for me this time.

bråk hos marita pågrund av grejor jag inte tänker ta upp igen för det tar bara på krafterna och anna lilla kom ihåg att det var du som skrev till mig och börja bråka och den som ger sig in i leken får leken tåla som man säger.
vart på stan med carro, handla kläder till mig för en gångs skull, köpte mamma jeans så magen får plats och så åker dom inte ner som mina vanliga jeans så det ser ut som jag skitit på mig, köpte även en stickad tröja som jag blev förälskad i på cubus och jag brukar inte direkt gilla stickat men den här tröjan ser skit härlig ut och är även det på men vet inte om jag ska byta den eller inte, tycker att den är lite för stor,köpte även duschkräm med cacao lukt som luktar super gott ;) och även 10 pack med strumpor åt min karl , åt även kycklingkebabo med pomme vilket brukar va ett måste när man är med carro på stan haha och det gilla både jag och min prins som va mätt och belåten när vi gick därifrån, sövde honom för typ en timma sen och nu känner jag nog själv att jag ska sova om en stund eller åtminstone lägga mig i min sköna säng och se på tv.



bilder är tagna från internet för jag orkar helt enkelt inte fota men ville visa mina kap jag gjort :)


frukost,

förstunden sitter Niklas och äter yougurt och leker med en vitlökspressare samtidigt som tydligen verkar vara otroligt mycket roligare än att äta,vi eller jag vakna vid fem och han vid halv sex idag, har betalat hyran,elen och bredbandet nu på morgonen också innan vi duscha vilket va en dum ide iallafall för niklas eftersom han har fullt med yougurt i ansiktet , blir att tvätta ansiktet och klä  på honom när han är klar, väntar på att sebbe lat ska gå upp, man kan ju tycka att han borde va lite pigg eftersom han sluta nio istället för tolv igår.
nu ska jag iallafall plocka upp lite på köksbordet och dammsuga hallen,
tjenixen kanske uppdaterar senare med bilder på magen om jag hittar kamran,


ingen vila fast allt e fixat,

Disken avklarad
Betalat niklas bokpaket från Goboken avklarat
åka och handla så fort en viss människa som troligtvis inte ens är vaken hör av sig,
försöker få min prins att sova en stund men icke sa nicke , han går omkring med sin gåvagn och joddrar för síg själv, rätt gulligt om han inte går och skakar och sätter på tvn varann kvart så man blir arg, ffan gigga tv och tänkt om han får den över sig för att han inte lyssnar, nej tack säger mamma, ingen lust för sjukhus vistelse med sin pojke verken idag eller nån gång i framtiden (om nu de gick) , ska bädda sängen och sopa köksgolvet rent också innan jag klär på mig och busis för sen blir det väl en tur till lekparken om vi inte går en tur till hageby centrum och handlar istället för att vänta på att marita hör av sig.



en av alla bilder från irland som ja fick av jossan
en nyvaken niklas :)


smärta !

min plutt i magen har svårigheter med att sova, verkar aldrig göra det eller så har jag ont av nån annan anledning i bäckenbenet och det, ont gör det iallafall, hälften av tiden. nicke picke gick upp med sin pappa nyss på promenad  , fick sätta på honom overall för det är nere på nollan idag och han har inte nån vinterjacka för har inte hunnit köpa nån eller hittat nån jag är nöjd med förutom en på kappahl men den hade ja inte råd med just nu så blir köpt nu nästa vecka och på måndag föresten får vi reda på vad min bebis i magen har för kön, orkar inte vänta längre vill få reda påt nu, längtar verkligen till på måndag, ringde även niklas dagis avdelning igår och fick tider för inskolningen plus att vi ska dit också på fredag för att kolla runt och bestämma tiden han ska va där sen också. ska hoppa in i duschen nu och se om mitt aj aj försvinner lite och sen blir det nog att packa ner alla saker i vitrine skåpet och lägga ut barnsaker jag inte ska ha på tradera plus även ett påminelse till mig själv ; beställ bilstol till bebis efter könsultraljudet på måndag! ska köpa mig en brio primo på annasbabyshop.se , va billigare där än i butiken plus att det fanns fler färger också . så är det en flicka blir det en röd/svart och blir det en pojke så blir det mellan en brun/svart eller grå/svart, fick bilder från irland av josse igår också,kolla vad glad min prins är på bilden :)<3
nu dags för ge zelda mat och sen duscha!




lille plutt ute på äventyr

tjoho . trötter är man , laga mat till hela arme Andersson förut , kycklingfile med ris och currysås och broccoli . nicke nyfiken och liam pruttmaskin gillat väldigt allafall fast gick inte så bra när marita skulle mata nicke för då hamna allt på golvet plus att han var ju tvungen att ha sås på riset annars vägra han äta.
kom hem vid sju idag igen, niklas somna direkt av sig själv , hann bara byta blöja och sätta på pyjamas.
själv sitter jag nu framför datan och ruttnar lite, känner att kudden ropar på mig redan nu haha, haft ont i revben och bäckenben idag pågrund av en livlig bebis i magen, jag och sebbe försökte också komma överens om ett namn till skrutten och på måndag får vi iallafall reda på vad det är för nåt.
min plutt va ute och gick på äventyr idag utanför marita,det tyckte han var roligt ändå tills han ramla och slog ansiktet i en sten,så nu har han ett blå märke vid näsan och en spruken läpp, ser ruggit ut och bebis grät som bar den men mamma kunde iallafall pussa bort lite aj aj så att det blev bättre, annars har man inte gjort så mycket mer idag och nu ska jag nog iallafall titta på simpsons och somna troligtvis, natti natti


äntligen

ultraljuds bilderna på bebis nr 2 som jag äntligen fick in på datan utan hjälp haha, va teknisk jag känner mig,dock lite halv dålig kvalite men fick ju fota med mobilen så det får man räkna med,
ska äta äta äpple med min plutt och försöka undvika äta upp grädden innan det är matdags haha,
blir våfflor med sylt och grädde idag för jag känner att jag inte orkar stå och göra nåt mer idag men det blir senare,lärde mig också att man inte ska ta i en kaktus med bara händerna!
tjeixen på er filurer,


vecka 10



vecka 18+3 dagar





dåligt med bilder ?,

det tycker jag iallafall men nu är det ju också så här att jag brukar inte ta bilder 24-7 på allt och allting jag gör eller ser, blir väl nångång ibland men just nu har jag bara sebbes mini data som han köpte i måndags och den finns inga bilder på än, har ingen kamra eller för den delen för den var min vackra son snäll att förstörde linsen på när den låg på en hylla under soffbordet, mobilen har jag men jag tyvärr ingen aning om hur man lägger in bilder därifrån, fick ju be sebbe om hjälp att lägga in musik på själva mobilen och det höll han på att pyssa med och försökte få att funka i 30 min. så bilder kommer så småning om på både bebismagen och min bus pojke som fyller ett år första november också så har börjar planera kalaset lite , vet inte än hur alla ska få plats eller vilka som kommer, men jag vet en grej. börjar sebbe eller hans pappa klaga så är det dom som åker ut och ALDRIG blir bjuda på nåt mer någonsin IGEN det kan jag lugnt säga iallafall.
nu ska jag iallafall börja med maten innan bus vaknar och sebbe kommer från jobbet,
blir stekt kyckling file med ugns pomme och bearnaisesås , mums säger jag iallafall och säkert min pommeälskare, förresten är det nån som har sett den där reklamen om fritösen man bara behöver en matsked med olja i för att göra pomme och det ? i såfall nån som vet vad den kostar och går att köpa !

ajja pomme måste in nu och kycklingen stekas,
måste påpeka en grej bara, varför måste du förstöra för din barn hela jävla tiden? tror du dom mår bra av att se dig så där eller,visst två av dom är för små för att förstå men dom andra verkar bara må dåligt av det hela tiden, så låt dom va om du vill fortsätta med det du gör, tror nog min kära syster klara sig så jävla mycket bättre utan dig och dina psykiska problem !
och tack marita för att du lämna nicke i sin vagn och gick upp när ett cp kom & knacka på som du vet mycket väl krossar rutan om man inte släpper in honom!

kramp och ett stort fult märke efter blodprov!!

Galet trötter, ont ont och mer ont hela natten, hade jag inte ont i bäckelbenen eller armen så fick jag kramp i vaden och låret hela tiden och för en stund sen när jag duscha så fick jag kramp i handen, har en stort blått/lilla märke efter att min barnmorska tog blodprov på mig för typ tredje gången, vägrar gå dit mer om hon ska ta blodprov varje gång och va försenad en halv timme också. Fick brev om dagisplats till Niklas idag så nu ska jag bara skicka in papprena man skulle fylla i , ringa dagiset om inskolning och bestämma tiden så är det fixat iallafall. Fick även kartonger,tejp,dagpack och påsar till flytten hem skjutsat till Marita av nån från servera så det tackar vi fille för. Annars har jag vart hos Marita , gått på promenad och lagat mat när jag Kom hem. Va lite enklare för Marita hade Niklas i typ 40 min och när han Kom va Han jätte ledsen men blev glad när Han fick komma till mamma. Nu är jag trötter och ska gå och få bort sebbe ur min säng så jag kan sova innan grejan i magen börjar sparka mig

planering te max.

gaaahh sebbe va snäll och väckte niklas innan han gick och jobba så niklas håller på att göra mig GALEN med sigt gnällande och olydigheter.
redan fått saker gjorda som;
DISKAT
HÄNGA UPP NYTVÄTTAD BLÖT TVÄTT
BÄDDAT NIKLAS SÄNG + STÄDAT HELA HANS RUM

hinner inte mer nu för måste kä på mig och niklas innan marita kommer för hon får leka chafför till oss idag,
för jag måste även ;
LÄMNA IN DATAN PÅ ELGIGANTEN FÖR LAGNING (TRÖTTNAT PÅ ATT INTE BATTIRET LADDAS NU)
BESÖK HOS BARNMORSKAN VID TIO OCH KOLLA BEBISEN
KOLLA EFTER SVARTA ÖRNGOTT
NYBÄDDA I STORA SÄNGEN
BYTA I KATTLÅDAN
LAGA MAT 
och HÄNGA UPP ÄNNU MERA NYTVÄTTAD TVÄTT .


känner mig som en hemmafru hälften av tiden men nån måste göra det, för kan garatera er att sebbe inte hjälper eftersom han verkar tro att jag är hans privata slav också eftersom jag hemma och gör ingenting enligt honom och tycker att han förtjänar att spela tv spel hela eftermiddagarna efter jobbet.
nu ska jag sluta gnälla och klä på niklas och mig själv.

RSS 2.0