u more i know , the less i understand .

jag fick pengar idag och jag ska umgås med min nakenfis idag också, kuuligt kuligt :) fast har inte klätt på mig eller nåt än för jag har ingen lust så jag kan väl gå med shorts och en tröja fast då skulle jag nog frysa röven av mig så får nog ta på mig nåt annat haha fast det hade gått om det var varmt ute fast det verkar inte som det händer för att för stunden sitter jag och fryser om benen och röven inomhus ojoj , KALLT ! kunde inte sommar vart lite längre . jag ska väl snart ta mig en dusch, göra klart matten som ska lämnas idag och sen blire att klä på mig och ta ut penga men måste nog se om jag hittar mitt bankomatskort också haha , va ett tag sen jag använde det hahaha , men först jag ska nog fortsätta prata lite med mikael en stund eftersom det var så länge sen och så fyller han år idag :) grattis grattis , jag har btw kommit på att mina rubriken har oftast inget att göra med det jag skriver hahahahaha,
va knas man e ibland

vi får se vad mer för kul som händer idag




blir knäpp på dom där pippisarna

idag när jag vakna hade min söta pojkvän vart snäll och tagit ut BÅDA fåglarna och ställt på sängkanten över huvudet så vakna av att dom satt och kvittra och att han leta efter fjärrkontrollen till teven haha, så efter en stund så blev det följa pojkvännen till dörren och efter städa fågelburen vilket alltid är lika trevligt ( NOT! ) och sen sätta in dom där igen och då märkte jag att gloria (den gröna) har blivit på vaxhuden och fick ju direkt panik och skrek på mamma som inte visste vad det kunde va och sa till mig att titta om jag hitta nåt på internet där det står nåt om saken vilket man gjorde såklart , hitta en sida där det stod att en hona kan få blå vaxhud om den inte är häckningsklar haha vilket är rätt bra om för min del för att tycker buren är för liten för flera  så blir nog köpa fler när den större buren är köpt och så tror jag inte det blir barn för att vi (jag&älsk) tror att mumel/doris är en flicka fast vet inte säkert fast vi har döpt om den till doris och planerar köpa en pojke som får heta mumel fast man kan ju inte va för säker , så blir väl att hitta nån som kan det där med att könsbestämma eller om nån av er kan , får ni gärna hjälpa mig, bara säga till då och jag blir väldigt tacksam och glad annars får jag nog skaffa mig lite pengar och beställa tid hos en veterinär för dom kan säkert sånt där . annars idag har jag pluggat fast är inte helt klar än, har en sak kvar fast den är bara halv för redan gjort en del . men nu ska jag nog gå och tjata lite på mor min att ta bort kartonger ur mitt rum så jag kan måla klart dom där två väggarna som inte är målade , :)

lite har man gjort iaf

jag tycker jag har vart duktig idag faktiskt jag vakna vid halv sju & pussades med min sebastian & vi har redan vart ihop i NIO MÅNADER ! eller nio månader & en dag idag  haha eftersom det var igår men iaf och mer tid kommer det att bli med han iaf :)<'3 , jag har vart barnvakt till min jara :) och tog en tur o följde med och handla . så byte jag i buren hos mina flickor  & ja gott folk , min mumel är en flicka, inte en pojke XD . så det får nog bli  att köpa en pojkvän till dom när jag köpt ny bur men måste få peng först innan det händer . har slapt ut mina pipisar en stund så dom springer omkring på golvet i mitt rum  så blir att torka fågelbajs haha & nu väntar man på att det ska bli mat ,
jag måste nog erkänna en grej nu, JAG SAKNAR MINA KOMPISAR , jag saknar att va med dom & ha kul , titta på film , supa eller bara va ute & promenera . den enda jag har träffat den här veckan e moona & det va högst i två timmar  för hon va tråk & prata me sin pojke hela tiden i telefon ,. så fattar om jag e lika jobbig  men jag saknar er & så e det :) <'3 ,.ska plugga nu en stund innan det blir mat mat :)


jag älskar dig .

Jag älskar dig,


snart får de väl hända nåt .

för stunden gör jag samma sak som jag har gjort hela dagen , absolut ingenting för det finns inget att göra eftersom jag redan är klar med det jag ska göra till skolan den här veckan och har ingen lust att börja det till nästa veckan denna för då finns inget att göra då haha, sitter för stunden och lyssnar på en låt jag fick i skallen i morse men kom inte på vad den hete så var tvungen att fråga mor men hon var inte hemma då så vänta tills vi skulle äta :) ,  jag smsar också lite med min prins och jag har kommit på att jag har inga bilder på båda eller okej jo en men den är ju inte den bästa direkt så ska nog skaffa mig några söta :), snart ska duscha & sen blire sova för jag känner mig seg som fan nu förtiden eftersom jag går upp vid sju hahaha & känner att jag borde nog komma på hur man fixar en bättre framsida på den här stället ,börjar tröttna på det ljusbruna,.

en blir två

i torsdags så bestämde  jag & sebastina att det var dags att gloria (en undulat) skulle få sig en kompis först åkte vi till arken men fanns inga där så vi åkte ut till annat djuraffär  & valde en blå/vit som  var en hane och skulle va åtta veckor enligt dom men i fredags så gick jag till en som är utbildad för att klippa vingarna och klorna och hitta en  bur där också förresten :) , dom sa att de trodde att de  var en hona och att den var SEX månader & undernärd så självklart blev jag chockad av att höra det , så igår (lördags) så åkte min morsa tillbaka till djuraffären där vi köpte den och berätta allt det där och då var det en annan som hade ståt i kassan när vi köpte den och han  som gjorde det såg också att den var äldre än åtta veckor men den värkade inte sjuk eller nåt enligt honom eftersom det hoppa omkring och det , så han gav oss gratis kraftfoder som man ska blanda med den vanliga maten så den kan äta upp sig och att vi skulle ringa om det inte hände nåt  och sa att han skulle ringa uppfödaren till fåglarna eftersom det var han som gav dom infomationen. det verkar inte alls sjuk eller nåt , den är bara för liten för sin ålder eftersom gloria är TRE månader och är större !
fast blir väl mest besviken på affären eftersom dom sålde en undernärd fågel till oss som dessutom var sex månader. men jag gilllar den ändå hahaha , 
nog om mina fågelproblem . för stunden sitter jag hos maria eftersom internet anslutningen suger hos mig , så tog med min hela datan hit och måste nog säga att fan va allt det är ute allså . jag tog på mig vinter jacka när jag skulle till henne. men nu ska jag gå och byta blöja & söva kiara åt maria , hörs hörs


mumel

Doris



Gloria






DATANÖRD !

finns absolut inget att göra eller jo okej det finns massa jag måste göra men jag har ingen lust idag , ingen alls. jag sitter nu förstunden i anus rum med min egna data såklart :) och sluta precis spela så nu vet jag inte vad jag ska göra mer , kanske ska städa lite gran under min säng och kanske resten av rummet också om jag orkar haha och så blir det självklart att gå på ännu ett intressant (not) info möte i skolan också ., fast nu ska jag nog hitta på nåt kuligt hahaha , höres !


måste bara älska dom <'3:)

börjat skolan nu vilket går bra fast har inte fått reda på vilka böcker & de jag ska ha till visa av ämnena än men ska nog gå braigt :), iallafall så fick jag mig en pippi fågel eller ja en undulat av min älskling , som är jätte jätte söt & liten , hon e grön&gul fast hon e lite svart oxå & har en turkos skjärtfjäder & hon börjar väl bli van med att få komma ut & så nu, snart ska jag iväg på info möte i skolan (urk) , så vi får se när jag får lust att skriva här igen :)

måste ju bara säga att det verkar ju som att sebastian har skaffat sig en ny vän :)<'3


RSS 2.0