nu ska den bort !!!!!!!!

har fortfaranden kvar niklas gamla barnvagn som tydligen inte blir såld. så nu sänker jag priset med 500 så 2000 vill jag ha för den istället, för den står liksom bara och tar upp plats i niklas rum.
så hoppas nån är intresserad!

fräcka lilla pojke!

nu sitter jag vaken för jag kan inte somna om men niklas lilla som låg och sparka på mig tills jag vakna, tro inte att han är vaknen inte, han somna om en halv timme senare den lilla sorken men får väl hoppas på att han blir utvillad iallafall, jag har funderat starkt på vad man ska hitta på idag, skulle se lost med sebbe men nu kolla ju jag på åtta avsitt själv så nu ligger han efter så han får väl kolla på dom medans jag kanske går och hälsar på marita eller nåt, vet inte riktigt än vad dagen erbjuder.,
just det har jag glömt att nämna att jag fick ett par sandaler av mamma lilla i torsdags (tack  snälla älsklings mammi) som jag bara älskar men fick dock åka och köpa dom själv plus att jag kolla efter ett par till niklas men fanns typ ett par till pojkar och dom var inte ens snygga så det blev inget med det, funderar på att kolla på dinsko också om jag hittar några men vet inte direkt om dom har så små, ne nu ska jag börja min dag, dags att äta frukost och sen duscha och lite nu. 

en fråga innan jag går; ska jag döpa niklas? funderar starkt på det.
 




bara ligger där&väntar på mig

Beställde ett nytt överkast som jag äntligen fick pappret om så jag kan hämta ut och det kan man kalla snabb leverans också,tog hela två dagar från att jag beställde det tills jag fick hem det men nu snarkar nicke picke så kan inte gå nånstans förstunden och blir nog inte idag heller för han sover för natten,skulle behövt philadelphiaost också för att göra glasyren till cupe cake men blir inget med det idag heller,. så blir att göra gå till ica och fixa allt det där i morgon. köpte det röda överkastet på bilden till våran säng, funderar på nya gardiner till vardagsrummet och mitt sovrum men får se ,kanske blir till nästa månad eller i april.

     men nu blir det att forsätta att kolla på lost för min del eftersom jag blivit helt besatt i den serien, så hörs när jag får lust att skriva lite igen.
godnatt & sovgott 


  


mamma älskar sin prinskorv <3

just för stunden snarkar min prinskorv i moster viktorias säng så söt, kanske vaknat upp en gång eller nåt för att han tappat nappen, så nu sitter jag och ruttnar framför facebook på mammas data som vanligt med tanke på att jag glömde min hemma idag fast hade ändå inte orkat ta med den för idag är jag seg. somna på soffa förut här medans niklas satt i babysittern så snälla anna hade tagit upp honom och matat för att jag skulle få sova ett tag för inatt har inte var den bästa natten kan jag ju lugnt säga, massa vaknande av en missbelåten pojke som hade väldigt mycket slem i halsen och inte ville sova då och bara jag som vakna av honom också haha, så´trött är man idag
nu ska lillebror har datan.
så mer uppdatering kanske det blir senare ifall jag orkar.
annars godnatt för idag :)

tro & hopp det får du med dig ,.

sitter hemma hos moder förstunden och försöker få tag i en bakfull sebastian och be honom att lägga fram köttfärs men han svarar ju lika bra som vanligt,lyssnar på ljus och värme som hasse sjöng på begravningen samtidigt men blir snart att gå till hageby och köpa saker till tacos minus brödet för det kunde jag ta hemma hos mamma.
min pojke fick smaka risefrutti till frukost och det var ju en stor hit :) fast blir  nog inte så mycket av det än iallafall haha,måste nog snart klä på mig.
blev inte mycket dricka igår, blev nog lite lullig men är inte bakfull idag så det är ju en bra grej iallafall kan jag ju säga,ska gå och mysa med min prins som inte vill sova nu.
god kväll eller vad fan man kan säga nu .
måste nog fixa lite bilder att lägga upp snart också .

hell yeaah !

mamma kunde vakta niklas så blir utgång idag till dali och puls med carro och några flera. blir nog kuligt men blir inte så mycket att dricka för ska hem till mamma och sova efter eftersom jag ska hämta min prins och dra hem med honom imorgon och då kan jag ju inte va bakis för då orkar jag aldrig , så blir nog inget alkohol för min del .
men nu ska jag fixa mig och dra till hageby centrum .
pussar .

jävla tandhelvete!

värsta tandvärken, haft det sen igår. anna smart sa till mig och kolla om det fanns nån blåsa och jag fru smartskallen, kolla inte bara tog en nål och stack några gånger i tandköttet vid tanden jag har ont och nu är det hur svullet som helst,har haft ont hela igår och hela natten.
så vakna vid tre och tog en alvedon och somna om , sen vid fem så vakna jag igen och inte kunde somna om alls plus att niklas vaknade också och var hungrig så blev tuvngen att göra en flaska till honom såklart och sen satte jag på Min stora feta grekiska semester  och kolla på som jag fick av mamma plus skattkammarplaneten 
eftersom jag ska samla ihop alla disney klassiker till niklas så ska han få en tv och dvd så småningom när jag har sparat tillräckligt, kanske blir i present men tror inte att en ett åring vill ha det i present så får bli till annat, typ bara för att han är min goding ;). niklas ligger brevid och snarkar och ser jätte söt ut och funderar på att äta frukost om det går innan niklas vaknar igen för då är det dags att klä på oss och gå och hjälpa moder tapitsera  och måla i typ hela huset haha,.
så godmoron på er som är morgonpigga och gå upp ni resten, dagen har redan börjat :)


skola eller jobb ?

sitter och funderar lite på hur jag ska göra sen för mammaledigheten slutar i slutet av augusti så funderar lite om jag ska söka jobb eller gå i skolan, vet inte om skolan jag verkligen kommer sökta skolan, visst jag har niklas nu men skolan är sååååå tråkig! plus att jag måste köpa skolböckerna själv den här gången också, fyfan tråkigt och dyrt, så hur ska jag då kunna spara ihop till mina planer ? kommer ju ta hundra år extra för att få råd med det plus att jag har lånat pengar av marita fast dom hinner jag betala av innan mammaledigheten tar slut och så har vi ju andra altenativet ifall jag ska söka jobb men man skulle ju kunna få ett bättre jobb med utbildning men har man tur så kan man ju få nåt bra betalande jobb eller ? hoppas iallafall för irene stödpersonen min ska fixa en plats på nåt ställe som hjälper en att få jobb och det fast det blir ju i augusti som sagt plus att jag måste söka dagisplats till min niklas också för han kan ju inte vara ensam hemma hela dagarna,
är det förtidigt att söka dagis nu ?
hoppas att sebbe har nåt jobb då iallafall annars kan ju alltid han vakta niklas medan jag gör nåt för att tjäna hem till kosing att leva på.
ne nu blev jag deppig av att tänka på sånt men det är vad jag tänker på nuförtiden.
nu ska jag nog fixa lite hemma,äta frukost,ta en dusch och sen väcka anna eller mamma och fråga om dom ska vara barnvakt i dag hos maria !
puss & kram gosebjörn.


minnen


FOTON VIKTORIA TOG NÄR VI GICK MED KÄNGURU NEMO TILL HUNDGÅRDEN,




saknar dig gubben,


me hjärta ikea

hitta foto på mig på datan som vickan har tagit i smyg.
så bjuder på den,
vart i ikea idag, var lite spontant för anna skulle dit och köpa lakan till spjällsängen och mamma skulle köpa lite skit så blev att följa med , jag och niklas så klart, satt med en form med kycklingspett i bilen och åt på vägen eftersom jag inte hann äta frukost idag eftersom jag vakna vid halv sex och var helt slut men valde ändå gå upp och sen gick te mamma vid sju för att jag skulle komma till halv åtta för att väcka patrik och få honom att gå till skolan vilket jag fick efter jag slagit honom med en gigantisk 7 år gammal klubba från liseberg hahahahaha och lånat ut mig eller ja snarare sebastians tröja så fick jag honom faktiskt att gå iväg till skolan så det är jag värd en applåd för hahaha, tyckte pattes snubbe från team 1 iallafall men jobbigt vare för var ju fan iskallt ute i morse ju,
blivit förkyld igen fan, hoppas att jag inte smittar niklas för han börjar äntligen bli frisk igen.
nu ska jag dra mig och fortsätta att umgås med viktoria haha min bästa vän nuförtiden hahaha.
hej svejs

trött & ännu mer trött

trött man är, vart vaken sen halv åtta och första jag gjorde var att diska och byta lakan i sängen, så blev det duscha med niklas så han blev ren och fin, spörja in honom med hudslava för att han är torr på vissa ställen och sen klä på. så kom maria och hämta oss för vi skulle hem till henne lite senare men blev inget av det för jag gick hem och laga mat och tvätta kläder plus att hon stannar hos mamma tills i morgon, nu väntar jag på att niklas ska somna så jag själv kan få blunda ögonen några timmar åtminstone tills det är dags för honom att äta igen eller så kanske jag har sån tur att han sover i hela natten, enda fram till fem som han har gjort två nätter nu och gud så skönt det vart också :), måste stänga toafönstret också , undrar hur det kommer gå till med tanke på att jag inte när upp till föntret så får nog ställa mig på badkars kanten annars kommer det bli iskallt i hela lägeneten, dom här två dagarna ska vi sova i niklas rum så jörgen och sebbe bärde in den plus att sebbe tog in tv i vardagsrummet också, ne nu har niklas äntligen besök drömmarsland och snarkar söt brevid så dags för mig också att göra det jag ska så jag också kan sova,

skor för min mini

god kväll, kom hem för två timmar sen eller nåt, mini ligger brevid mig i soffan och snarkar söt, laga kycklingspet.ris och jordnötsås till mat ikväll, fick kycklingspeten av min snälla mamma vilket var super goda såklart haha, köpte ett par ljusa jeans till niklas på H&M och så fick jag en tröja av anna i present som jag kanske gick hela affären och tjata om på cubus, fyller förresten i maj så blev en tidigt present haha,så ville maria att jag skulle med och köpa jeans/ byxor med henne och mamma så anna vakta niklas ett tag undertiden, så fick jag en orange bh med trosor till mamma på H&M, sen satt jag hos mamma till tio över nio innan jag fick skjuts hem av maria, niklas fick förresten ett par sandaler av boban som hon hade köpt själv för egna pengar, så himla söt är hon :), kollar på mcleods döttrar nu ett tag och sen sova blir det för min del, ska försöka flytta in niklas i sängen utan att han vaknar plus göra iordning en flaska så det bara är att värma sen inatt ifall han vaknar och är hungrig,
ska nog fortsätta och kolla nu,
hej






en sovande niklas från bilturen från bauhouse igår,
älskardig mammas mini <'3


5 februarie

god morgon, vakna víd halv sju idag men ingen som var vaken då förutom jag, mini och sebbe såklart, redan ätit frukost och duschat, har klätt på niklas och ska snart gå till hageby centrum och möta anna och kiara för anna skulle titta på nåt plus att kiara skulle köpa mockasiner eller nåt sånt på H&M, måste nog skynda mig på att klä på mig och göra mig reda för att gå ut nu så dom slipper vänta plus att min pojke blir sur för han vill ut och åka vagnen istället för att bli bärd på av sebbe haha,
skriver mer senare. hej ,


R is for Rebell


God kväll!
har precis fått min prins att sova så tänkte passa på att sitta lite vid datan, spela på facebook och uppdatera lite här,hade med mig kamran till mamma idag så tog lite så där 20 foton men orkar inte lägga upp alla direkt, mamma kom och hämta oss vid halv nio för att vi skulle följa med och hämta mia vid nån verkstad vid stockholms rondellen eftersom hon hade lämnat in sin bil på reperation. efter stod mia och skota snö och jag självklart fota haha och efter skulle anus till barnmorskan så följde jag och niklas med dit också eftersom vi hade noll att göra såklart, efter hämta vi upp melody och anna gick hem så åkte vi till bauhouse för mamma skulle köpa spadar och jag hitta billiga kaktusar som jag och melody stod och bestämde vilka jag skulle köpa, blev en stor och en liten med ögon (dit limmade) och sen två andra blommor men ingen aning vad dom heter men dom var rätt så fina, så åkte vi till babyproffsen för mamma skulle kolla efter en ventil till marias elektriska bröstpump och kolla om annas barnvagn + tillbehör hade kommit vilket det hade  + att jag skulle beställa en skötväska till niklas nya vagn eftersom inget följde med när man köpte så redan beställt allround åkpåse, fotsack och nu skötväska, så har man det man behöver till vagnen, den blir säkert fin fin när det är ditsatt och det för inga mer barnvagnar blir det för våran del iallafall plus har inte sålt den gamla än ifall nån är intresserad http://www.blocket.se/ostergotland/Barnvagn_focus_31961688.htm?ca=14&w=1 
länk till annonsen på blocket finns över!
sen blev det hem för min del, äta mat och myspysa i duschen och nu mys i soffan med sebbe framför en film innan man somnar för kvällen,
blir god natt för er som ska sova nu,



bli frisk min prins

mini fick en spruta i tisdags som han har blivit helt sjuk av, han var förkyld innan med värsta hostan som både jag och sebbe hade också samtidigt men vi är blivit lite bättre iallafall men nu på det hela så får han feber och ont i låren också så han bara skriker och skriker och man vet inte vad man ska göra, lite rädd blev jag också idag för han börja andas ansträngt och mamma sa till mig att ringa bvc för att få gå dit så kunde susanne fixa så att barnläkaren skrev ut nåt så det bara var att hämta ut på apoteket , typ nåt slemlösande eller nåt så han åtminstone kunde få det lite lättare att hosta bort slemmet för nu låter han som en gammal gubbe som sjunger för sista versen eller nåt liknande men inget svar på bvc så får försöka i morgon också att få en tid dit annars ringer jag bara vårdcentralen om en tid,
just nu kan jag inte sova för vaknar typ varje gång niklas hostar ändå, så sitter med ett glas saft vid kökesbordet och skulle lägga ut gamla vagnen på blocket men kom på att jag inte har några bilder på den på så får fixa bilder på den och lägga ut den i morgon plus funderar på att sälja med bilstolen men har liksom ingen annan än så får nog vänta med den ett tag plus att jag måste nog tvätta vagnen och skötväskan också men kan nog lägga ut den ändå innan jag hinner att göra det, har ju tvättstugan på söndag så tvättart då och den hinner nog inte bli såld innan dess.
ne ni , nu ska jag nog försöka ta reda på vad som ska tvättas och inte på söndag och sen blir det nog försöka sova ändå så man orkar med morgon dagen,.
god natt

ny vagn till mini + säljer gamla vagnen

min prins fick en ny vagn av sin snälla mormor med allround åkpåse&fotsack till :).
plus att vi får en skötväska när anna byter till sittdelen eftersom det inte är samma färg på sitt&liggdelen och hon har två olika skötväskor så den tackar vi för, då spara man 649 på att köpa en,





så blir att sälja den andra vagnen, är en focus marinblå/beige med sitt&liggdel om nån är intresserad,
säljer dem för 2500kr,
inte lagt ut den på blocket än bara.
Finns; myggnät,regnskydd och skötväska till .




vart ligger landet när man böjer bananerna?

haha nja rubriken har inte så värst mycket med inlägget att göra, vart på bcv idag , han vägde 7820gram och var 61,5 cm lång så pojken min har blívit större. var och köpte män som hatar kvinnor,flickan som lekte med elden och luftslottet som sprängdes på city gross i morse plus en present till kiara som fyller 3 år idag (grattis bajsunge) men hade dock ingen inslagningspapper så blev att köpa det och snöre på lagerhouse plus salva till min prins utslag i ansiktet, han sitter förstunden och sover i bilstolen eftersom han är på väldigt dåligt humör för han fick spruta i båda benen idag också så han har inte vart en solstråle direkt idag men mamma älskar honom ändå :), nu funderar jag om jag ska ta och kolla på mina toy story filmer jag köpte igår på media markt alla tre för 300 kr , tyckte det var rätt billigt plus är ju typ kul för niklas sen att ha också när han blir större, redan börjat köpa filmer till honom haha. funderar på att spara ihop till en tv och en dvd till honom i present men kanske är lite förtidigt att börja tänka på att köpa sånt nu eller ? ska ju redan köpa en storpojke säng till honom haha.
men nu ska jag nog ta av min pojke jackan och bädda ner honom i sängen.
tjenixen!

RSS 2.0