det var ju en trevlig dag

sov inget bra idag för mia snarkar , anton ramla ur sängen vid tre i natt plus att han gnisla tänder halva natten också, sen när det blev tyst och allt vaknar jag av sms från sebbe och kan inte somna om för anton börja gnisla tänder , sen blev det att diska och följa med och handla. fick en lampskärm men inte andra delen för fanns inte iden färgen jag ville ha , så det var inget kul. sen hem och äta mat och vänta på att klockan skulle bli fem så mia kunde komma och skjusa mig till ungdomsmottagningen  , hade ett trevligt & lite halv pinsamt samtal och sen de enda jag fick va en broshyr (hur det stavas ) och en plast ask men jag är rätt nöjd med mig för att ja våga mig dit hahaha, trodde det skulle va värre än det verka. nu är jag super trött och måste städa i fågelburen för har inte gjort det på ett tag om jag inte tvingar marita för tycker hon också kan göra det , hennes skit fågel bor ju också i buren ! , ajjja nu tackar jag för mig . ska nog ta mig en dusch, lite tvtittning och sen sova :)


det blev en rätt kulig helg iaf fredag :)


jag hade faktiskt kul konstigt nog när jag följde med ut på krogen med carro,carro s , carin & anna .
jag hade på mig en tuptop som åkte ner så fort jag lyfte på armarna så gick dra upp den hela tiden, ett par jeans tights och moas jätte sköna stövlar som gick upp till knäna typ som hon var jätte snäll och låna ut till mig, hon glömde dock berätta att det var 36 men kunde ha dom ändå så har nog mindre fötter än jag trodde.
hur som helst så var det i fredags vi gick ut, först gick vi till palace för att det var gratis för folk som gått med på nåt på facebook plus att jackie, patrik och rami var där från paradise hotel också , så det var ju rätt kul :)
men vid typ ett så drog anna & tvilligarna hem och jag och carro tog en trip till mcdonalds och ät big mac :) och sen drog vi till svea för att sebbe ville de plus han betala inträdet också så gjorde inte så mycket fast rätt dumt att bara dra sen när vi hade kommit in sen till sina kompisar igen , så jag och carro satte hos vid ett eget bord ,. så kom två pojkar och satte sig vid oss . plus att jag fick låna en av snubbarnas iphone och säger att det är absolut ingen telefon jag ska skaffa mig, jag skulle skriva ett sms till sebastian eftersom jag inte hade nån teckning på svea och skrev samma sms tre gånger och radera varje gång jag skulle skicka hahha och pojken sa att jag fick ringa om jag ville men då hade sebbes kompis anders kommit och sagt till oss att komma till deras bord för att sebbe sa det men ville inte eftersom han satt och flörta med en brud eller så var det hon som gjorde det med honom hur som helst , irriterad var jag redan eftersom vi gick enda till svea plus att vi kunde ha gått hem istället för vi var skit trötta plus jag sa att det var slut eftersom han inte kunde svara på min fråga när vi bråka.
men hur som helst så kom han till oss och bjöd på cider plus hans kompis danne kom också hahaha, muppar allså . sen fick vi skjus hem av en snäll gubbe som fråga om vi ville ha skjus plus att sebbe följde med hem till mig då men fick bara till början av atrium så skulle han skulle bära mig en bit och snubblar och ramlar med mig och hamnar på mig mitt på gången , fick skit ont i skallen också haha men gjorde inte så mycket fast det var en dum ide att be en full människa bära mig haha och när vi kom hem så somna vi typ efter en timme eller nåt haha. sen när vi vakna så låg vi och myste och prata fram till två plus att han släppte ut mina fåglar innan han gick också, dumt gjort eftersom ena satte sig vid mitt fönster som sitter högt upp så fick be anna om hjälp att få in honom igen haha resten gick in själv . sen satt jag och försökte att hålla mig vaken och lyckades iallafall fram till tjugo i nio och sen somna jag precis innan filmen jag skulle se börja också . men gjorde inte så mycket  var sjukt trött plus att jag vakna vid sex idag  av mig själv och sen prata med sebastian på sms vid tjugo över .
har typ städat och kollat  på film fram till nu för nu sitter jag och muppar framför datan. mitt adapter till min dator har anna tagit sönder också så hon ska fan köpa en ny för jag vägrar, den billigaste kosta 600kr så det får hon fixa. hon kan säkert hitta en billigare på internet .
jag måste nog var ärlig också att jag och sebastian bråka i fredags och jag tror nog inte att jag har blivit så sårad allså, att han kan sitta och säga nåt sånt när han hade sagt en helt annan sak till mig och säger nu att det var bara för att fördröja sanningen. jag kan seriöst säga att jag hata honom i den stunden. och nu vet jag inte om jag vill längre. det känns som vi vill två olika saker men man vet ju inte heller vad som händer i framtiden men vi är tydligen fortfarande ihop även för det jag sa i fredags ,.
men nu gott folk måste jag ge min moder min smutstvätt ifall jag vill ha rena kläder och sen ska jag äta mat .
så vi hörs nästa gång jag vill skriva av mig .

RSS 2.0