får en data i present :)

så mina kära föräldrara tycker att jag har varit så duktig i skolan så jag får min data innan skolan slutar , jag får den typ ungefär när jag fyller år & det gör jag om exakt 42 dagar(JIPPI) :) . tänk er lilla malin 18 år då :D jag har fortfarande gå på jb konsterten men tror inte carro e så pigg på att följa med eftersom det verkar som att hon har glömt bort att jag finns men det e lungt . jag hittar nån annan & om inte tvingar jag maria att följa med eftersom jag ska vakta hennes barn på sommarlovet & då menar jag HELA SOMMARLOVET plus att dom ska flytta nån gång då oxå kanske men jag kan inte åker till irland i sommar eftersom jag har hittat en mobil jag vill ha istället & den är inte direkt så billig bara ungefär 4000kr & när jag berätta det så kalla dom mig mobilholic eftersom jag köpte en ny mobil för tre månader sen ungefär men jag ska ju inte köpa mobilen fören i juni elr nåt :) & snart e det första maj oxå gott folk & det betyder KARUSELLER :) bara typ två veckor kvar .nåt mer nytt öhm , jag ska köpa en jacka på fredag plus så ska jag till skolan i dag fast itne fören vid ett så jag ska nog dra & sova ett tag till. godnatt :)

snacka om nackspär

jag vakna typ vid tolv för att maria ville mig nåt så hon väckte mig & så gjorde jag nåt med nacken så jag kan inte hålla mitt huvud rakt utan att börja tjuta , inte kul alls & tro mig det gör skit ont & jag kan inte ligga på sidan heller. måste ligga på ryggen elr magen & snacka om att det är bajs jobbigt allså !. jävla skit allså .

inbrott här idag av mongobertil

så danne idiot bröt sig in här idag med en kofot vid antaldörren. otur nog var det bara anus & små ungarna hemma & idioten skulle ta med sig anton men som tur så gillar inet anton honom så han lyssna & dom andra låste in sig på toan , så han hitta inte dom & som tur var så missa jag allt haha för jag var inte hemma , jag var i skolan :) .första gången jag faktist e glad att jag slutar vid tre :D mer har väl inte hänt i dag , har typ mest sovit hela dagen haha förutom nu för nu kollar jag på filmen som är på trean .

tatuering då .

igår gjorde man sin första tatuering då & den blev jätte jätte fin & männsikan som gjorde den var jätte jätte snäll & sen en timme senare efter det så drog jag hem till cicci & drack med henne & camilla, jätte myskigt & så tala jag med sebastian , gud såå het han e allså . hahahaha & så känner jag mig lite berusad men det går nog över om ett tag & ni får se min tattoo så fort jag har tagit en bild på den men har ingen kamra längre för den reste till irland .

gud vad trött man kan va ,.

satt vaken hela jävla natten & tala med bo om totalt ingenting för att jag skulle till skolan , sen typ så skynda jag mig & sprang i från allt hemma (pengar&mattebok) men hade ändå inte behövt göra det för jag kom ändå 20 minuter för tidigt . fast jag gick in till bosse & sa till att jag skulle på möte med hagas rekor . sen när jag kom dit fick jag sitta & vänta i tio minuter för att han var försenad men det var lungt för jag satt & tala med maria i telefonen & det ända som var dåligt var min frånvaro så det blir att bättre på den & sen efter hade jag matte & jag börja med en ny mattebok igen för det finns ingen chans att jag skulle ha klarat VG , speciellt inte provet för man var tvingen att ha alla rätt & jag fick 7 & en halv av 20 på första så tyckte inte att jag skulle forsätta , men de är lungt ,. mkt bättre att räkna lite av varje som jag har gjort det här året istället . :) . sen när jag kom hem så gick jag & sov & sov ända till tio på kvällen . så jävla trött var jag & sen efter de satt jag & spela med anthoni :) .nu gör jag liksom inte så mkt . väntar på att bo ska logga in så han kan komma med mina filmer!

RSS 2.0