another day in my own special hell

var i skolan i dag (onsdag), jag tvinga med carro haha. men innan jag gick börja jag tjafsa med en vis person alla vet nog vem det är vid det här laget & det sluta med att jag logga ut hahahaha. drog i från skolan direkt efter engelska lektionen . hade huvudvärk så orkade inte sitta kvar mer fast min lärare blev nog itne så glad eftersom han ringde min fader & skvaldra . men det är lungt , han blev inte så arg . efter det drog jag & sov eller skulle fast kunde inte för att mitt täcke var så obekvämt . så jag gick & hämta mitt överkast & sov med istället :) . sååå sov jag hela länga dagen & gick upp nu för en timme sen & duscha & det . nu sitter jag & väntar på att klockan ska bli sju så jag kan dra till cicci fast jag har bajs ont på sidan av magen & vid armbågen för att smarta jag ramla i lördags natt utanför staketet. har ingen aning om hur jag lyckades med det , aaa just det gott folk . jag klara engelska provet . haha fick 27 / 40 på första delen & 88/125 på den andra , mycket stolt över mig själv :)

en helt vandlig tråkig helg

Lördag
blev inget åka och bada för min del för dom när dom skulle åka var klockan ett och då var jag helt trött . så jag åkte & handla max med moder och tappa ur min percing till naveln (skit) men som tur var det inte den jag har i navel utan den jag hade i fickan som jag hade hittat i duschen eftersom jag hade tappat den för några veckor sen , när jag hade ätit låg jag och somna i min säng och sov till halv ett på natten, gick in i annas rum och där satt anus och damp i kort kjol . (hmm undrar vad dom skulle göra med tanken på vard kallt det är ute ,. FNAAASSSSK ! ), sen satte jag mig och kolla på dävulen bär prada och den var lika dåligt som första gången . sen somna jag igen .


Söndag
vakna vid tolv och bestämde mig för att va på bra humör så satt och mobba vickan lite för hennes konstinga teckningar och sen rita jag en till henne vilket blev rätt bra (ni vet dom enda gubbarna jag kan rita) .sen börja jag och vickan baka bullar tills victor kom och satte sig i mjölet jag baka i på borden , han rumpa den helt enkelt sen drog jag ner och snacka med josefine och satt och mobba henne lite på datan eftersom hon satt och mobba mig för att jag hade skaffat mig en plan till framtiden och deet var en bra ide tills i somras. FUCK SOMMAR , ska åka låånngt från sverige nästa sommar så jag slipper att förstöra mitt liv på tre månader . hmm undrar hur jag gör det igentligen men jag har gjort det tre år i rad nu . aja efter jag hade talat klart med josefine så drog jag och sov . sen vakna vid halv två på natten och duscha sen satte mig vid datan , när jag tröttna på det så kolla jag på film .


Måndag
å så nu har filmen slutat så sitter och lyssnar på musik och ska snart gå och sova är bajs trött fast tänkte uppdatera bloggen först och fortsätter sen i kväll efter prison break om jag inte somnar direkt efter, är rätt lat nu för tiden.. missa prison break på grund av min lathet . missa ännu ett program fyfaaan fy på dig malin men det fixar jag nog .får bara fjäska lite för lille jimmy som har dom och försökta få honom att ge mig det avsnittet vilket kommet totalt inte funka eftersom han är arg på mig fortfarande! . jag vakna för typ en halv timme sen och det var bajs skönt att sova men jag tror nog inte att jag ska somna med bläck pennor vid sängen igen eftersom jag har målat tre blåa sträck i ansiktet och på armen hahahaha . nu precis har jag bäddat sängen fast nån jävel har snot ett av mina örngott :( . (inte kul) men det fixar jag sen . nu ska jag nog hitta mig en bra film att kolla på efter jag har försökt få programet av honom . urrrkk

how stupid can a person be ?

anna din tröga mojje, fyfaaan min sko är smartare än dig , ringde anna för 45 minuter sen från min moders mobil eftersom mitt comviq skit har tagit slut & saknar hemtelefon & sen var jag tvunigen att lägga på för att min moder & dom skulle åka & handla . så säger idioten till mig att ringa upp henne ,HUR FAN SKA DET GÅ TILL ?!?!?!?!? , mm iallafall så fråga jag moas snälla moder eva om hon kunde ringa hem till maria eftersom jag har hennes bankkort för danne kom & lämna det till mig (vet absolut inte vfr) & gissa vem som svarar om inte anthoni elr så var det vickan , iallafall båda lika dumma i skallen & nu efter 30 minuter snart så har ingen ändå ringt upp mig så är jävligt arg eftersom dom ska åka & bada & jag kunde inte föst för jag hade inga pengar men jag fick pengar av min moder & nu ringer dom inte , seriöst kommer spöa skiten ur idiot anna om dom har åkt utan mig .

Linköping :)

åkte till linköping i morse med carro för att jag skulle till tandläkarn, vi gick omkring i en halv timme & leta efter den byggnaden & sen när vi kom dit så var det nån av mina snälla föräldrar som hade avbokat min tid (idioter) så åkte dit helt onödan men det blev lyckat endå . istället för att dra hem direkt så drog vi till ikea & kolla runt, jag köpte mig tre kuddar & en filt :) & så åt vi nåt konstig grej där som smaka baja (speciellt såsen till). sen efter det drog vi hem med pendentåget. satt & lyssna på när carro bråka med socialen (vill du veta vad det var om får ni fråga henne , ) så fick vi lift av moder från stationen eftersom jag inet orkade sitta på bussen hem , när jag kom hem gick jag & bädda ner mig i min säng & sov hela länga dagen ända tills vid tio & vakna precis i tid till christine fast jag missa ju despret housewives :( . efter det duscha jag & sen kolla på meet the robinson & nu ska jag nog ta & titta på en till film.
Adjöken

just det väldigt stolt över mig själv för det var första gången jag åkte pendeltåg & det var ine så läskigt som jag trodde det var


skolan idag ( onsdah ) , drog till cicci vid sju & sen drog till skolan vid halv . hade engelska haha .sen idrott elr vi skulle ha det men jag tror int biljard räknas som det eftersom jag , cicci & en kille som hete kevin spelade det hela lektionen & alla typ satt & kolla på men kul var det :D . sen efter det hade vi svenska & jag fick reda på vad jag fick för resultat på verb provet hah , hade 76 elr 78 av 82 . hahah . så jag gick G+ även om man bara kan få G så fick jag det av jonas. haha :). blev mkt stolt över mig själv då , efter det satt jag & skrev ett självporträtt vilket var bajsa kuligt tills jag fick tillbaka det & han gav mig massa saker att ordna till sen efter det fick jag godkänt på det , det skulle va enkelt om jag visste vad hälften av orden han har skrivit att jag ska fixa betyder då men ajja det löser jag . sen efter det drog jag till sjukan med carro . när vi va klara där drog jag hem & sov hela länga dagen .så vakna jag typ vid halv tolv & kolla på csi miami & sen reign over me (bajs bra) . har bajs ont i huvudet plus feber så ska ta en kall dusch & hoppas på att det försvinner & sen efter det ska jag kolla på meet the robinson igen hahaha , inte mitt fel att den är bra :)

It´s up to us to make the couse

och jag gjordet ett . jag berätta allt för dig om en viss person . så hade du en ut frågning och ville veta allt. vet inte riktigt varför . men nu kan jag seriöst säga att det aldrig kommer bli som det var och berättar du för nån av dina kompisar så vet man ju direkt att du inte kan hålla nåt hemligt.
jag vet inte vad som händer nu riktigt eftersom du inet snackar med mig .




http://www.youtube.com/watch?v=J8O5A1Ae0Ew


jag vill bara påpeka att det var jävligt f.ttigt still att sitta & tjata om att få veta saningen & sen när du fått veta den ignorera , det är exakt lika f.ttigt still du hade i somras, men F. CK YOU säger jag bara , orkar seriöst inte med dig mer , det här bevisar bara att du inte har ändrat på dig alls, du e utesluten nu , från & med nu blir du ignoreard precis samma still som du kör . Orka hacka upp sig på saker igentligen, livet är för kort . lev i nuet , ha kul med dina riktiga kompisar (carro.carolina.emma.moona.cicci.matte.micky. Fia&blonde) NI är bästjag orkar seriöst inte med folk som trycker ner än & får sig känna sig dum & att man har gjort nåt fel när man inte har , jag har inte gjort nåt fel för vem vet vad du gör på fritiden , inte jag & vill inte veta heller .jag kan säga ärligt att jag inte behöver nån för jag har klarat mig bra själv innan så jag tror nog jag klara mig nu oxå .vadå vad är jag ett år äldre ? tror inte jag har blivit senil för att jag har fyllt 17 . jag e inte störd bara en tjej som får knäppa ider iblaand & får sina bästa kompisar att va med på dom (Älskar er för det ) . men det känns rätt trygt att ha sina kompisar & familj bakom sig & vet att dom stötar än vad som än händer & veta att dom inte dömer än . tro mig jag är snäll mot folk när jag vill vilket är väldigt sällan eftersom hälften som frågar mig om nåt inte är snälla mot mig.
men kom ihåg nu gott folk att det är du & ingen annan som bestämmer över ditt liv , så se till att det blir lyckat :) & ångra inget som får dig att va lycklig,

what isent you dont understand ?

så hm hur ska jag säga det här så att ni förstår ? jag gillar honom fortfarande & jaaa jag vet att jag ska glömma honom men det är svårt med tanke på hur lång tid det tog att glömma en viss annan person , men han verkar inte fatta att jag fortfarande ha känslor så jag ska försöka glömma, nån som vill slå nåt hårt i huvudet på mig ? det kanske hjälper lite på vägen :P. . nedå  jag skämta & caroline du ljög för mig , du sa att han hade gjort slut med den där konstiga bruden men dom har ju förfaan fortfarande ihop ! (vill bara påpeka att det är två olika personer . men den andra va det carro som fixa. )
nu har jag precis duschat  & ska gå & sova mig lite , är bajs trött men har lite ont i kinden så ska ta mig en värktablett & sen försöka sova .
hörs när det händer nåt jag vill berätta,



Jätte bra låt, tycker ni ska ta & lyssna på den ni som vill iallafall. :)

http://www.youtube.com/watch?v=9ABY68mknSs

now im proud of my self. Goo malin :)

14:32
jag satt uppe hela långa natten & kolla på oc hemma hos carro för att jag skulle tvinga med henne till skolan vilket jag gjorde. jag satt i hennes knä på bussen oxå dit (fanns ingen sittplats till mig :( snyft ) efter det hade vi tjugo minuter till godo för att vi kom lite förtidigt till & med förre min lärare . så vi tog oss en tur med spårvagnen till haga skolan & sen gick av där & gick tillbaka , då hade jag engelska elr jag skulle ha haft det & gjort mitt engelska prov . vilket inte blev så . istället satt vi & kolla på film jag plus tre killar ( inga fler personer där idag ) vi satt till & med & kolla på rasten för att filmen va så himla bra men vi hann inte att se färdigt för matte lektionen börja vilket gick super . hade matte prov fick 21 av 30 & det är rätt bra för mig eftersom jag hatar matte & suger helt på det . sen tog jag mig en promenad till bussen & satte mig på den & lyssna på hallelujah ( curse u johansson det är ditt fel att jag lyssnar på den ) så när jag kom hem fick jag en stor lust att se på one tree hill vilket jag redan har sett varenda avsnitt av som går på tv så det är inte kul . (snyft) men den nya säsongen kommer ut på dvd i januarie & som ni alla kan räkna ut så ska jag köpa den eller josefine ska köpa den till mig för att hon älskar mig sååååå mycket . måste komma ihåg att köpa ett nytt busskort innan tisdag för då börjar min prova på lektion i barn&fritid vilket jag har längtat efter såå länge plus så ska jag mobba emma lite ;) (ett måste) , nu ska jag översätta hallelujah för jag fattar inte vad dom riktigt sjuger & vill veta . föresten kan man bli kär i en röst ? jag fick höra hallelujah hos carro igår & blev kär i en snubbes röst . han har inte sån där gammal aktig röst , allså sån där hes fin röst & det låter helt underbart när han sjunger . just nu sitter jag & talar med min stora syster maria med min andra systerdotter i magen (det är en flicka, jag bryr mig inte om vad ni säger) på msn , hon har föreläsning i skolan , stackar henne det måste va jätte jobbigt att sitta där helt ensam & bara lyssna. jag skulle iallafall bli tokig men nu ska jag börja översätta låten & sen lyssna på lite jonas brothers <3 (fortfarande måst så ni vet det, ) .
så jag säger adjöken för tillfället.


22:16
jag somna vid fyra förut direkt efter gilmore girls & så kanske jag har en bulla för jag slog mig själv med fjärkontroll i huvudet i sömnen (därför jag inte har nåt på mitt sängbord) . vakna av att moder ville att jag skulle gå in på eniro för att danne ringde för att kosmos hade skadad baktassen & kunde inte gå . blev jätte orolig men får vänta tills i morgon för att veta vad som hände med min sweety eftersom jag tror att dom sover . min moders bil är traskig IGEN (verkligen ingen ovanligt) . tala nyss med josefine medan hon satt & hjälpte mig lite med matte eftersom jag suger stort på det. ska snart kolla på one tree hill eftersom jag ladda ner det hihi (va ett måste), vet väl inte mer vad jag ska berätta , har sovit från fyra typ till tio i åtta . efter det kolla på jag på tv / satt vid datan . men nu ska jag börja kolla på one tree hill :)
ajdöken på er. hoppas ni sover gott i natt

any moment now

snart kommer det en svart dator utflyggande om den inte gör som jag vill , har försökt installera sims 2 sen i går kväll vid NIO nu & den funkar inte för det står att datan saknar direct 9.0 men jag har ju förfaan det på datan & Det funka ju förut att installerat så snart kommer datan flygga allså . är helt jävla irriterad på det totalt ! skriver mer sen efter jag förstört datan & om nån vet vad jag snackar om så får ni så gärna hjälpa mig :)


22:41 okej kom på att jag inte kan kasta ut datan för då har jag ingen chans att sitta vid internet så datan får stanna men den går mig endå på nerverna , sen åtta har jag kollat på ugly betty, despret housewives & christine, alla programen var bra :) & längtar till forsättning så man får veta vad som har händer haha. jag trodde internetet hade gått sönder förut föresten ,va nära på att få panik men det var bara anton som hade dragit ur sladden för han inet fick sitta & spela röj . jag har kommit på att när jag har köpt julklappar & present till carro den här månaden är jag totalt fattig om jag inte försöker få min moder att betala carros presten som varje annat år hahaha . nu ska jag forsätta med mitt tv tittande & sen kanske gå & sova eller nåt & just det jag kan inte gå till skolan i morgon för min busskort har min stora syster fortfarande .


carro låt bli sprit flaskan , spriten fixar inte dina problem

sometimes u just need to have fun

jag kände för att gå ut & ha kul i dag , för det första det där med ut ska jag aldrig gå igen , svin kallt. va ute i tre kvart på en lång promenad med emma & frös arslet av mig & jag skojar inte nu . sen efter det gjorde vi en ny lunar till henne för hon hade glömt sin lösen IGen , hur många gånger kan man glömma om det igentligen ?  aja what ever sen efter det börja vi leka med min kamra till datan & det var ju kul . tog några svart/vita foton på mig & sen några färgglada på emma haha , så fick jag ett av hennes kort hon ska ha till idkortet . jätte sexy :P, sen nu har emma dragit hem för jag är bajs trött. känner för att gå & sova men är bajs hungrig så magen låter så ska nog ät nåt gott först sen sova :) 

i'm just a fraud,i'm just afraid i feel the same

jag har nåt att erkänna. jag hatar skolan, har tröttnat helt på den nu . men vafan jag ska faan gå klart skolan & ta studenten om jag så tar livet av mig på vägen men den saken är klar ,

ingen skola idag eller igår & ja jag skäms för att jag sitter hemma & tråkar istället för att sitter i skolan & tråkar istället hahaha. men nästa vecka måste jag dit & då ska jag sitta där varje dag om jag så ska be nån bära dit mig så ska jag dit. i natt sov jag . vet inte riktigt vad som har oroat mig dom andra nätterna men jag kunde sova i natt så det är ju ett plus. hoppas bara att jag kan göra det i morgon oxå . jag har bestämt mig att jag ska göra klart min svenska bok föresten även om jag får skit för det sen i skolan men vafaan jag orkar inte ligga efter i skolan bara för att jag är för lat för att gå dit elr när jag är där så tar det halva lektionen innan jag får nåt att göra, så ska göra klart den så jag kan strycka av fyra saker i svenskan & då är det bara 22 kvar att göra innan sommarn lovet .
kanske skriver lite mer sen om det händer nåt roligt

this means war

hmm jag va i skolan idag haha , det var bajs kul. satt & försökte hålla mig vaken sista lektion var bajs trött eftersom jag sov rätt dåligt i natt ,typ tre timmar på grund av oro vet inte vad jag oroar mig över för matte provet är ju inte förs i morgon haha , men aja hade utvecklings samtal idag med sune & det gick rätt bra , fick beröm av läraren & tanten vet inte riktigt vad hon e för nåt . efter det åkte jag hem & det första jag gjorde va att åka tillbaka till stan med min moder för hon skulle till nån bank & hämta nåt , bajs jobbigt plus så fick jag tandvärk på bussen oxå så det såg ut som jag satt & gråt haha , sen när jag kom hem gick jag & sov. när jag vakna så kom sune in & skulle börja installera saker på datan & fixa ljudet , cam & mick hahaha, så nu har jag allt typ . sen fick jag hela datan av honom & anna gick i taket för halva va hennes . så hon börja kalla mig tjuv & skit men seriöst anna väx up !  ., jag duscha nyss så fryser ihjäl för det är bajs kallt i mitt rum så sitter med en tjock tröja & skit på mig haha & lyssnar på enrique Iglesias som inte alls min smak av musik så gissa om folk skulle bli förvirrade om nån hörde det hahha . nu ska jag fortsätta spela mitt spel.

RSS 2.0