar oss, så nu får vi göra det bästa av sitvationen, vart och handlar gardiner idag som ska upp dock glömde jag pluggen jag köpte till gardinerfästerna så fick upp gardiner vid balkongdörren iallafall och ja jag har inte brytt mig om att sätta upp gardiner i vardagsrummet.
och ska även inhandla fler möbler och små dekorationer också till varje rum men nu har jag bestämt att få iordning på vardagsrummet. bland annat lite av det här ska inhandlas och ska även försöka hitta hjälp och få upp hyllor på väggen så det äntligen blir gjort!

 
 
 
jag verkligen älskar dom där stolarna så det blir 6 såna och ett stort ekbord att ha i vardagsrummet och även två såna vitrinskåp och ett lampskärm så man slipper ha en glödlampa med sladd bara,
det blir att inhandla så fort man får råd, ska iallafall börja med vitrinskåpen och lampskärmen. 
för övrigt vart det skola,dagis och jobb för oss idag. sebbe jobbar kväll och julia sover så det är bara jag och niklas vakna nu men nog dagis för honom också att inta sovlägga, själv ska jag nog kolla på serier på sexan som börjar nio. rätt bra om det inte finns nåt annat att se. 

23 augusti 2013

 
 
 
Lämnade julia till dagis och sen tog med Niklas och handla mat och blöjor och sånt annat skit man behöver, när det var klart blev det att bära upp allt skit och sen bli avsläppt i hageby för att inhandla kläder och en fika med min Plutt. Hann även med att tappa bort Niklas på media när jag skulle dit och äntligen köpa en kaffebryggare, hell yeah inget mer snabbkaffe för min del !

 
 
Måste även visa en bild på Julias fina vinter skor vi inhandla i tisdags, 
 

Det blir aldrig som man vill

Det suger verkligen att bo med någon som inte har samma framtids planer som en själv , men funkar det inte med ena kanske den inte är den rätta heller

Provkörning

Vi tog oss en tur till oxelbergen och gick runt för att Niklas skulle få prov åka sin ståbräda, det gick jätte bra dock tycker jag att det va väldigt lite plats han får mellan handtaget och suffletten,
Nu blir det sova

Ståbräda inhandlad

både jobbat och vart i skolan, fick lift av Marita sen till babyproffsen för att inhandla min ståbräda äntligen, hämta barn och laga mat sen blir det prova den :)
 
 
 
 

jobb = money !

i torsdags ringde chefen och fråga om jag kunde hoppa in fredag och lördag, igår när jag jobba kom först en person in och fråga om jag kunde jobba onsdag för att hon hade vart nere hos chefen och senare typ 30 min senare kommer ännu en och frågar om jag kan jobba måndag och måndag va det 07-12 så då hinner jag med bussen till skolan som börjar vid ett.
så ja får jag jobba så tackar jag, bästa som finns är att hälsa på dom fina gamlingarna även fast dom är dimenta.

Marknad

Blev en snabb tur till marknaden på så där 20 min, va typ bara och köpa nåt att dricka och munkar och sen hem igen
imorgon blir det jobb 06,45 - 16,00

nytt

så himla fint serveringsset med mumin, setet heter "flytten" och börjas leveras från vecka 36, muggen och skålen ska nog få flytta hem till min samling inom en snar framtid, först ska dom muggar och det som utgår sista december införskaffas för sen när dom utgått blir dom för dyra !

 
och jaa jag är älskar mumin & allt inom det.

Ett par till

 
 
Nu har Julias skor äntligen kommit och dom var jätte fina dock för stora eftersom jag köpte dom i storlek 25 men då kan hon ha dom nästa sommar också, annars idag är vi ledig alla utan Sebastian. Så vi e hos mormor, får jobba fredag och lördag så Marita är snäll och har dom fredag så dom slipper dagis. 


Pastagratäng och massa mys

nu har båda skruttarna somnat sött. Gjorde pastagratängen som jag fick receptet på av anna och den blev shit god, va hos Marita när det blixtra och åska som värst och min stora plutt blev rädd, tyckte synd om honom , vi va även och köpte present te mormor som hon blev Glad över. 
Nu är det tyvärr dags för mig att sov för imorgon är det dagis 8-13 för dom. 
God natt 
 
 

12 augusti 2013

ja ni, ingen sovmorgon här inte,vaknade av att julias blöja hade läkt i sängen och sen va det bara gå upp för kunde inte somna om. så nu degar man framför soffan,försöker hitta mitt usb minne med bilder på men det var lättare sagt än gjort, ska ringa till dagis vid sju också och kolla om dom får komma dit mellan 9 - 12 idag eftersom jag måste till arbetsförmedligen också idag och sebbe börjar jobba idag också så ikväll blir vi ensamna hemma men det ska nog gå bra, har ju inte vart några problem innan. 
mer uppdatering senare för nu ska jag äta frukost.

säljes

säljes: en Emmaljunga Scooter 2010 i färgen black med tillbehören fotsack,åkpåse och skötväska. dragkedjan är trasig där bak (kolla bild) och det finns ett jack i bandtaget dock syns det inte om man inte kollar eftert,åkpåsen är lite missfärgad i det mjukatyget efter jag tvättat den i tvättmaskinen, kan finnas vissa fläckar på tillbehören som inte går bort dock syns dom inte jätte mycket. vill ha 1800 för allt eller 800 för vagnen och 350 styck för resten av delarna. ingen prutning.finns i norrköping och kan skicka mot att köparen betalar frakten.
 

Snart är det slut

Nu är näst sista arbetsdagen slut, den här veckan har gått sjuk fort allså, imorgon är sista dagen och jag känner bara ångest, jag vill verkligen inte sluta där,

Inför vintern

Sommaren är snart slut och dags för vinter kläder och skor igen, Niklas får ha sina skor han hade förra året för det var så stor storlek i dom, Julia har jag börjat titta efter och har blivit lite förälskad i dom här alla olika men ska bara köpa ett par plus dom där blommiga tyg skorna längst ner för dom blev jag förälskad i och det var nedsatt pris på dom också, så dom ska iallafall beställas nästa vecka, Nu har jag Rast iallafall men dags att jobba igen till 21,15 , hoppas jag får gå tidigare och hinner med bussen vid 6 över :) , adjöken för min del nu iallafall!
 
 
 
 

BVC

vart iväg till bvc med båda kidsen för mätta och väga plus även vaccination för julia vilket gick jävligt bra, inte ett ljud från henne. suttit hos marita annars och gjort typ noll hela dagen. små kollat på skor till julia eftersom niklas fick nya av sebbe, så blir att klicka hem ett par tyg och ett par vinterskor till henne senare. annars har inte mycket hänt.

Ångest !

Det har vart hur fint som helst och värsta bad vädret den här helgen och vad jag gör hela dagarna , jobbar i en byggad där luften är hur kvav som helst så man känner sig som man har kommit i tidigt klimakteriet, ingen tid att åka fram och tbx hem heller, haft rast i två timmar snart och börjar vid tre och då blir det 5 arbets timmar till och sen får jag faktiskt åka hem och mysa med mina små som alltid hunnit somna när jag kommit hem från jobbat kväll, så det blir skönt men det är ju faktiskt också skönt att ha ett jobb även om det bara gäller en vecka till, åhhh om jag ändå fick jobba kvar sen också, det hade vart lyx för det här är nog vad jag vill jobba med senare också och kanske även här om jag får bestämma men då måste jag skaffa mig ett körkort och bil och ja vet att det har jag sagt länge men så är de, man vill alltid ha mer än man redan har :),

1 augusti 2013

Gud vad irriterande det är med bussar som går en gång i timmen, avskyr att vänta på bussen för att komma hem, suttit 20 min nu och väntar och den har inte kommit än, blir skönt att komma hem iallafall, ät mat och ja kanske umgås lite med mina små och även ordna lite annat som måste göras, 

RSS 2.0