godkänd i matte

åkte till skolan med carro & cicci (tro de elr ej) vi hade matte första timmen & gott folk jag är helt klar nu med matten & är godkänd i den haha :D (fan vad stolt jag är över mig själv) & sen hade vi tråkig svenska & tro mig det var tråkigt . sen efter det så åkte jag & cicci till hageby & hon köpte SJU OSTBURGARE HAHA , sen efter det åkte jag hem till min kära familj & skröt om att jag var godkänd i matte :D:D:D:D (ni folk vet itne hur kul det känns allså) sen efter det så tog jag mig en läng tupplur & snart ska jag gå hem & ta ett foto på emmas blonda hår bara för att vara lite elak ;)

nu börjar det bara bli irriterande !

fortfarande förkyld men mina kära föräldrar tror inte att det är det längre för att jag har liksom vart så här hur länge som helst nu & snacka om att jag missar skolan så i morgon måste jag lätt dit även om jag inte mår bra .
jag titta nyss på My Super Sweet 16: The Movie , det var jätte kul iallafall den där bruden som snacka om sig själv i tredje person haha & just det läste en grej på internet i natt om folk som snacka bajs om jonas brothers för att typ alla dom var över 15 & fortfarande oskuld & skulle vänta tills dom var gifta , SERIÖST DOM FÅR VÄL FÖRFAAN GÖRA VAD DOM VILL UTAN ATT FOLK SKA KOMMA MED SPYDIGA KOMMENTARER OM HUR DOM VÄLJER ATT LEVA SIGT LIV !
vet att jag inte har direkt nåt att göra med saken men gillar inte folk som lägger i saker dom inte ens ska bry sig om

nya skosingar&barnvakt till kiara sötisen igen :)

måndag:
sov inget i natt & hade lovat syrran att vakta bebisen , så jag hämta henne vid sju i morse & sen efter det så gick vi & handla glass med min moder i hageby (det var bara jag som köpte glass,hon köpte annat) sen efter det så gick vi hem till mig & kolla på snow buddies (jätte bra& sötaste ungen med i ) sen så satte jag henne i sängen vid teven & sen råka somna & sen vakna av att hon grät & då tog jag bara upp henne & la henne på magen & sen somna båda två , så vi låg typ & sov när maria kom & skulle hämta henne haha ;) . fast hon gjorde inte det , hon bara mata henne & sen forsatte vi & sova & sen gick vi upp vid halv fyra (fan vad ungen sover ) snacka om att det var skönt att sova & sen så fick jag mina nya skor (ett par svarta converse ) jätte fina skor förutom att jag får betala dom själv men det är lungt .

Tisdag:
vakna för en halv timme & nu tänkte jag sitta & bränna av alla min musik på datan (snacka om att det komer ta tid ),efter det så fick jag en dum ide & börja städa tvättstuga (snacka om att det behövdes) sen efter det så forsatte jag att göra i ordning mina cd skivor men är inte klar helt än, har typ 20 stycken kvar eller nåt & sen måste jag nog åka till ikea & köpa ett cd ställ haha . sen efter det så gick jag&duscha & sen sova igen , sen vakna jag vid halv fyra typ & lyssna på musik & sen satt & rita med alla snorungar , gjorde en het segelbåt som min moder satte på kylskåpet haha , nu väntar jag på mat & sen ska jag väl fortsätta med att fixa mina cd skivor .


saker att se fram i mot
Christian flyttar hit -
3 dagar
Josefine kommer hem - 25 dagar kvar
dagar kvar i skolan - ca 42 dagar kvar (om inte mer )
jag fyller 18 :) - 91 dagar

ja men det var ju soft .

vakna vid halv ett idag & spela tv spel (ja,jag har inget bättre för mig ) & sen efter det kolla jag på långben the movie på disney chanel eftersom det inte fanns nåt annat att kolla på & alla gillar väl långben ;) . nu sitter jag & äter upp annas godis mums :) . sen i kväll tänkte jag se på cold case & efter det juno IGEN & just det i natt kunde jag inte sova så låg & kolla på nån konstig film om en tonåring som var besatt av porr men den var lite konstig men jeremy sumpter var söt (han spela killen) , nu har jag nog inget mer att berätta förutom att jag ska vakta kiara i morgon för mia ska till skolan & plus så ska hon & jag med min moder till stan, så det blir kul att se ur jag får upp vagnen på bussen för vi kan ju säga att första gången jag gjorde det var det katastrof ! . men ni får nog höra mer om det i morgon

barnvakt hela långa dagen

har suttit barnvakt hela dagen sen jag vakna iallafall . från halv ett till sex till melody& Anthoni :) . dom e helt underbara . nu väntar jag på att min film ska börja :)

Det får vara kvar .

så nu är jag över chocken att mitt hår är rött, det ser liksom ut som mörk mörk brun & därför tänker jag säga att det är de, det är bara anna & moder som säger att det är rött . både jag,maria&min fader säger att det är brunt , dom kanske säger det för att jag tvinga dom men ajja , orkar inte göra nåt åt saken faktist. jag får bajs ont av mina skor så nu ska jag börja gå med mina ballerina skor istället & se vad folk säger (säkert att jag e störd men det var inget nytt) jag fick vet att jag ska gå en dag extra i skolan föresten, varje tisdag mellan 13 - 16 men det är ju på haga & det är jag själv som har bestämt det oxå . i dag händer inget speciellt faktist iallafall inet vad jag vet . ska väl gå & klä på mig nu men ni får höra sen om det händer nåt

rött hår ! :'(

JAG ÄR RÖDHÅRIG , seriöst rött hår på mig , det funkar inte . kommer få panik snart men har inga pengar så måste vänta tills på måndag med att färga det igen & tro mig skiter i vad min familj säger, jag tänker itne vara röd hårig !

störta idioten !

så går sov anthoni & melody hos oss pågrund av att deras fader är en stor idiot men det vet nog vissa men det där tog ju priset, igår när dom kom hit så säger anthoni till maria "jag ska gå till malin för hon vill ha mig" & då menar han inte sådär som vissa av er tror , han menar att jag är den enda som bryr sig men de är ju inte sant . alla här vill ha dig anton :) ,så han sov hos mig inatt & sen typ när vi vakna så gjorde anna hamburgare & han så klart ville inte ha men sen helt plöstligt ville han ha min haha men det vill han ju alltid oxå ,
faaan jag älskar mina syskonbarn & faaan ta dig om du rör dom igen , din jävla idiot .

barnvakt till min gråtande bajs maskin igen :)

10:15
å vad kul , förkyld igen men nu är det värre kan ju fan inte andas med näsan allså, vakna i morse vid halv sju för att jag skulle vara barnvakt istället för anna för hon orka inte gå upp ur sängen [lat som fan ] så jag gick & hämta min flikka , när jag kom dit så äter hon så jag hjälpte mia att ta på melody fast anton vägra så han sprang omkring med blöja , sen så tog jag beban & gick hem till mig trodde jag i allafall . istället fick jag följa med moder till hageby & handla . sen när jag kom hem så mata jag beban & nu sitter vi vid datan , hon i mitt knä såklart eftersom hon inte vill sitta i sängen men det e lungt hon gråter inte direkt . hon sitter & somnar till musiken :) fast nu tror jag att hon bajsar IGEN

21:55
titta nyss på film hos cicci, vi kolla på the nun & tro mig gott folk den var inte alls läskig allså . vi satt & gjorde narr av filmen hela tiden & tro mig jag satt & garva hela tiden allså hahahaha , nu vet ja inte vad jag ska göra, fryser rätt mycket men det gjorde jag innan också men ajja jag tror nog jag ska vara vaken ett tag till & sen gå & sova :)

Happy Valentine

är sjuk idag IGEN , allså börjar bli trött på att vara det nu ! plus så sover min fot så att jag får kramp i den så det, vakna igentligen vid fem idag & måde typ som efter den där kvällen hemma hos cicci när jag vakna upp brevid han i hennes säng & tro mig kvällen var bra innan jag blev för fuller , ajja sen så drog jag & duscha, sen typ vid halv sju så gick jag upp till min moder & väckte henne & sa att hon fick ringa skolan sen vilket hon gjorde. men i morgon måste jag faktist gå om jag ska bli klar med matten innan lovet vilket jag verkligen ska! just nu har jag fått tre sms av mina flikkisar som skriver grattis på alla hjärtans dag förut min fruga som tydligen säger god jul istället haha men det e lungt älskling jag älskar dig endå.
så Happy Valentine min flikkisar , hoppas er dag är bättre än min :)

tänk om skolan brann ner,vad kul dt skulle va ;)

Vakna vid fem idag & duscha direkt, kanske somna i duschen & kom ut därifrån vid sex elr nåt haha. sen kläde jag på mig & shit . sen vid sju drog jag hem till emma & åkte med henne till skolan [alltid lika kul] hade engelska & sen drog hem för att jag måde illa från första början i morse fast bryde mig inte direkt direkt i då . sen när jag kom hem så gick jag & köpte cola plus vill på påpeka vad kallt det är ute nu för tiden , trodde vintern va över. sen efter skulle jag kolla på tv men somna & vakna för en stund sen & den tuppluren var välförkänt idag :)

barnvakt för första gången till kiara :)

i dag lova jag min syster att vakna henne minsta beba efter jag inte har nån skola idag , jag vakna vid halv sju & sen låg & kolla på tv till kvart i ,sen vid tio i så gick jag hem till maria & då stod dom & kläde på henne . så sen så hjälpte ja henne klä på dom andra två småtingarna :) . sen när det var klart , bädda jag ner henne i vagnen & gick hem till mig & fixa en barnkorg att ha henne att sova i . så den står i min säng just nu för det var inte så hög (ni vet så från stenåldern) , så det går väl rätt bra så länge hon inte gråter för då brukar jag oftast få panik . men just nu sover hon så än så länge går det bra ;)

fyfaan det får en att villa ha en egen i framtiden :)

att dom orkar

nu har jag minskat stressen lite ialla fall för nu är alla papper inlämnade (dom viktiga iallafall) . bara friskrivningen kvar & sen är jag klar för den här veckan.jag åkte till skolan med emma idag & på spårvagnen var det en brud som käka sina snorgubbar , snacka om att jag blev äcklad men emma såg inget för att hon var för trött för att kolla haha . sen när jag kom till skolan satt jag & vänta i tjugo minuter på att lektionen skulle börja,smsa typ fem människor elr nåt & ingen svara fören lektionen hade börjat, (lyckat gott folk), sen skulle jag lämna papper hos kurator & blev fast hos henne halva rasten för att hon inte kunde sluta snacka allså . sen hade jag matte , fick 11 av 16 på prov 9, så nu är det bara ett kvar sen är jag helt klar i matten (enligt mig, läraren har andra planer ), sen åkte jag hem & när jag satt på bussen kom det på en hel jävla skolklass & reta upp mig totalt & gav mig huvudvärk . hade stor lust att spöa skiten ur dom allså, & sen när jag kom hem hade nån idiot ätit upp min glass jag inte fick nåt av !

fyyy sååå seeg dååå !

just har jag stor lust att gå & sova igen . orkar inte sitta vaken , vakna vid halv sju elr nåt för att min kära mobil börja burra på sängbordet & då var det lilla sebbe som skicka sms & fråga om jag var vaken & då hade jag kunde jag inte somna om . så gick upp ur sängen & börja städa som största galningen i mitt rum & sen duscha jag . väntar just nu på att min kära syster ska komma med sin beba vilket inte hon verkar göra så får väl ta mig en promenad bort till henne för att gossa lite med beban :)

ååå så gott

vakna vid halv fyra i dag, duscha & sen satt vid datan . sen drog jag hem till emma & åkte med henne till skolan :) . hade matte prov , fick 20,5 av 25 :) plus så gjorde jag kapitlet & förtestet till nästa prov så det blir att göra det nästa vecka & sen är det bara ett kvar tills jag är GODKÄND i matten :) , efter det hade jag svenska (baja tråkigt) men jag hade möte med cecilia (studievägledaren) för andra gången det här veckan . fyfaan jag börjar ju bli stamis där hahaha . sen efter det åkte jag hem & laga mig lite mat elr det var ju till hela tjocka släkten då fast det är bara anus, patte & mormor hemma förut jag då & axel så klart ;) . sen nu gjorde jag nyss klart min författar novell eftersom jag inte hann göra den i skolan tack vare en människa som stod & tjata på mig att göra en längre berättelse om nån gubbe (hallå , gubben var ju tråkig ! ) ska söka sommar jobb i dag ;) . väntar bara på att maria ska komma & hjälpa mig för jag suger på sånt, så behöver mig lite hjälp vett ni ;) . sen efter det har jag ingen aning vad jag ska göra . så ni får komma med förslag god folk :)


Fick en till systerdotter i dag kl:20:29 :)        

RSS 2.0