jag ger seriöst upp nu, orkar inte mer

hur jävla dålig stil är det av en stödperson att säga ja men jag hör av mig i slutet av den här veckan & sen skita helt i att ens ringa tillbaka när man ringt och sökt henne, det har snart gått två veckor för henne att h öra av sig!
jävla idiot säger jag bara och min moder är ju inte bättre, ignorerar mig helt när jag försöker be henne om att ringa upp dit och be om en ny stödperson som får saker gjorda och inte bara säger att hon ska göra nåt & sen skiter i en plus att jag inte får nån hjälp alls att ringa försörjningsstöd och fråga dom hur man ansöker om ekonomisk bistånd för att hon vägrar låna ut sin jävla telefon eftersom hon tror ju så jävla mycket på irene eftersom hon har kännt henne så länge men hon verkar ju bara hjälpa min idiot till syster ,
vad fan ska jag göra ? va som maria ?
skaffa en kille som spöar mig & lämna av mina ungar hos marita för att åka på semester i fem dagar för att få hjälp av dom eller ?
för jag ger upp helt & hållet nu, jag bad inte om det här, det bara hände & tro mig jag är glad över min bebis men inte att jag inte får nån jävla hjälp av nån och har en som håller på att stressa mig och gör mig mer nervös hela tiden.
DU BEHÖVER INTE SITTA HELA TIDEN OCH SÄGA ATT DET ÄR SÅ MYCKET TID KVAR, JAG VET SJÄLV NÄR FAN DET ÄR DAGS
jag klarar mig bättre när jag får vara själv.
och ni får tycka att jag bara klagar på allt & alla, men jag vet ju inte själv hur man gör&får ju ingen hjälp heller av nån

bara tråkigt får man ha det,.

fick en blödning igår som forsatte så ringde upp till förlossningen och dom sa att jag skulle komma upp på en undersökning eftersom det har hänt flera gånger men inte fortsatt i två dagar så fick typ ligga med saker på magen som mäter bebisens hjärtslag och en gynundersökning, så kom läkaren fram till att när jag anstränger mig eller har sex så gör det så att en blodåder går sönder och börjar blöda så läkaren sa till mig att inte anstränga mig så mycket eller ha sex på ett tag/tills bebis är född plus att hon kom fram till att jag hade sammandragningar enligt maskinen som mäte, lite komiskt att både min moder,barnmorskan & läkaren såg det på maskinen men själv kände jag ingenting hehe.
kanske större smärttröskel än jag trodde fast nu blir det iallafall att ta det lugnt så inte dom riktiga värkarna går igång och min prins kommer tidigare än beräknad. blir dock ett stort problem med att jag har lite svårt att sitta stilla när jag blir uttråkad fast blir väl åtminstone att försöka iallafall .
nu har man vart ute och lekt med kiara och sen hjälpt anna att baka eller typ lägga på saker på hemmagjord pizza.
ska väl hitta en bra film att se på nu då .


ett stort dilemma !

snart dags för mig och sebastian att köpa våran prins en barnvagn och har hittat vilken vagn vi ska köpa och allt men har dock ett stort dilemma! vi är oenliga om vilken färg vi ska köpa på vagnen . för jag gillar den svarta & lime färgade medans han gillar den marinblå och beige färgade och båda är för envisa för att ge sig. för han tycker eftersom vi vet att det är en pojke så tycker han att vi borde köpa en blå för det är vanligast till pojkar medans jag tycker att vi kan va lite udda och köpa en grön men han gillar tydligen inte grön så vi får se vilken vagn det blir att köpa till vår prins .




 
svart&lime 
                                                                   



marinblå&beige






säg gärna vilken ni tycker är snyggast.
ja det är väl allt för mig denna gång, känner mig lite hungrig så blir att äta nåt,hoppa in i duschen & sen sova för mig del.
                                                                     så god natt gott folk


vecka 29 + 5 dagar

inte länge kvar nu tills min alien kommer ut, e bara 10 veckor & två dagar kvar nu till beräknat förlossnings datum och i morgon ska jag och sebastian till barnmorskan igen eftersom jag hade så dåligt järnvärde så ville hon kolla det när jag hade två järntabletter i en vecka och se om det hade ändrat sig vilket jag hoppas stort att det har.
datan min e segast nu eftersom jag sitter och nördar cafe world samtidigt nu eftersom jag är lite halv sur för att jag missa rix fm grejen i stan plus att jag har ont i revbenen (inget ovanligt nuförtiden).
jag fick ett turkost påslakanset med pingu av paul och josefine som jag var och hämta i babyland i måndags plus att jag köpte en skötbädd till skötbordet också igår med pingu fast den fick bli i gråt för att den turkosa var slut på babyproffsen, va på hm också idag för fråga moder om hon hade råd att skänka mig 40kr så jag kunde köpa strumpor till min prins vilket hon såklart hade plus att jag fick en pingvin gossedjur av henne också :) och två mössor av lillasyster som hon köpte helt själv plus att det fanns byxor och body likadant till mössorna som jag planerar att köpa så fort jag får mig lite pengar. tittar lite på lägenheter och skit också eftersom det gick bra på mötet med irene i onsdags så det var ju ett plus men får dock se vad dom säger på mötet på försörjningsstöd också så måste vänta på det skit stället ska godkänna så jag kan söka lägenheter också.
snart dags att beställa min bebis vagn också så jag får den i tid tills han kommer ut.
det är nog bara barnvagn, amningskudde, badbalja och så där sak man sätter ungen i badbaljan. sen när det nog bara små saker som blöjor och såna nödvändiga saker kvar att köpa så har jag nog tänkt på allt.
men nu måste jag nog gå och snarka om jag ska orka upp ur sängen i morgon plus att GÅ till sjukhuset .


bebisen magen
vecka 27 + 6 dagar


vecka 28 plus 1 dag

va på ultraljud + barnmorskan med sebastian i fredags, va nervös hela natten om att dom skulle säga att nåt var fel på min bebis eller nåt men icke sa nicke, så blev det inte bara positiva nyheter blev det för våran del minus den delen att vi GICK till sjukhuset vilket var rätt jobbigt för ryggen med en bebismage framtill men det gick bra ändå. vi kom 20 minuter innan vi skulle så sebbe skulle ta sig en titt på bb avdelningen (inte i några rum) och sen blev det typ att sitta ner och vänta för att få komma in, underbart kallt vare i rummet efter den där långa promenad iallafall kan jag ju säga, sen blev det att kolla bebisen och allt såg bra ut den här gången också plus att sebbe blev nyfiken och fråga om man såg könet och först gjorde hon inte det för bebis låg med benen i kors och sen typ 30 sekunder efter säger hon att det är en POJKE :) och jag blev superglad och sebastian nästa börja gråta hahaha, var en rätt betydelsefull stund för oss. efter det fick jag en konstig känsla och spyde i handfatet fast var nog för att jag vart nervös hela natten plus dagen så var som en lättnad.
efter ultraljudet bjöd sebbe på choklad så satt vi utanför sjukhuset och vänta på att det skulle bli dags att gå till barnmorskan och kolla allt där och då var det bara mitt järnvärde hon skulle vänta på två veckor på att ta igen för att jag skulle få en chans att få upp det med järntillskott plus att jag ska gå till en kurator för att få prata om varför jag är så nervös och får panikattacker men det positiva var väl att dom inte påverkar bebisen.
förut visa jag barnvagnen jag ville ha för sebastian och han gilla inte färgen och tyckte den såg gay ut hahaha men han går ändå med på att vi ska köpa den, så jag får min svart/lime färgade vagn till min prins som vi funderar/planerar att döpa till leif niklas granström men är inte helt säkert än . så det får vi se vad det blir för namn. nästa vecka eller tja typ i morgon så börjar irenen som ska vara min stödperson att jobba igen och ska börja hjälpa mig med lägenhet och ekonomin för att försörjningstöd är idioter!
så hoppas att allt är fixat och att jag har flyttat innan bebisen kommer.
nu ska man äta mat .


2 augusti

vacker väder man fick idag eller inte, haha och jag som tänkte fråga om emma ville följa med och bada nånstans, orkar seriöst inte sitta inne i det här huset mer ! okej syster och hennes hundra barn åkte hem igår men finns fortfarande irriterande människor som går mig på nerverna plus att det är super duper tråkigt att inte göra nånting för det finns ju inget att göra inne här för den delen, igår städa jag hallen för att jag var uttråkad och det tog ju bara tre timmar för att det skulle se normal ut men det tog bara två minuter för min morsa att göra så den ser likadan ut som förut, fick två par med vantar av camilla också till min bebis :) och det kan man ju behöva med tanke på att den kommer i slutet av oktober och det är säkert kallt eller har börjat bli kallare då ute . 
första morgonen också som jag vaknar upp utan ryggmärta så tog mig en tur med nemo i skogen i regnvädret fast var dock inte så bra ide att ha på sig ballerina skor,
datanörda på facebook har det varit sen efter det typ hela dagen, väntar på att det ska bli vecka 33 så kära irene kommer tillbaka från semestern och kan börja hjälpa mig med bostad och ekonomin, ska komma tillbaka så det kan hända nåt och man hinner skaffa lägenhet och flytta innan bebis kommer ut, vore ju rätt bra att göra det innan beban kommer så man inte typ ska mata den & byta blöja samtidigt som man håller på att flytta, men den här månaden ska jag iallafall köpa/beställa vagnen plus bilstolen för att min snälla moder lånar mig pengar till det och sen får jag ge henne dom för att vagnen tar 5 veckor att få hem när man beställt den.
ser verkligen fram i mot att bebis kommer fast borde nog fått mer tid att vänja mig om saken, vanligtvis får man åtta månder om inte nio . jag fick fyra månader men jag gör så gott jag kan men finns ändå saker jag oroar mig över. ska på ultraljud och till barnmorskan på fredag med sebastian om han nu ska följa med för har inte hört nåt från honom på några dagarn nu men bättre att inte förlita sig på folk som sen kanske ändrar sig och inte vill va del av saken sen.
men men vi får se vad som händer. nu ska jag ta bort lite musik på datan för har typ ingen plats kvar.
så man får höras nästa gång jag har lust att skriva plus att jag borde nog fixa till designen lite på sidan så den åtminstone är fin för nu ser det ut som typ en sex åring har gjort i ordning den,


RSS 2.0