en sjukdag

nicke tog sig en sjuk idag efter en jobbig natt av hostande och i morse var han jätte ledsen så det blev en sjukdag från dagis, sebbe fick inte ens gå iväg till ica utan att han börja gråta efter honom, så jag fick gå omkring och bära på honom till typ tolv nån gång, då fick han lite mat i magen och efter det satte jag på Bilar 2 och kung fu panda 2 till honom, bilar ville han inte kolla på ens, då var leksakerna roligare men andra filmen satt han snällt på golvet mot soffan och kolla på med flaska i munnen. sen blev det packning för mig och lekning för honom och efter en promenix te carro och hälsa på en stund, typ en timma och nu är vi hemma, nicke sover redan och har gjort det sen fyra vilket betyder att jag kommer få gå upp tidigt i morgon men lika bra så jag hinner packa lite mera grejor plus att i morgon blir det dagis för honom eftersom han mår bättre fast vet ju inte hur det är imorgon än.
nu känner jag att min rygg säger nej till att sitta på en stol vid datan, så nu blir det dumburken för min del brevid min prins.




älskardigmest<3


Tredje världskriget !

galet bråk mellan två av mina kära äldre syskon för att ena va tvungen att så till lilla systern som hon alltid är elak mot kan jag påpeka också ! och eftersom marita alltid tar den älsta som bor hemma bakom ryggen så tyckte hon på besök att det fick räcka med skrik från den personen och skällde på henne och bad henne hålla käften för hon hade tydligen skrik sen hon vakna imorse och då blev det värsta livet och ena stängde in sig i maritas rum och den andra satt normalt i soffan och prata med mig och vickan plus lekte med sina barn. sen drog A ner i sigt rum och stängde in sig i rummet och börja böla som en tre åring och efter en stund skicka dumma medelande som inte ens hade med saken att göra till min mobil om M  och M blev arg och skrev saker tillbaka och så höll dom på sådär typ tills A gick ut och marita va ju självklart tvungen att börja gagga runt med henne som hon vore fem igen !
men jag kan ju på påpeka att en av mina systrar har rätt och det var inte den som uppförde sig som en fem åring,
nu är jag hemma och har precis fått bus att somna så nu ska jag äta pomme och hamburgare och se på dumburken för min del innan jag själv också ska sova.

kläder till min flicka :)



fick kläder till min beba av massi nyss, tycker dom var super söta :) , haha både hon och marita verkar va i full gång med att köpa rosa bebiskläder, det är bara jag som är seg som bara den , har typ bara köp/skickat efter pyjamasen som jag visa i ett tidigare inlägg.
vi va hos sebbes fader och massi i typ 2 timmar eller nåt för att nicke skulle få leka av sig,
han somna en stund efter vi kom hem och snart är det dags för mig också att snarka men just nu nu ska jag duscha och se på tv för så trött är jag inte än .


du e en snål en du !

förstunden sitter jag och äter upp sebbes mars glassar eftersom den där elaka babianen åt upp en hel kartong med marängswiss medans jag duscha igår kväll, elakt säger bara. gick ändå till ica igår kväll just bara för att köpa den där sketna marängswissen så åt han upp allt själv!
men aa nu är det han som blir utan glass när han kommer hem.
nicke picke sover förstunden eftersom det snart är dags för dagis och jag inte har nån lust att ha honom gnällade under tiden vi är där fast tog låååång tid för honom att somna om igen i morse, somna inte först halv åtta igen så han kommer troligtvis att sova till halv nio och längre kan han nog inte sova för han är inte påklädd eller har borstat tänderna plus att han ska få nåt i magen förutom den där vällingen han tydligen har bestämt sig på att leva på dom senaste dagarna förutom igår för då fick min duktiga pojke äta själv och faktiskt fick in maten i munnen den här gången istället för golvet så det tyckte jag var duktigt av honom,.
vi ska försöka få nycklarna nästa fredag förresten och flyttar in den helgen så måste ringa bredbandet och få det flyttat innan nästa vecka också plus att sebbe tycker att vi ska vänta med att välja färg till hans rum tills vi flyttat in men det tycker inte jag fast jag vill ju ha allting gjort på direkten och inte vänta haha,
nu tror jag min pruttis är vaken så dags att ge honom nåt att äta


mamis loves you <3


tagna direkt från ysters facebook.

nicke sover fortfarande från efter allt lekande på dagis idag,
jag väntar på att köttfärsen ska tina så jag kan börja tillverka köttbullisar,
va även nere förut vid tvättstugan och boka den en gång till innan vi movar härifrån, dagen innan haha fast det blir säkert bra, vickan skulle hjälpa mig vakna nicke fast tror att han är på dagis då så kanske inte behövs alls.
hoppas hoppas blir väl så eftersom det går så bra nu att va där,nu ska bara jag kunna gå iväg fast idag va det han som lämna mig för att gå med dagisläraren och kolla vart dom ska sova sen efter maten.
bebis sparkar förfullt så jag får ONT ! så nu ska jag nog gå och lägga mig ner igen.
tjenixen på er alla filurisar


frukost & dagisdags

god morgon eller tja inte för min del iallafall, vakna vid fyra eller nåt av att sebbe höll på med nåt i skåpen i köket och väsnades som bara den och sen vid halv fem typ så vakna min prins och bestämde sig för att vara vaken en stund fast han somna om vid sex typ och vakna för en stund sen när jag satt och kolla på lite kläder till honom och bebisen fast hitta dock inte så värst mycket, blev en tröja till mitt bus och en pyjamas till bebis och ja jag vet att den är rosa men jag vet också att det blir en flicka (om dom inte såg fel då blir jag arg) så det passar perfekt.
funderar på att köpa en långärmad mamatröja sen också men nu är det ju bara 10 veckor kvar så kanske är dåligt att lägga ut pengar på sånt istället för andra saker till hemmet och det.
nu håller vi iallafall på att äta frukost, efter det blir det tvätta av nicke picke i ansiktet och borsta hans tänder, klä på honom kläder och sen får han leka tills det är dags för att gå till inskolningen, ska va där 9;30 till 11;00 idag så vi får se hur det går idag men igår gick det iallafall bra, pinsamt dock att komma mitt i morgonsamlingen.
efter dagis får vi se vad vi gör med resten av dagen men nu ska jag nog göra tee till mig och lite oboy till min prins.





utslagen

hello alla filurer,
sitter hos moder marita förstunden och har gjort det sen efter dagis, vi va kvar till tio i elva idag, allså typ 20 minuter mer eftersom han var så framåt idag med att leka och det även om det bara va en unge inne med honom, vi fick även va med på morgon samlingen plus att han fick äta frukt med alla också.
nu har han typ sovit i en och en halv timma så jag passar på att sitta vid datan i maritas rum eftersom det inte går så ofta hemma, sitter och kollar på vägg färg på flugger.se till nickes nya rum och kollar vilka färger eller tja massa olika färger fanns det att välja mellan, hittat en grön/blå jag gillar som inte direkt är såå mörk eller för ljus. blir bara att se om sebbe också går med på den plus att jag måste kolla på tapiter till mitt och sebbes sovrum också, kan tänka mig nån röd blommig fondvägg med beigt på resten.
men nu vakna min prutt för att Liam kom in och va tvungen att dra i hans strumpor och skrika så nu måste jag nog dra och ta hand om min prins innan han rymmer och ramlar ner för trappan för att en senil kärring glömt stänga den ännu en gång!

kvälls kvisten,

god kväller, vi kom nyss hem från maxi huset , blev en lite oplanerad tur dit pågrund av att nicke behövde nya kängor som han kan gå i utan att ramla hela tiden , så sebbe fick fråga massi om lift vilket hon gärna gjorde, hitta ett par adidas grå/svart/gula på stadium eller sebbe hitta ett par, jag tyckte dom va lite för dyra men vafan så ofta köper man ju inte vinter skor,
det e fixat nu iallafall så han har ett par braiga kängor till dagiset imorgon eftersom vi ska va ute och leka på inskolningen, idag gick rätt så bra men han följde efter mig rätt mycket men så är det väl när man helt plöstligt ska leka med två okända ungar man aldrig träffat.
nu sover iallafall min prutt,han va en riktig tröttis efter allt lekande idag plus att vi va hemma hos marita så han fick leka med liam också innan vi drog hem och laga mat till pappa sebbe kom hem från jobbet, blev fläskkotlett med potatis,morötter och gräddsås vilket blev super gott gott.
sebbe sitter och äter marängglass eller vafan de där nu heter och jag ska duscha innan jag blir helt trött och inte orkar.
Nickes nya kängor :)

utsliten

känner mig döende allså, sovit super dåligt inatt , vakna vid två av att jag frös, kallsvättades men ändå va varm som bara den så blev två alvedon och sen gå och lägga sig i sängen igen och då fick jag ont i hela kroppen istället, speciellt bäckenbenet. låg vaken till typ kvart över tre och sov till fyra för då bestämde sig niklas att det var dags för honom att gå upp, tror jag börjar bli sjuk ärligttalat men skulle inte förvåna mig för både niklas och sebbe har vart sjuk nu typ hela veckan innan,fast vi va på dagiset i måndags och kolla runt och hämta papper iallafall och fick tiderna för den här veckan fast niklas mår ju hyfsat bra idag så vet inte om vi ska dra iväg oss dit en sväng, är ju bara en timma vi ska va där och det borde han ju orka plus att han får träffa andra barn.

gick in i veckan 29 med min skrutt i tisdags så är typ i vecka 29 + 2 dagar idag , vilket betyder att det är 11 veckor kvar nu så det börjar närma sig och jag kan inget annat än att vänta men i onsdags kändes det som den var på väg ut tidigare för fick super mega ont och gick omkring med det hela kvällen tills jag äntligen somna på soffan i nån timma fast då vakna jag av att det gjorde ont men det gick över efter en stund, så hoppas inte den bestämmer sig att komma så här tidigt då blir jag nog inte så glad så ska nog passa på att försöka ta några bilder på magen så åtminstone det finns innan den kommer ut!

nu ska jag försöka paka ner garderoben i kartonger men ser såååå tråkigt ut att jag oftast släcker lampan och stänger dörren och hittar på nåt annat att göra haha men så är det helt enkelt för det finns inget tråkigare än att städa ur saker ! ett under att jag städar lägenheten ibland allså.
blir nog troligtvis kanske att gå till marita också senare ifall jag orkar, men bara om jag orkar. va där igår och spela olika mario spel med victor och kan ju inte säga direkt att han var nåt duktig haha.
ne nu ska jag kolla runt på ikeas hemsida för får jag som jag vill blir det en sväng dit den här månaden med tåg för marita åker till irland så lurar nog med mig anna och vickan för en shopping runda.



bild från i somras på mig&minskrutt<3


en stund för mig själv,

galet trött är jag, min kära bebis i magen  har vart vaken hela sketna natten och sparkat,sparkat och sparkat och när inte det var kul längre så tröck den ut röven eller huvudet så det gjorde hur ont som helst, tycker bebis kan göra sig redo att komma ut istället för att sparkas, jag är förstunden ensam hemma för sebbe tog med niklas till sin pappa för dom ska tydligen kolla hur bakfull han är vilket btw tycker jag att det är det dumaste man kan tänka sig va på samma dag som sigt enda barnbarns ett års kalas, bäst fan för sebbe att han säger att han inte får komma ifall han luktar sprit fortfarande ! jag beställde nyss namnlappar till niklas jackor och det också , det tipsa massi mig om för det kan ju va bra till när han går på dagis sen och nåt försvinner.
tycker dom blev lite pojkaktiga eftersom man fick bestämma själv hur dom skulle se ut och kosta 135kr + porto 25kr för 180 klistermärken vilket jag tycker är jävligt billigt och praktiskt dessutom, fanns också såna dära man strycker på också men det verka jobbigt för jag äger inget stryckjärn så då måste jag låna maritas hela tiden.
 
den svarta fläcken på bilden är jag som har målat över mitt nr för de vill ja inte ge ut!
nu ska jag gå och kolla vad katten hade ner för nåt i niklas rum, kan ju gissa att det var en av hans små krukor med kaktusar i och sen fortsätta och städa innan jag drar i väg upp till gravstenen för att tända ett ljus hos farsan min, uppdaterar senare med bilder från kalaset förhoppningsvis om jag kommer ihåg att ta några den här gången.

Emmaljunga twin nitro

nu har äntligen vagnen som vi beställde i lördags kommit och fort gick det också måste jag påpeka, fortare än dom där två veckorna jag fick vänta på skötväskan iallafall, hämta sebastian samtidigt också från jobbet innan vi åkte och hämta vagnen, blev en Emmaljunga twin nitro så nu är det bara tillbehören som vi ska införskaffa oss men dom hade marita lovat att hjälpa oss med eftersom vi blir lite halv fattiga nu när vi ska flytta i slutet av den här månaden också och då ska niklas få en ny säng och vi ska köpa nya möbler och saker till nya lägenheten också, vi va också och köpte en röd pedelhink på bolagret också för 269kr tror jag den kosta men den va värt det men vet inte om vi borde ha köpt en blå istället så det blir blått teama inne på toan istället, kanske går att byta till den blå ifall sebbe spara kvittot , hm hm det blir nåt att ta reda på.
nu sängen för min del, för jag är trötter och både sebbe och niklas sover redan.


bilden är tagen från emmaljungas hemsida då våran står ett förråd hos sebbes föräldrar,


födelsedags firande för fullt

trött man är, vart i full fart hela dagen.
åkte vid halv tio typ för att fixa det där med papprena om datan till if och skicka iväg, sen vart det att åka till ica för att köpa saker till tårta på lördag när vi planerar att ha kalas för niklas, sen hem till marita och va där i väntan på maria och danne plus barn men innan det fick vickan ide om att alla skulle komma och äta tacos där också , så bella gick ut en stund med niklas och liam när mia och dom kom , så åkte jag,vickan,marita och celeste för att handla saker till tacos, typ sallad,köttfärs och tortillas. sen skulle vi hämta sebbe men va typ 40 minuter kvar tills han sluta så blev att gå och kolla på stadium outlet och hitta ett par tygskor jag blev kär i men fanns inte min storlek i den färg jag ville ha så det sög ju men för 250kr kanske jag kan tänka mig dom andra i grått som fanns i min storlek :), så va vi även på bolagret där jag hitta MASSA fina saker jag vill ha som jag planerar att införskaffa mig till min/våran nya lägenhet, bland annat en rosa panelhink,tavlor till niklas rum, bordtabletter till köksbordet och såna där grejor man hänger i fönstret och har ljus i och massa massa annat jag kan tänka mig äga ;).
ajja efter att vi vart där blev det hämta sebbe, åka till marita för att äta tårta och tacos , tog typ 40 minuter innan maten vart klar så mia och danne tog fram tårtan innan maten till alla för att alla typ va hungriga så hjälpte jag anna att göra sallad medans hon stekte köttfärsen. när vi hade ätit klart och det blev det att få lift av marita hem till jörgen och massi för cupcakes,tårta och julmust, haha kände mig som ett fetto efter all tårta och sånt idag,. sen hem och duscha vi alla , nu ligger min tröttis i sängen och sover och hans pappa i soffan och sover, jag skulle kolla på bolagrets hemsida men deras sida på sortiment var ner lagd för tillfället vilket va surt för jag tänkte sätta mig och drägla lite mer över alla fina saker hahaha, galet kär i inrednings saker nu när man bor själv allså :).
min prins fick även massa presenter och av ; anna , marita och ungarna fick han massa kläder, farfar och massi hade också köpt kläder och regnkläder vilket blir perfekt till dagis :) och maria och danne fick han två leksaker av så nån leksak fick han ju iallafall så det inte bara va kläder.  presenter från mig och sebbe har han inte öppnat än för meningen va att han skulle öppna dom när vi kom hem men han hann somna så blir väl öppna i morgon eller kanske på lördag så det inte bara blir tårta då, sebbe tog bilder också på tårtan och liten hos niklas farfar men dom är inte inlagda så det blir att visa nån annan dag och vad han fick också.
nu ska jag nog gå och lägga mig i sängen och invänta att the big bang teori börjar på femman och sen troligtvis sova också för min del.

1 november 2010 , klockan 13,27

1 november 2010 klockan 13,27  för ett år sen kom min prins i världen, vägde 3700gram och va 51 cm lång, idag blir min pojke hela ett år gammal och är inte alls lika liten som då men fortfaranden lika söt om inte sötare,
Grattis mammas prins, älskar dig mest av allt !



min pojke genom året som gått, <33


RSS 2.0