<3



Älskar älskar mina kids,
Leif Niklas Sven Och Alice Julia Granström. Ni är min värld & det bästa jag nånsin gjort <3

kärlek till kycklingkebabo <3

allt gick galant på viktkontrollen med sessan, hon hade gått upp 130 gram och det godkände dom.
efter åkte jag och hon hem till marita och var där hemma och va social tills jag blev sugen på kyckling kebabo och fick med mig anna,liam och carro till stan, marita va snäll och åkte hem till mig och hämta nickes vagn med liggdelen på så jag slapp låna annas vagn (enda vagn hos marita man kan ha liggdel i), hitta två set ett till nicke picke och ett till sessan med mumin på eller typ mumin figurer mer som dom kommer bli helt underbart söta i :-) .
efter det blev det kycklingkebab med pomme och cola på filmstaden , och följa med anna och lämna tbx hyrfilm på hemmakväll och då gjorde sessan på sig så hon blev argsigt så bärde henne och tog spårvagnen hem.
väl hemma fick jag bära upp hela liggdelen med bebis i för att hon va hungrig också, när vi kom innanför dörren blev det ge nicke sin mini kycklingkebab och mata beban medans sebbe var snäll och gick ner med den andra delen till vagnen i källaren,.
nu badar min pojkar och sessan ligger brevid mig på ett täcke och kollar och pratar med sin mamma,
blir ben&jerry glass och film för min del så fort kidsen snarkar för natten.
kidsen nya kläder
blir att köpa mer kläder på lindex till sessa för hitta även en söt klänning,en body och malins favorit plag till bebisar STRUMPOR :).

mums semlor.

vart på återkontroll på bb idag, gick sådär. bebis har gått ner för mycket i vikt så vi fick en ny tid för viktkontroll på söndag och förhoppningsviss har hon gått upp i vikt då,
efter det åkte vi och hämta min data från elgiganten, köpte byxor och strumpbyxor till bebis och semlor till efterrätt.
sen blev det hem och laga mat medans båda pruttarna sov,
gick ut och lekte med niklas i lekparken plus tog en tur till ica också för att köpa äpplen och julmust,
sen kolla jag på real steal vilket ägde totalt haha, sebbe fick äran att söva niklas medans jag duscha.
nu ligger han och sover med julia på magen, men jag ska nog ta henne nu och fortsätta kolla på da vince koden om jag inte hittar nåt bättre att se på och sova sen så fort hon har ätit igen .

jungfruturen

sebbe fick för sig om att vi skulle ta spårvagnen till marita eftersom vi inte hade nåt vatten och niklas ville ha välling så fort han kom hem från dagis, så vi va där och hälsa på, fick kläder till bebis av anna&liam fast dom var dock inte hemma men men , sen så drog vi förbi maria innan det var dags att ta spårvagnen hem och där fick vi ännu mer kläder till bebis haha, rätt bra med snälla syskon man får kläder av.
nu har vi vart hemma i typ två timmar, niklas sover för natten och bebis ska äta nu och sen blir det sova för oss båda,
tjenixen.

full fart,

städning och stor handling av mat avklarad, fick lift av marita plus passa på medans nicke är på dagis, hade med mig både Julia och sebbe, fast sebbe va nog jobbigast att ha med eftersom man blir helt förvirrad av honom och han oftast fattar noll av vad jag säger, irriterande till max allså men nu är det iallafall gjort.
vi köpte med max hem för ingen av oss har ork till att laga mat idag,
hämta även ut h&m paket idag, så min prins fick nya kläder + jag&sebbe, gladast blev han nog min prutt  för sin svamp bob tröja ;), min goding det. sebbe är och hämtar min goding nu på dagis medans jag matar den lilla skruttan.
får se vad dagen bjuder på / vad man har ork till.




bilder på tröjorna jag köpte till mig & kläderna till min prutt, dock saknas bild på hans jacka för orkar inte ta nån själv & fanns inte kvar på hemsidan.

äntligen här,

äntligen är HON ute :) , kom upp till förlossningen vid sex och blev inskickad i ett undersökningsrum för att göra en kurva av en undersköterska som verkade ha fel i skallen helt! sa direkt att jag inte ville lägga mig ner för att det gjorde döö ont men fick ligga där ändå så i en kvart kändes det som hela jag höll på och gå sönder , sebbe fick ringa efter personal och samma undersökerska kom två gånger på en kvart och sa att jag fick vänta på barnmorskan, som till sist kom vid 06;20 och undersökte mig , säger att jag är öppen 8-9cm och att vattnet kommer gå så fort bebisen trycker på igen men hon skulle kolla vilket förlossnings rum vi skulle ha men så fort jag ställde mig upp för att sätta på byxorna igen så kände hur huvudet va på väg så sebbe fick springa och ropa på barnmorskan som kom på direkten och sa till mig att lägga mig ner och vattnet gick innan jag ens hann lägga mig ner på sängen igen och huvudet va redan halvt ute då men fick inte krysta först det kom en ny värk vilket tog döö läng tid enligt mig iallafall plus att det hade kommit in två till barnmorsker då som skulle hjälpa till eftersom vi va i undersökningsrum med noll förlossningssaker så dom fick typ springa och hämta saker, sen vid 06;25 kom min princessa ut, helt perfekt om ni frågar mig och sebbe satt brevid och gråt haha.
när hon hade kommit ut fick vi ett rum på förlossningen och va i eftersom vi ville åka hem samma dag.
efter nån timma så vägde och mätte dom henne plus att sebbe klädde på henne våra kläder.
vi fick grattis fikat och efter det duscha jag, sen kom marita,anna,liam och melody upp och kolla också vid tolv.
va meningen att barnläkaren skulle komma vid ett och undersöka henne men han kom inte först vid kvart i fyra så vi fick sitta i det där rummet eller tja vi sov väl typ två timmar eller nåt.
sen kom marita och hämta oss fast vi va och köpte ett påslakansett till hennes säng innan vi åkte hem också.
mu väl va hemma så blev det att äta mat, bada nicke och söva honom.
nu ska jag gå och mata mig flicka .



min princessa på 3700gram & 50cm


smärta i högsta grad!

värkar och haft det sen halv ett nu, hoppas hoppas det är dags nu verkligen för det här gör förjävligt ont !


vecka 40



Vecka 40 idag och ingen bebis än,
gått över en dag nu eftersom jag va beräknad imorgon, kommer hxn inte idag eller i morgon blir det barnmorskan klockan 11:30 på torsdag
men hoppas på att nåt händer idag eller åtminstone inatt
blir galen på väntan! nu dags för äta tost och kolla på Easy A innan pojkarna kommer hem.


En dag övertiden

Idag är det vecka 44 precis men ingen bebis än, trodde lite på i natt eftersom den vart mer livligare då men icke sa Nicke, irriterande ? Så in i helvete! Mer än vänta går inte att göra .
Fick mitt micro sim i måndags och det blev aktiverat idag så nu använder jag min iPhone 4 istället för htcn som bröt Samtal och det inte gick och svara när folk ringde ibland eller lägga på.
Så i morgon blir det fixa ett silikon skal till iphonen plus handla mat OM det inte blir bebis senare idag eller i natt vilket jag hoppas.
Nu dags att tvätta av bus frukosten och borsta tänderna pån, självklart klä på och sen lämna på dagis till nio,
Så får vi se vad dagen bjuder på för mig!
Lägger upp bild på bebismagen efter dagislämning

Dagen D även kallat beräknad bebisdag!

ingen bebis blev det i natt heller för min del, men idag är den beräknad ! och då tycker jag att den kan komma ut för mamma känner att hon vill bli av med valkostymen ! jag och sebbe försökte även att komma överens om ett bebis namn vilket sög anus eftersom han kom med sina och jag med mina och ingen av oss sa samma eftersom vi INTE gillar varandras namn, han kommer bara med fula bajs namn och jag tydligen konstiga namn bara men jag tycker inte jag att dom är bara han som är konstig för att han är värsta svensson människan !


tvättat av min prins nyss som hitta sin faders choklad i sängbordet (skyll dig själv när du visa honom vart den va) , luktar blöjbyte också kan jag ju lugnt säga.
blir att dra till marita idag och sitta där och hoppas på att det går igång så jag får mig en bebis åtminstone till kvällen men inatt funkar bra för min del också, bara jag slipper vänta på att du ska komma ut !

måste även komma ihåg att packa en väska till sjukhuset,tagit fram overall + mössa , kläder att åka hem i och en filt till bebis iallafall, ska lägga i en napp också men dom måste jag koka innan,
blir väl att kasta ner lite kläder till mig i väskan också när det väl är dags för med nicke tyckte jag att jag hade packat bra men ändå när jag väl va där uppe hade jag hellre haft några andra kläder än den där fula tröjan eller vad det är för nåt man får och födda i av personalen, dock fick ha den efter och ha på mig plus sova i, för så fort jag fick klartecken att åka hem så blev det byta kläder och ta på nicke innan dom ändra sig hahaha .


ne nu pratar jag bort mig, dags för blöjbajs byte om det inte är nån som vill göra det istället? :D
tjenixen för min del nu iallafall.


2 dagar till beräknad bebisutgång.

god kväll eller vad man ska säga,
dagen har inte bjudit på mycket, vart med marita i begagnade affärer, hitta mig en snygg bordlampa som blir perfekt i nickes rum för 30kr, ett kap allså haha.
sen va vi på Ö&B och köpte godis och massa andra nödvändiga grejor eller marita köpte det, jag köpte mest godis,glass,glödlampor och en växt som passa perfekt till en av mina krukor som står i vardagsrums fönstret utan växter haha, blir nog att åka dit nästa helg också och köpa några till resten av krukorna, sen blev det babyproffset och fråga vart biten som blev över när mia satte ihop sin nya tvillingvagn skulle sitta och marita fick till och med en ritning, det där kallar jag iallafall bra personal fast marita är ju stampis där ute också och känner typ all personal hahaha.
sen blev det max mat för oss idag för ingen av oss har ork att laga mat, efter det sova en stund med min prins i hans säng eftersom han vägra somna i våran idag, nu funderar jag på att gå och posta mitt brev men det är såå kallt ute och jobbigt för mig att gå till ica eftersom min kära bebis har kul där inne och gör så att sin mamma får det ont så fort hon går eller står upp för länge, haft massa förvärkar men ingen bebis så hoppas hxn inte stannar mer än till beräknat datum för då kommer mamma bli galen!
nu dags för mitt 20 toabesök för att en viss bebis verkar tro att mammas kisseblåsa är en leksak.
bjuder på en charmig bild på min mini.



ÄLSKAR


envisa son,

nu har jag äntligen fått nicke att somna, lagt in honom två gånger i sängen och han har kommit ut igen men tredje gången gilt, för nu somna han äntligen så nu blir det duschen för mig, börjar kännas som att det är dags för min andra envisa unge också för haft förvärkar nästa hela natten plus nu på kvällen kom dom igen så får hoppas på att hXn kommer, fick även massa kläder både nicke och bebis, nicke fick av farmor massi och bebis fick av mormor´, super söta ! men ingen ork att visa idag tyvärr.

annars inte mkt mer har man gjort idag, typ stan,hämtat nicke på dagis,media markt,jula och sen hageby för att handla åt marita och sen hem till dom och äta tacos , nu hemma och ska duscha så fort jag kan slita mig från datan haha.
fick även ett värdecheck från ittrim på 7 dagars gratis träning av nån brud på stan som tydligen tyckte att jag behövde det (SKATA) plus att min prutt fick en dummy (visnings telefon i butiker, ej riktigt) på expert och det tackar vi glatt för den blev han gladis över.

duscha nu.
hej svejs.


bara bara min :D

äntligen min och bara bara min,


 och måste visa hur söt nickes saccosäck är med smurfarna på,han blev en riktigt liten gladis när han fick syn på att den fick följa med hem från butiken,

vecka 39



En vecka tills beräknat, LÄNGTAR !


äntligen!

marita fick sms om att liften och skötväskan hade kommit igår så vart och hämtat det nu på morgonen,
super snygga va dom, nu behövs bara prutten som ska ligga i liften om hxn behagar komma ut snart.
va även och köpte semler på city gross innan jag åkte hem,
nu ska jag kollar på crazy stupid love innan det är dags att hämta bus på dagis.




ett stort glas nyponsoppa

nedans beroende framkallande cafe world! spelat de nu i åtta dagar och får inte nog, är nåt speciellt att sätta sig vid datan med en kopp te eller ett glas nypon soppa och laga mat UTAN att behöva diska efter, om det bara va så bra i verkligheten så man slapp diska hahaha.
idag har jag och min korv vart hos marita sen halv elva, städa efter grisen som gjort bo i hennes soffa och hade kissiga lakan som förpesta hela soffan, KATASTROF SKÄRPNING ! plus hitta massa kisse blöjor på golvet dessutom under hennes klädhögar som låg på golvet och soffan,
sen vid tjugo över ett blev det dags att åka till barnmorskan och kolla prutten i magen, marita ,mella och nicke följde med haha, mella ville med för att hon inte skulle behöva gå hem.

sen hem till marita igen och ruttna, tills carro fråga om hon kunde få skjuts att handla om marita fick bensin pengar så har vart med dom och handlat på willys i ingelstad och netto i eneby.

nu hemma, lagt nicke i sängen. mätt och belåten för köpte korv till honom på willys plus att carro bjöd honom på marshallows (nej säger inte att marsmallows är mat som han ska äta men ändå) , så han somna i bilen så fick bära honom upp istället för att han skulle träna på att gå i trapporna som han brukar haha, super söt när han kommer gående själv, så nu iallafall gör jag vårrullar och wookgrönsaker till mig, haft begär efter det länge så nu blev det att laga till det nu när jag hade tid över till det,
min karl gjorde mig min dag lyckad också i morse men mer om det när saken har kommit ! :D .


dags att avsluta nu för har inget mer att berätta, mer än att det blir ny header så fort bebis är född.
då ska jag ta en av mina säkert sömnlösa nätter och fixa en med båda mina trollungar.

äta,big bang theory och sova ser resten av min kväll ut,
tjenixen!

Someone Like You


http://www.youtube.com/watch?v=hLQl3WQQoQ0

lonley is boring !

ska nog sluta gnälla om att jag vill va ensam, vart ensam sen nio när jag lämna nicke på dagis och gick till ica och handla must,yogurt och apelsiner och sen gick jag hem och la mig i sängen och åt upp mina apelsiner hahaha och kolla på film typ resten av tiden, tog mig en paus och gjorde rostade mackor vid elva annars har jag suttit i sängen bara men snart kommer mina pojkar hem från jobbet och dagis så dags för mig att börja med mat så mina pojkar får mat i magen, 

hoppas att min beba kommer ut snart, börjar bli galen på att vänta plus då har jag sällskap på mina ensamna förmiddagar, längtar längtar !
gick in i vecka 38 igår så är i vecka 38 + 1 dag . vilket betyder att den är redo att komma ut för världen men är ändå 13 dagar kvar till beräknat datum men hoppas hoppas hxn den kommer snart och att vi kommer överens om ett namn, vill att den ska heta ellie bellatrix elizabeth granström om det är en flicka och Gunnar Chester Jörgen Granström om det är ett snoppdjur.

men nu dags att göra sweet and sour gryta med fläskfile och ris till mina pojkar kommer vilket är om typ 20 min eller nåt.
så dags att lyfta på röven ur sängen och slita mig från datan och börja.


back too kindergarden

frukosten är upp äten, nästan alla rena kläder inlagda där dom ska vara, nu sitter tog vi en paus i allt man ska styra med och spelar cafe world på facebook medans nicke sitter i knät och äter flaska välling. blir att sopa upp frukosten från golvet och torka av bordet, borsta tänderna och klä på både mig och plutten, sen gå bort med honom till dagis till nio, han har inte vart där på två veckor nu för att han fick va ledig mellandagarna eftersom jag ändå va hemma hela tiden eller typ mer eller mindre väntar på att bebisen ska ploppa ut vilket den vägrar göra, stupid baby! nu börjar nicke bli rastlös och ska trycka på tangenter så nu blir det fortsätta morgon sysslorna och fundera på om det blir pulka åknng till dagis idag, finns ju lite snö ute men vet inte om det är tillräckligt men det får vi nog hoppas för ingen lust att gå ner i källaren för att hämta vagnen.

internet tbx igen !

nu har manpower vart här och fixat bredbands uttaget så nu funkar min internetanslutning och trådlösa, vilket betyder att jag slipper sitta på internet hos marita eller betala för att sitta på mobilen, nu dags att växla in pengar och skicka till min psykisk sjuka syster och sen blir det spårvagnen till marita och hämta nickes vagn för imorgon är det dags för dagis igen för hans del.
Tjenixen

sötnosar :) <3

tog en kort visit till marita, fick lift av mia så passa på och tog ett foto på godingarna jag satt brevid i bilen plus att idag invigde nicke sina regnkläder han fick i present av farmor massi, men nu är vi hemma, sebbe spelar, nicke snarkar och jag har förvärkar så hoppas att hxn kommer eller att jag får sova inatt åtminstone


Vecka 37

vecka 37 nu och bara 3 veckor kvar, längtar tills det är dags nu för nu har jag tröttnat på att ligga vaken varje natt pågrund av förvärkar men enligt barnmorskan som jag va hos idag så var bebis på G nu iallafall och hade fixerat sig och sjunkit längre ner, mer än förra gången iallafall, fast är inte hundra på att det är en flicka längre så nu får jag väl hoppas fast ett snoppdjur till är också välkommet fast får göra om hela bebis rummet då i en pojkfärg.
nu har jag även gjort en lista på grejor att ha med i väskan till BB fast inte packat nåt än,
så hoppas den kommer snart :)





- medge att min randiga magen är fett snygg :)


2 januarie

tog spårvagnen till marita så vart där idag, skulle fixa minneskort till kamran också men hitta ett hemma så det får duga plus att jag fick syn på snygga och billiga tapiter på rusta så köpt det också, så nu blir det en fondvägg med vita tapiter med gröna blommor och bruna blad på i mitt och sebbes rum så fort jag köpt tapetlim och fått marita att hjälpa mig ;), försöker söva min plutt som absolut inte vill sova!
imorgon blir det barnmorskan klockan nio så blir att försöka sova inatt istllet för att ligga vaken i timmar som man gjort dom senaste nätterna!
Dags för Tv nu , God Bajs .

RSS 2.0