New Years Eve with my lovers Ben&Jerry

god mat blev man bjuden på hos jörgen och massi, fick nån förrätt som bestod av rostatbröd med skagelröra plus sallad och avokado. sen blev det kyckling på pinne med potatisgratäng med sallad och tzasiki till och inte nog med det så fick vi chokladpudding med grädde,chokladsås och jordgubbar. som som fan va det även om jag inte orka all chokladpudding, nicke åt några oliver, en clementin och en sked chokladpudding och sen fick vi inte i honom mer, fast han var trött också innan vi gick dit och satt dessutom i knät sista timmen där. så somna han typ en kvart efter vi kom hem,
jag sitter nu med täcke över mig i soffan och äter miin dyra Ben&Jerry glass som är sååå värd pengarna och kollar på när sebbe spelar nåt skit spel.
fast känner att jag inte kommer orka va vaken till tolv iallafall så blir nog sängen om en stund,
Gott Nytt År och God fortsättning
önskar jag,Niklas Och bebis i magen.

vecka 36



vecka 36, 4 veckor kvar nu till plutten är beräknad! vi har redan börjat med att göra i ordning rummet och lägga i ordning det mesta av sakerna,
hämta bilstolen jag beställde förut också.
allt som ska köpas nu är påslakan + själlskydd och kläder i en flickfärg men väntar tills den är ute så jag är hundra på att det är en flicka så det inte blir en pojke som får gå i rosa första tiden för att jag bara har köpt rosakläder haha.

- väldigt nöjd med den,

25 december

va och kolla in mellandagsrean på elgiganten och media market med maria förut, hitta mig en digitalkamra och en toster i OBH chili som fick följa med mig hem :), blev att testa tostern direkt . så blev tost med tee till kvällsmat men nu är det dags få min plutt i sängen.
God Natt

julafton / 24 december

hem kommen från maríta och har även haft jörgen, massi och moa här, nicke blev nog gladast idag, så mycket leksaker som han har fått idag.
 

mig&sebbe fick han - en bobbycar,en nickenyfiken ,en dansande hund, nya adidas skor och massa kläder. 
min familj - en kakburk och ännu mer kläder
farfar jörgen&massi - en radiobil för små barn och två olika saker med plast bollar till som ligger runt hela golvet nu haha,

plus att jag och sebbe fick saker till våran tvilling vagn av marita, en skötväska,en lift och en åkpåse fast liften och skötväskan kommer i mitten av januarie men vi fick kvittot påt så det är bara att hämta när det kommer plus andra saker av resten av min familj,

fick nya zelda spelet till wii av sebbe och han fick en bok om clint eastwood av mig men den öppna han redan igår kväll,.


nu ska jag och sebbe äta risalamaltan vi gjorde i morse och sen blir det sova för min del iallafall.

Dan före dopar dan

galen stressig dag, vart och handlat dom sista julklapparna, åkte vid halv tio i morse till city gross för att handla maten jag glömde igår när jag stor handla plus att jag köpte en julklapp där till nicke, sen blev det toysarus och team sportia där jag hitta ett par skor och en leksak till min prutt också, sen rusta där jag hitta klappar till 3 av släkten plus en mysdress till nicke på stadium outlet, så skulle marita handla i centrum så då tog jag mig en tur till bokia och köpte sebbes julklapp som han öppna så fort jag kom hem plus att jag köpte en till nicke och en till liam också plus en tröja nicke ska ha imorgon på H&M, sen till halv åtta så har jag suttit och slagit in julklappar åt marita med melody som hjälp och sen när jag kom hem blev det att sebbe fick söva nicke och jag slå in julklappar som nicke och tjocka släkten ska få, nu dags för sagan om dom två tornen på sjuan.




- måste påpeka att jag diggar min stora julklapppåse,
ett kap jag gjorde för 49kr på lekhuset i ingelstad.


its a motherfucker behing here with out you

God kväller, min plutt har vart på surt humör hela kvällen och har äntligen somnat dock fel säng men sånt man får ta när Han inte mår bra, börjar verkligen luta mot att en iphone 4 blir inneboende i min ficka dom närmaste året och då ska jag nog ha den tills bindningstiden tar slut också, nu har Ja verken Internet på datan eller normalt funkande mobil vilket gör mig galen så skaffa mig mobilt Internet för 20 kr i en månad från Comviq, så det får duga tills jag får mitt vanliga att funka, nu dags för mig att gå och störa sebbe i hans spelande

snö :)

god morgon eller tja morgon och morgon, förmiddag då .
första snön kom imorse som man verkligen såg och jag och bus var självklart tvugna att ta på ytterkläderna och gå ut idet hahaha men sitter hos marita och utnyttjar hennes data medans mitt kära syskonbarn kiara hoppar runt i maritas säng och gör mig galen och en viss annan unge i magen håller på att trycka röven mot revbenen, galet ont har jag !

är i vecka 34 + 3 dagar idag, så börjar närma sig mer och mer till beräknat datum men jag hoppas att den bestämmer sig komma ut tidigare än det.
dags nu för att dra och julpyta maritas vardagsrums fönster eftersom ingen annan gör det, får se hur det går med el prutto som kommer ta alla saker.
bjuder på lite nice musik :):):):):):)
http://www.youtube.com/watch?v=VMnjF1O4eH0&ob=av3e

tredje advent / besluts ångest!

suttit nu typ sen i fredags och kollat på iphone 4 och jag vill men ändå inte, har ingen lust att ha ett abonnemang på två år men samtidigt så vill jag har telefonen så det blir att fortsätta tänka på för min del.
har hittat en sida som gör barntavlor där det står födelsedatum,vikt och längd plus
andranamn och födelseår som jag funderar på att köpa en var till mina pluttar och sätta upp i vardagsrummet eller nåt liknande i typ deras rum för där saknas det tavlor och sånt, ska även till ikea den här månaden och kpa krukor till vardagsrummet plus en ny till nickes rum eftersom snälla zelda hade sönder en i hans rum i förregår natt plus att jag ska köpa nåt var till mina syskonbarn eftersom dom flyttat till större och fått eget rum alliopa , så får se för fint man hittar till dom att ge i julklapp ;),
nu har min buse blivit tröttis igen så ska försöka lägga honom en stund och sen blir det nog att gå hem till marita och julpynta utan hennes tillstånd.
bjuder på en bild på irlandsbild på mig !


Morgon pigg ?

vakna vid kvart i sex idag för då bestämde sig bus för att komma in till oss vilket betyder att han sovit hela  natten själv i sin säng, stolt man blir över honom :),
nu i typ två timmar har jag försökt få fram ett bättre service status på min datan som är på lagning vilket verkligen tydligen inte går så får väl ringa elgiganten och fråga vart fan den är!
har även klickat hem julklappar till 8 av 14 personer och då är inte jossan och paul inräknade men dom får jag aldrig nåt av så vet inte om jag ska köpa nåt till dom.
har även klickat hem en dagbok även kallat en almanacka som jag själv satt och fixa ihop med mina egna bilder på smartphoto.se och kosta mig 177.25kr med frakt så det tyckte jag var billigt eftesom jag ändå behöver en ny alamanacka till nästa år om jag ska hålla reda på bvc tider och sånt.

måste tilllägga att jag känner mig besviken på H&M, hittat en tröja jag vill ha där
i butiken var den 100kr dyrare och när jag skulle köpa den på nätet så fanns den intë alls
även fast jag kolla senast två dagarna sen på den där.
sur man blir när sånt händer.

nu börjar klockan närma sig att äta frukost, klä på kläder och gå till dagis med pruttis
och fixa min internet dosa så jag kan gå och hämta hans foton på carls beckers eftersom jag tror att dom är klara nu eftersom dom tydligen hade ringt igår. så hoppas på den delen fast måste fixa internet dosa först annars är mina pengar till fotona låsta på mitt sparkonto vilket direkt inte är bra för min del !
blir även ett besök hos min barnmorska vid kvart i elva för att se hur bebis mår.
ne nu är det nog dags för att göra frukost till mig och min prutt.
tjenixen.

saffrans kaka <3

jag e trött fast ändå inte
niklas snarkar redan, fjärde dagen i rad i sin säng.
visst han kommer in vid ett , halv två men då har han också sovit där sen sex halv sju på kvällen
så jag tycker min prins är duktig iallafall.
sitter och äter saffrans kaka,bara det bästa som finns med julen,
ätit snart en halv själv,kunde blivit en hel men sebbe hitta den och ät halva till frukost med en te sked !
sketna tjuv säger jag bara!
malin + gravid = delar inte med sig av GODSAKER ! (nicke e ett undan tag)

fick även reda på idag att ALLA BARNEN fick en chokladkalender av marita från irlanddet vill säga alla utan MIN SON !
snacka om arg man blir allså !
sketna människor, tror dessvärre det inte blir nån julafton med er!



tackar för min del, kakan tog slut så nu ropar dusch efter mig.

vecka 33




33 veckor gångna, 7 veckor kvar


5 december / 2011




det snöa förut när vi va på väg till hageby centrum för att handla cola och mjölk med moder och anus plus liam, självklart hade det slutat innan vi kom ut till bilen igen vilket sög men kommer säkert mera vilken dag som helst, när vi kom hem blev det mat för mig och nicke eftersom sebbe jobbar kväll suck.
när nicke hade ätit klart blev det att sätta på lejonkungen till honom och sitta brevid tills han somnade i sin säng idag igen, hoppas på att han sover där längre inatt, för igår natt vakna jag vid halv ett av att han satt upp och ropa mamma men gick relativt bra ändå tycker jag.
imorgon är det dags för honom så det blir det för mig att lägga in kläderna vi tvätta igår plus försöka packa upp några kartonger.
har är bilder på bodyn vi köpte till bebis igår och mina tofflor och två pack med strumpor jag köpte idag på h&m till min bebis, hitta dock inget direkt fint till nicke så det får bli att kolla efter nån annan dag när jag har ork plus att jag måste nog börja att köpa julklappar till min plutt och folk också så jag hinner med det de här året för förra köpte jag alla på julafton för att jag verken hade ork eller lust plus hade annat att tänka på.
så det är ett måste nu när det bara är 19 dagar kvar till jul.
fick även en kort man fyller i födelsedatum och sånt också till bebis och en mössa av jossan idag som marita hade glömt att ge mig men nu tackar jag för mig, för nu ropar sängen på mig.
GODNATT !


prylar från irland.




min flickas fina saker hon fick av sin momo :)



min stora prutts buzz lighter pyjamas, hur söt som helst i den, har dock ingen bild på datan på honom när han har den på sig plus att han fick en simba nalle från disney store och choklad ask av av moster jossan.


Dags för frukost nu för min och pluttens del, sen blir det duscha för min och sen vid halv tio kommer maria så ska vi med henne till botorget och sen till h&m och kolla lite.

mammas stora pojke sover ensam inatt

jag och sebbe bestämde idag  att nicke picke ska få prova på att sova i sin säng i natt, tog 40 minuter för honom att somna eftersom man är tvungen att ligga brevid honom tills han somnar plus att vi satte på björn bröder till honom också så han hade nåt att kolla på vilket han tyckte va intressant så han blev mer envisare än vanligt.
hoppas bara att han inte vaknar inatt och blir ledsen för att han är ensam plus oftast är det bara för att han vill ha en flaska välling vilket jag har ställt i sängen brevid honom så han hittar den enkelt, men vi får se hur det går. hur som helst ska han ju iallafall förr eller senare sova sin säng i sigt egna rum om ett tag ändå, bättre att han vänjer sig, kommer nog bara va jag som får problem med att sova nu bara, för nu har jag ju ingen som sparkar mig i ryggen eller snarkar brevid mig om man inte räknar med sebbe haha. 
den här helgen har sebbes pappa och styvmoder vart här typ en gång om dagen för att hjälpa oss att borra upp saker på väggen som typ hyllorna i vardagsrummet och hatthyllan med krokar plus lampor i hallen fast dom var vi mer bara för lata för att sätta upp själva plus att massi hjälpte oss att sätta upp tavlor i köket så dom sitter på en rak linje så det tackar vi för. nu dags för sängen för nu är jag trött, ska bara stänga av tvn i nickes rum, adventljusstaken får va tänd ifall han vaknar i natt och kommer in till oss,måste även hänga upp ett par byxor att ha på mig i morgon plus ska även ta bilder och lägga upp på sakerna mina pruttar fick från irland plus bodysen vi köpte idag te bebisen och bilder på magen nu när jag har en bra spegel på toan så magen nyss i den haha .
ne nu dags för sängen. god natt alla nattugglor som säkert är vakna längre än mig .


long time no see

vart jobbigt den här veckan som gått, packat typ hela förra veckan plus hade tvättstugan på torsdagen medans nicke va på dagis och hann faktiskt klart två timmar innan det var dags att hämta honom också men kändes konstigt för har inte tvättat sen nicke va 3 månader själv haha alltid sebbe som gör de annars. annars har det vart packat till i lördags när det var planerat att vi ska skulle flytta innan allt sket sig, jörgen fick inte låna släpet han hade beställt på jobbet för att det var ute på jobb i katrineholm plus att jag och sebbe blev osams på morgonen och jag gick därifrån med nicke, så han berätta inget först vid fem på kvällen,så jag och nicke följde med maria och hennes barn och bowla i vilbergen, var jätte kul att se dom ha så roligt för det behövde både dom och maria efter allt som hänt plus att nicke också hade roligt även om han bara försökte springa ut på banorna hela tiden haha, sen i söndags fick jag ännu ett sms av sebbe som säger att det sket sig med flytt hjälp då också så då säger mia men vi kan ju fråga smiao ( osäker på stavning men maritas granne iallafall) så vi gick och knacka på honom för han har en lastbil, han ställde självklart upp så det var bara för sebbe och jörgen att klä på sig och börja bära saker såfort vi kom plus att jag och maria hade med oss våra små som sprang omkring och lekte när dom höll på och bärde ner saker. men klockan tre va smaio tvungen att åka och arbeta och jörgen hade tvättstugan så vi tog några last i marias bil fram till fyra halv fem och sen va maria tvungen att åka hon inte hade barnvakt till längre än så, så då blev det att försöka sängen och sen kom massi vid fem för hon sluta jobbet och då fortsatte dom med att köra grejor till åtta och blev ändå inte klara. så både måndag och tisdag höll sebbe och massi på att köra grejor och blev klara i tisdag och igår skulle jag städa medans nicke var på dagis så var meningen att min städhjälp skulle komma vid nio på morgonen men ingen av dom kom så jag fick ryket men anna hade vart vaken med liam till tre för att han satt och myste med sin momo även kallad marita haha för dom kom i tisdags kväll hem från irland, så jag fick hålla på så mycket som det gick innan jag fick kraftiga värkar så det kändes som att min flicka skulle smita ut i förtid och jag ringde marita gråtande och sa att jag inte orka mer och hon sa att anna var på väg att hjälpa mig, hon skulle bara klä på liam så fort som möjligt och jag skulle ta det lugnt ifall jag fick ont och jag bara skrek att vi inte kommer bli klara ändå med städningen men klockan halv sju igår kväll så tvättat jag golvet i hallen och låste den där lägenheten för sista gången för då var vi klara äntligen, jobbigt som bara den var det att städa också plus att liam kröp omkring på golvet och skulle i vattenhinkar och det men det gick, hade säkert gått fortare med hjälp från folk men det blev bra till slut. idag nu på morgonen har jag gjort adressändring till mig,sebbe och nicke . va tvungen att göra det två gånger eftersom sebbe fortfarande va skriven hos sin pappa och nicke och jag va skriva i gamla lägenheten, nicke ska till dagis vid nio men han somna för en stund sen för han vakna tidigt och hitta en kartong med choklad godis vi fick av marita som han klättra upp i sängen och börja mumsa på så hela han och örngottet på sebbes sida va fullt av choklad haha, ska även lämna nycklarna på botorget innan tolv och köpa krukor till vardagsrummet plus växter dit in , vårt sovrum och bebes sovrum så det ser lite hemtrevligt ut, vi har nästan gjort klart vårt och nickes rum , bara lite saker som ska upp på väggen i nickes rum och i vårt ska tavlor och ramar upp i väggen och en byrå in här så vi slipper ha alla underkläder i en ikea påse på golvet plus att lampor och sånt ska upp också.
nu ska jag ta fram kläder till nicke picke och ringa dagiset och säga att jag lämnar honom vid halv tio, hitta hans hydrokortisonkräm till hans utslag vid penis plus att jag måste ringa om bredbandet och bvc och höra med henne om hon kan kolla på hans utslag och skriva ut nån kräm för ingenting verkar funka. plus att marita kommer vid tio för att skjuta mig till botorget så jag slipper gå dit.
visar bilder på sakerna bebis och nicke fick av momo från irland om en stund :) ,
har lite saker först


RSS 2.0