ja men visst

igår bjöd moa hem mig till carin&carro . så satt vi & spela GTA . (shit roligt )fast vi körde ju inte direkt som man skulle men det var kul ändå, sen efter det fick carolina iden att försökta komma in på carros fest . (carin va bara bjuden) så jag smsa chrille & han sa att han kunde fixa in mig men han var ju faan inte ens där när jag kom så jag drog hem igen & sen typ fem minuter efter jag hade kommit hem & allt så kommer moa till mig & hon & anna tar med mig dit igen fast den här gången supa dom mig full vid en stentrappa först haha , skit roligt & sen när jag kom in fick jag reda på att jag var bjuden (tack för inbjudan) & det första carro göra är & häller cider på mig . så gick & stank cider & fick i håret oxå haha men det e lungt . det var rätt roligt faktist speciellt när jag & joel stod på balkongen & försökte träffa bilen med bomber haha . vi kom bara framför eller bakom hela tiden :/ . sen efter det så satt jag & raggarn & lyssna på carro "bra" musik som sög helt fast det är lungt det var skit kul ändå :),varje gång jag snacka med carro skulle hon ha en kram & typ försökte antasta mig eller nåt hahahaha . sen satt jag vid msn & tala med unge her andersson till fyra i natt när jag skulle sova men kunde inte somna fören en timme efter typ .

u drive me CRAZY psychopath

08:50
satt i hela tre timmar & bråka med en jävla cp som inte fattar att det var han som gjorde fel & så sittar han & säger till carolina att jag e kaxig . men seriöst idiot tror du kan säga exakt vad du vill till  mig utan att jag ska regarea eller ? så dum är jag inte helt enkelt men du e ju störd & så sitter du & säger att jag behöver hjälp , JAG HAR HJÄLP , det e du som behöver !!!  men tro inte att jag kommer låsas att det här inte har hänt bara så du vet det glapp käft

satt i en halv timme eller nåt & lyssna på när carro s & carolina gjorde nåt inne på tv . tror att ena bada & den andra duscha, (så tro itne att dom duscha ihop). sen efter det kolla jag på transformes & det var skit roligt hahaha . just det anthoni fyller tre år i dag så ska dra på barnkalas sen nån gång om jag orkar haha .

18:30

vakna nyss hehe . missa anthonis kalas för att jag sov . var ute & gick med emma förut , sen när jag kom hem , kolla jag på bilar & sen drog & sov .

God Jul

God jul Gott folk . hoppas ni hade lika kulig jul som jag hade tack vare min kära syster son

never ever again

vakna vid fyra igår . ingen skola . hade feber & ont i ryggen så hade ingen lust .möte carro & gav hennes sin julklapp & sen vid tio drog jag till stan med halva familjen . sen vid elva så klippte jag håret (syns inte direkt om man inte tänker pått) . sen så gick vi hem från stan & fick ont i knäna då . sen två timmar senare , åkte vi & julhandla i FYRA timmar . bajs tråkigt plus jag gick & halv sov i affärerna & satte mig överallt det fanns en pall att sitta på haha. sen vid nio kom vi hem & jag drog & sov direkt efter fyra värktabletter & nu sitter jag här , vakna för 46 minuter sen & kan inte somna om men ska nog försöka ändå för det var ju bajsa tråkigt att va vaken . ingen rolig människa vaken på msn juu.

That was that weekend

Fredag:Drog till skolan med cicci , hade matte prov & fick  25/27 :) . men jag är i kap i matten i allafall efter det gjorde vi liksom vad vi ville i skolan för det var bara bosse där där . så vi gjorde praktisksvenska & hitta på lite namn när vi skulle fylla i skaderaporten haha, sen drog vi & käka i skolan & sen till stan & möte carro . jag såg iallafall nåt jag gillade på stan (inte för att man kunde köpa det direkt men ändå ) sen drog jag hem & tog det lungt resten av dan .

Lördag: vakna vid 05:20 (vet inet vfr så tidigt ) kolla på tv & lite , sen drog jag till carro vid sex på kvällen & hade film kväll . vi kolla på phat woman ,. det var rätt rolig . sen drog jag hem & skulle se shrek två men somna :( fast det e lungt har den på DVD

Söndag:vakna vid 06:50 & kolla på tv ,sen ducha & lite . sen vid 12:20 drog jag hem till emma & väckte henne haha jag tyckte de var roligt men inte hon direkt hahaha , efter det drog jag & möte carro & hitta på lite med henne . vi hade piknick i hennes trapp (fråga inte vfr ), sen lägg jag & kolla på tv i hennes rum ,sen drog jag hem för jag hade bajs ont i ryggen så låg i min säng & försökte sova i tre timmar.

barnvakt hela långa dagen

maria kom med anthoni & melody vid ett & sa att jag skulle vakta dom för att hon skulle till barnmorskan & jag sa så klart ja . så jag kläde på dom & gick till carro . det tog en & en halv timme att bara gå hem till carro . efter det tog vi bussen till resecentrum & spårvagnen till ljura & runt där , efter det tog vi bussen hem så vi satt liksom på en buss i en & en halv timme för att anthoni gillar det så han var så klart glad & melody gå & sov halva tiden så tror inte att hon kommer i håg nåt hahaha . kom hem vid fyra & drog & sov direkt eftersom jag inte hade sovit mer än 2 timmar natten innan & vakna vid tio i fyra av att carro skicka sms, så nu sitter jag här . ska snart dra & duscha & klä på mig , (ni vet det e skola idag ;) ) ska höra med cicci om hon ska dit annars går jag åka själv .
hörs senare

daam im good

Lördag: vakna vid fyra på morgonen & kunde inte somna om, så vid elva gick jag hem till henne & utnyttja hennes tv lite (hon har boxer)det var jätte roligt , satt & kolla på drake And josh medan jag drack cider & carro lekte slav till mig haha . sen drog vi hem till mig & så var vi tvinga att gå & köpa läsk i affären i atrium & jag så klart skämde ut mig helt så kommer nog inte gå dit mer haha . efter det satt vi & spela jag har aldrig med anna & dom där jävlarna gjorde så jag fick dricka hela tiden . (inte kul ) sen efter det kasta jag ut carro för att jag skulle sova vid åtta haha vilket jag så klart gjorde.

Söndag: vakna vid typ halv fyra i dag & satte mig vid datan & talade med folk .(ni vet dom vandliga plus en .) mycket roligt , sen vid halv ett typ följde jag med maria till Ok med melody & cosmos . efter det fick jag bära en stor jävla påse med smutstvätt & sen ringde jag carro & ingen av carro eller kim hörde att det var jag tills sanna fick telefonen då hörde hon att det var jag hahaha . sen lifta jag med min moder på gatan hahaha & fick så klart lift av henne & åket till carro med melody & hon stog av sig strumporna & börja slå mig med & bet i mig i armen den där snorungen . så var vi där i typ tre timmar eller nåt & kolla på Drake And Josh, The best game ever played & svampbob (jag måste skaffa mig en boxer allså) . sen bärde jag melody på axlarna hem för att jag glömde skorna men jag orkade itne gå enda hem , hade bajs ont när jag kom i början av atrium så jag drog hem till emma & la mig på golvet i deras datarum & låg där i en kvart , sen tjuva jag emmas data & klicka ner hennes saker för att jag skulle sitta haha men det roligaste var när jag logga in på msn & satt & hitta på en saga om anna & så var det inte ens hon som satt vid datan , det var min far & han blev lite överraskad & jag sa att min fantasi är men inte itne min snusk fantasi så borde inte bli författare (ne jag ska bli dagislärare elr förskole lärare käre far) , sen efter det drog jag hem med fetta lisa på axlarna & sen hemma satt & lärde mig ekvationer & tro mig jag är rätt bra på det haha , allså det e lite konstigt det där alla tycker är svårt har jag jätte lätt för & det som e lätt har jag svårt för haha . sen tyckte jag att jag hade gjort mitt så jag drog & sov mig . :)

bajs bajs bajs & åter bajs

gick hem från skolan i onsdags för att jag mådde dåligt & var helt seg , igår (torsdag) var jag hemma för jag orkade det helt enkelt inte men ville dit endå men sen när jag tänkte dra dit var klockan tio & matten börjar då . så det blev inget av det . sov hela långa dagen igår för att jag inte mådde bra & så tänkte jag men jag kan ju gå på fredag . jätte roligt då för jag värre än jag gjorde igår . men jag ska förfaaan dit i dag om jag så ska be moder skjusa mig .
ni får veta mer sen för nu ska jag forsätta sova bara en liten stund ,




kom hem för tio minuter sen högst . det första jag gjorde var att börja bråka med marita & FETTO  lisa la sig i , kan inte du flytta hemifrån som alla normala 22 åringar hade gjort . så det enda positiva med den här dagen är att jag fick  33/34 på matte provet vilket är bra för mig eftersom jag hatar matte.

The best friend ever

Nu måste jag erkänna en grej . när jag e Ledig (vilket jag e måndag&tisdag.) har jag bajs tråkigt & saknar skolan & sen när jag e i skolan vill jag bara gå hem & sova haha . lite konstigt hm .
vid halv tolv ringer carro & säger att jag ska komma ner till stan om jag vill jag har cola & eftersom inte teven eller internet funka så åkte jag så klart dit . va i den nya affären & hitta mycket fina kläder jag skulle vilja äga vilket hälften av det jag ville ha kan jag få josefine i december elr så köper jag det själv :) . efter det drog vi till hageby så klart & carro frågar om jag e hungrig & så klart svarar jag ja eftersom jag åt senast i förregår(ja gott folk, jag suger på att äta mat eftersom jag sover hälften av tiden) så hon köpte en hel pizza åt mig plus två cola & skum jultomtar (mums :) ) & jag säger tack så hemskt mkt carro ,nu har jag cola till i morgon oxå :) . så kolla vi på bottoms up hos henne . sen va jag så trött så jag gick hem & nu sitter jag här & berättar hur snäll bästa kompis jag har :) .
jag är glad att jag har dig

Fan va trött man måste va

jag har missat allt den här helgen för att jag har sovit . i lördags gick jag upp vid ett på natten & satte mig vid datan till fem så gick jag & kolla på tv & somna igen & sov till tolv. vakna vid två åt mat & kolla på film . sen fortsatte jag sova. Vakna igen vid tre på natten & satt vid datan & då säger sune till mig att leta reda på anna, så jag ringer upp henne & hon vägra s äga var hon va (Jävla idiot) , sen satt & jag fråga folk på msn om dom hade sett henne vilken en av tio hade men felet va bara att det han snacka om hände dagen innan hahah men det är lungt dömmer ingen för att dom har haft kul . sen vid sex duscha jag & då kom hon hem fast jag vägra snacka med henne .så drog jag & sov MER . vakna sen vid ett & kolla på tv . sen lekte med anthoni , det var länge sen man gjorde det . (P.S lämna inte marita som barnvakt om ni inte vill att barnen ska äta nagellack) , sen vid somna jag & vakna vid tio bädda min säng & vakna nu för en halv timme sen

RSS 2.0