Loppis med systrarna holmberg,.

blev ändrade planer än dom som var bestämda eftersom en viss person ändrar hela fucking tiden, blir sjukt irriterad på dig !  så blev istället att ringa och fråga emma om hon ville följa med till hageby och handla hårfärg men det var moona som svara istället och fråga om jag ville följa med till glenn och hämta nellie och sen dra till loppisen eftersom eva var där ,. så först fick jag vänta på att emma skulle bli klar i typ 20 minuter, sen blev det att åka te glenn där man fick vänta 20 minuter till eftersom nathalie inte ville följa med och bråka med glenn om saken , fast hon behövde inte till sist . så fick moa reda på att idol var på linden så blev man fast där en stund utan emma och nellie , så blev att dra ut moa därifrån för att hinna med spårvagnen. sen när vi var frame vid loppisen så blev det gå omkring där och kolla på saker och skit till typ två . då drog ja .emma och nellie till resecentrum för moder skulle hämta oss och ge oss lift till centrum för att jag skulle handla hårfärg och emma skulle köpa skor fast dom hade ingen skoaffär där längre . så åkte vi hem när vi var klara . så nu sitter jag här och väntar på mat. sen blire färga håret och duscha , sen blire tvtittning eftersom paradise hotel är ikväll :) och sen sova för min del .

bli frisk, jag saknar att ha dig hos mig

jobbigt jobbigt jobbigt . sitter åter igen framför data och försöker få sunes skrivare att funka på min dator eftersom hans är trasig så blire inte skriva ut på den datorn bajjjs dåligt plus att jag inte får den att funka på min data heller så blir nog att lämna in skoluppgifterna nästa vecka eller vänta tills fredag och få hjälp av sebbe :) , just det i morgon så har vi vart ihop i hela elva månader haha , oft va länge . undrar om det känns annorlunda när det har gått ett helt år ? . annars har jag inte gjort så mycket, vart med sjuklingen sebbe idag igen eftersom jag sakna honom så blev att mysa med honom en stund, vi låg och garva åt knäpp pippi som satt och kolla ut ur hålet på holken hahaha. moder köpte pippi mat plus tre olika sorters kräckers om (typ som kolvar man hänger) och så fick jag fast and furiost också som jag och pojkvän självklart kolla på :) . ajja nu blire för mig att äta mat, ta en dusch och sen tvtittning, blir ju paradise hotel idag på tv så får titta på greys på youtube eftersom båda programen är samtidigt :/ .
bli frisk nu granstörm , saknar att ha dig brevid mig när jag vaknar . <'3

älskar dig mer&mer för var dag som går <'3

vakna typ vid halv nio idag , tycker jag börjar gå upp senare mer och mer för var dag som går nu allså, lite data sittning , en snabb dusch & sen blev det mys med pojkvän hela förmiddagen med pojkvän som kom hit bara för att det var hundra år sen känns det som vi verkligen verkligen umgicks plus att han fortfarande e lite sjuk . efter hälsa på mia upp en stund,dammsuga upp alla hundra fjädrar som ligger överallt i rummet och ladda på mobilen med comviq kompis för mitt går ut i morgon tror ja haha ,  nu väntar man på att mor ska komma hem så det blir mat & sen blire tvtittning som gäller & sen sova :)

blev en valigt muppig bild till det här inlägget, den typ inte ser nåt en vita pippisen som sitter på datan, resten e pojkvän och typ ja , inte ,mitt huvud för jag var tydligen för lång för spegeln XD

det var nog allt för mig denna gång

hörs



jobbigt jobbigt

fredagen blev att träffa sebastian en stund men han mådde inte så bra vilket jag sa att han inte skulle göra på morgonen , så han gick hem efter nån timme och så ringde jag emma istället för att fråga henne om hon ville titta på låt den rätte komma in med mig och så ringde cicci också och fråga om hon fick komma vilket hon gjorde. haha men hon gick efter ett tag och så vid typ kvart i elva drog emma också för filmen sluta och jag låg och halv sov haha. så blev det äta , duscha och sova :)

sen lördagen börja med att maria ringde och väckte mig och fråga när jag skulle komma och hjälpa henne att flytta vid typ halv åtta vilket var irriterande fast blev att gå upp ur sängen och klä på mig då och sen knalla bort till maria och så blev det att ringa och väcka emma för att hon skulle hjälpa till men hon hade tydligen inte gått upp ur sängen än . så blev att ringa hem till henne och be mamma eva att väcka henne :) . så blev det att hjälpa till men när anus och mia åkte med första lastet till nävekvarn  drog vi hem till mig och kolla på penelope och sen ringde dom igen så blev det att gå tillbaka dit och hjälpa tilll och så följa med till nävekvarn och bära ur saker också haha jobbigt jobbigt . sen när man kom tillbaka till maria så hade mor lagat revbens själl och ris mums :) . när man hade ätit klart så fick jag och emma skjus hem av sune eftersom han också skulle hem och dom andra skulle städa . så nu sitter jag och emma och kollar på made of honor och så pratar jag lite med pojkvän också på msn, fan saknar dig bli frisk förhelvete. har inte typ träffat dig nåt nu på en vecka ! ajja har väl inte så mycket mer att berätta . kanske blir att gå hem till emma och spela kort med moona och robin sen kanske .  ska se klart på filmen nu hörs .

more then you know.

jag har ont , jätte ont i magen och det går inte över heller. haft det sen jag vakna i morse och sebbe trodde det var nåt fel fast han vakna ju också typ en timme före mig också för att jag inte hade nån lust att vakna och gå upp, ville helt enkelt ligga där brevid honom och sova mera men det går ju inte hela dagen , så fick gå upp sen när han skulle hem och efter det blev det att ta en varm dusch och nu så sitter man här och halv ruttnar, kommer snart få huvudvärk också eftersom en viss pippi så står och skriker utan anledning. bajsa jobbig är den allså , gjorde det i går kväll också när vi skulle sova men men vad ska man göra,just det jag sålde mina puma skor till viktoria till sist för kom på att jag använder om ändå aldrig så kan lika gärna tjäna lite pengar påt och så hitta jag ett par jätte fina sandaler istället jag funderar på att köpa men vet inte än,ska nog fundera lite mer på saken men  ska väl nog gå och äta frulle nu , hörs


jag älskar dig Sebastian Granström,
mer än du någonsin kommer förstå <,3




dötts dömt

nu har jag kommit på att det inte finns nån chans att jag klara det där sketna provet i morgon , har läst texten tre gånger nu och kommer inte ihåg ett piss av det hela .baaajjs va jobbigt,  jag vill inte göra det ! kan dom inte typ ge mig godkänt även om jag inte gör det där provet ? det tycker jag att dom borde göra iallafall men tror inte jag har så mycket att säga om saken , jobbigt jobbigt ! ska snart duscha och klä på mig och lite , sen blire väl att träna mer till provet , jag ska nog klara den där skiten allså för så svårt kan det inte vara plus måste göra det innan pojkvän kommer  oxå :)

men va jobbigt då

jag tycker jag har vart riktgit duktig idag, jag vakna vid sex brevid pojkvän utan att somna om igen, duscha en snabbis me pojkvän och så blev det lite tv tittning innan han skulle gå hem , så har jag tittat på film på datan på golvet nu typ i tre timmar och btw blev just attackerad av en dårpippi som hoppa på mig och rev mig på armen hahaha fast gör inte så mycket för det var mumel och han lämnar typ aldrig buren så det är bra att han är ute och är social, ska snart titta på änglar och demoner och sen blire nog att träna till psykologi prov fast vill verkligen inte göra det för jag vet nog att jag inte kommer få godkänt för jag suger på det  fast har ju till på torsdag att träna till det så vi får hoppas att det går bra , men nu känner jag mig hungrig så ska ta mig en macka och forsätta titta på film nu , hörs .

btw ska nog skaffa lite bilder att lägga ut här så det inte bara är text att läsa utan gulliga bilder att titta på oxå :)

rätt mycket bättre

sidan här blev iallafall lite bättre, ska nog ändra några färger och lägga till en bild, så e jag nog klar då men orkar inte nu för nu ska jag duscha varmt & ta mig en tuplur., börjar bli sjuk igen . hörs

wohuu ,.

detta var en väldigt väldigt tråkig söndag fast dom brukar ju inte vara roliga heller , typ helgen (fredag&lördag) har jag vart med älsklingen och mysigt och ätit oss feta på godis och så blev jag biten igår av min onda undulat som bet hål på mitt nagelband när jag skulle ge honom gurka , ond e han säger jag bara . titta på da vince koden igår också för första gången och man förstod typ inte så mycket om man inte satt inne i filmen hela tiden vilket jag inte gjorde hahah, så fråga älsk typ hela tiden tills han somna , då blev det att titta på filmen på 6an och somna till den .
nu sitter jag och väntar på mat och att moa ska svara på msn så jag kan fråga om hon har hittat mina vantar än men hon verkar inte va vid datan fast köpte ju ett par nya söt idag på h&m , som var jätte varma :) och så hälsa ja på mia plus ungar som var lika snälla som vanligt NOT !  finns inte så mycket mer att berätta och ska nog gå och kolla klart på säsong 6 av oz nu som pojkvän låna ut te mig och sen får vi se vad för roligt som händer senare <'3 hörs




älskar <'3

RSS 2.0