illa illa

god kväll, enligt mig är det kväll och jag mår illa , gjort det igår också en stund . ingen aning varför men är hundra på att det är nåt jag har ätit eller nåt skit .
hur som helst så har jag tråkigt tråkigt tråkigt , sitter i mitt rum framför datan och små kollar lite på family guy samtidigt . väntar på att folk ska komma hem för just nu är det bara patte och victor hemma än . undrar  när fan resten ska komma , måste nog hitta på nåt kuligt att göra i kväll. kommer dampa los av uttråkning annars .
min prins fyllde 20  i tisdags , så grattis men träffa honom inte först onsdag och då fick jag mata honom med rulltårta för att han skulle äta för han typ vägra och jag hade köpte den till honom . hahaha elak jag verkar va när jag säger mata hahaha. nu ska jag se om jag kan få kontakt med min tröga syster som tydligen inte vet hur telefon funkar eftersom hon inte svarar ! . god kväll på er andra .

shalalala

min dator funkar igen :) , älsklingen laga den i lördags eller snarare la in windows 7 pån istället för vista men skiter jag i för min dator funkar igen :):):):) , annars funkar allt jätte braigt , ligger förstunden i min säng och är förkyld med datan på magen och tittar på gossip girl
eftersom det inte fanns nåt annat att kolla på .
ska nog se film efter eller nåt ,
hörs :)


RSS 2.0