en vanlig söndag,

hunnit med mycket idag trotts att jag försov mig och missa halva tvätttiden,
dock hann tvätta på marskiner, undertiden dom va igång bakade jag citron cape cakes och underlättade eftersom sebbe och nicke drog iväg med sebbes pappa och dom för att handla plus att julia tog sig en lur i sin säng för en gångs skull dock vakna ungeför när jag skulle ner och hämta tvätten så hon fick följa med ner och sitta på bordet medans jag plocka ut torktumlaren, har även grillat hos sebbes familj och vart och hälsat på moder för att lämna några cape cakes till hennne,
nu har jag sövt julia,fastnad IGEN på en fråga vid teorin så nu slutar jag istället och sen imorgon går och frågar på körskolan för ska ändå dit för att betala lektioner så kan lika gärna höra med nån av dom och få lite hjälp. 
ska se på dark knight när nicke somnat, så nu tackar jag för mig. 





vill ni har receptet så får ni det när jag har tid !


bio - 'The Dark Knight rises

bio med carro ikväll,blir att kolla på nya batman filmen plus även äta kycklingkebab innan men just nu sitter jag hos moder med båda mina finisar, julia ligger i sängen brevid frasse och nicke är på gården och leker med dom andra ungarna, ska snart möta carro och lämna ungarna med sebbe hemma


kolmården med min fina familj,

vart i kolmården hela dagen eller från 10,18 kom vi dit och kolla på djuren, sebbe ville inte åka safarin för han e höjdrädd så blev inget sånt och min stora pojke fick gå mycket själv och va duktig och höll handen, stolt jag blir när han uppför sig som stora barn ;),  vid tre  kom mia och hämta oss , då åkte vi förbi hemma och lämna vagnar och sen ut till willys och city gross för att stor handla för den här månaden.
nu har vi plockat in allt alla matvaror och sånt, både ungarna sitter på golvet och leker,
fast blir väl ge dom ett bad och mys i soffan till sängdags :).

säger då det att det var en lyckad dag, bjuder på lite av foton från kolmården, kommer fler när jag orkar och har tid att sätta in dom på datan..




mommys back from ireland,

så sant som det är sagt , marita är tillbaka från irland, följde med maria och junior för att hämta henne också med niklas och måste tilllägga att min syster är en fartdåre ! tapitsera om maritas rum även vilket tog hela dagen nästan, mina kära barn fick presenter också.
julia fick kläder och niklas en tröja och en sjungande sparbössa vilket BÅDA älskar så gissa bråket om den nu,
jag fick också en tröja,ett par shorts och en snöglobb med ett får i hahaha som jag blev kär i när jag va där själv förra året, skulle lätt åka dit igen dock så säger min budget nej just nu fast det händer nog så bara bli klar med körkortet och sånt så ska jag spara till en resa dit på några dagar ;) .
här är en bild på deras underbara leksak det enda dåliga är att den snackar engelska annars så.

that book should burn in hell !

galen jag blir på teorin, fick hjälp av cicci igår så jag blev godkänd i A och B , så tänkte jag fixa godkänt i C själv idag men den där boken hatar mig , fick 52/70 och fick underkänt, det kändes jobbigt efter suttit med skiten i TVÅ timmar också för att kolla boken samtidigt.
annars har jag tvättat,bakat och haft syskonen maria,anna,victor & bella här plus alla syskonbarnen utan Leah såklart, sessan sover en stund nu så blir att försöka bli godkänd på fac C nu innan nicke bus och sebbe kommer tbx.
önska mig lycka till !


morgonmys



morgonmys med min böna, jag betalar räkningar och hon går omkring i gåstolen och bara ser underbart söt ut och pratar med sin mamma <3 , pojkarna sover som stockar i sängen.
får se vad denna dag har att erbjuda oss, får se om jag och sebbe kommer iväg på bio, barnvakt har vickan sagt att hon kan va men vi får se som sagt annars inget planerat direkt, ska nog hälsa på marita om några timmar kanske.

till mig

hitta finaste tröjan på cubus för ett antal veckor sen och idag fick jag den av min super snälla moder :) fast fick dock köpa en röd för lillsyrran köpte en grön igår!
vart typ hela dagen på centrum med moder,bella och min böna såklart :) och följt med medans dom handla men nu är jag hemma igen och det första jag fick göra va byta bajs och kläder på bullan för blöjan satt snet på henne så den hade läckt, jag som trodde att hon skulle ha sina nya kläder på sig som jag köpte men nu måste jag tvätta dom först så får ni se dom då istället, vi ska snart på fika hos sebbes föräldrar och sen blir det väl hem och söva barn och ta fram teori boken! va förut och köpte teori test till datan så nu ska jag fan i mig bli godkänd så jag får wrooma bil utan tommy eller marita brevid !



you stupid one

ibland förstår jag inte hur en viss människa tänker,
har man dåligt med pengar, sparar man när man får för att se till att man har,
klarar man inte det, SKAFFA EN GODMAN!
pinsamt visst men du har ju pengar att leva på,
då slipper du gå och försöka sälja av med dina barns leksaker när pengarna tagit slut!


fredagen den 13,e

vilket sketen otur då,skulle te badhuset glömde badkläderna hemma,kom utanför entre dörren & kom på att nycklarna låg i skötväskan,fick gå in igen&hämta dom,när ja kom hem så kom ja på att ja hade tappat entre biljetten ! så tog 60kr i spar & tog cykel tbx och hitta entre biljetten i en vattenpöl på väg tbx för nu då slapp ja betala igen eftersom dom hade byt personal när ja kom tbx, jävla fredag den 13 säger ja bara plus att min son va snäll och slog mig med spaden vid ögat så nu har ja sår på ögonlocket, kom hem från marita nyss även och presic när vi skulle börja cykla hem så börja det spöregna! det dom stunderna man önska man va klar med körkortet och hade en bil men det kommer nog ta ett tag med den saken.
nu vill jag duscha för sessan la nyss en stor kräka på mig men mina män badar för stunden så får vänta ett tag, sen blir det söva barn och efter kolla på supernatural och spela på datan.

just det glömde nästan berätta att jag blivit moster för tredje gången i ÅR !  syrran i irland fick en tös vid kvart i två idag som ska heta Leah, längtar stort att få se/träffa henne.


min bara min sessan




hemma igen efter sovit hos marita inatt, vart på lundbys självplock av jordgubbar och plocka 10 liter som kosta mig 147kr, billigt vart det men nu har jag också 10 liter jordgubbar som jag måste hitta på nåt med också, funderar på paj och frysa in, va på bvc med sessan också va läkarnkontroll för 6 månaders även om hon bara är 5 månader och hon var perfekt sa barnläkaren ;) . efter gick jag förbi centrum och hitta den där söta klänningen för 50kr så den köpte jag till min sessa för hon äger inte så många klänningar.
nu sitter jag och kollar runt på grejor på internet, hoppas på att mitt spel från cdon ska komma idag så jag har nåt kul att göra men känner också att jag borde fortsätta läsa teori också, funderar på att gå och köpa mer internet tester på bilskolan så jag kan träna hemma men det får bli när man får pengar,
ska nog snart börja med maten, blir vårrullar med någonting till, inte bestämt mig om det blir ris eller äggnudlar än.

på återseende,

första dopet detta år

har äntligen vart och doppat mig för första gången i år och blev i lindö, jag och nicke fick lift av massi dit och möte maria med ungar plus viktoria där för att bada och ha det trevligt, va typ där i två timmar och stod och vänta på bussen när det börja regna, fast massi ringde och fråga om vi ville ha lift hem och självklart ville vi de istället för att stå i 30 min och vänta på bussen, hemma tog nicke en tupplur och jag grädde med jordgubbar ;), så gjorde jag och sebbe en gryta med falukorv,potatis och rotfrukt kokat i buljong, nu har nicke och sebbe gått ut och jag ska äta och kolla på the descendant medans sessan fortfarande äter,
bjuder på en bild på mig och min mini man <3,



RSS 2.0