snart måste väl nåt kul hände ?

goddag eller aa rättare sagt god morgon, tror inte det är så många vakna nu eftersom det är höstlov , säkert bara folk som jobbar och jag är självklart vaken eftersom pojkvän sov här idag och väckte mig vid halv sju eftersom han vakna och inte ville vara vaken själv . sitter förstunden och nördar farmville (på facebook), till och med fadern min har börjat nörda där :) , det är en väldigt väldigt seg morgon eftersom typ inga har vaknat än , funderar stark på att väcka emma om några timmar men vet inte än, ska nog fråga om hon följer med till hageby och han dlar plus måste ringa tandläkarn allså för nu är jag trött på att tandköttet svullnar och gör ont, så ska nog fixa det ska ni se hahahaha, just det måste tilllägga att det är väldigt kul att pojkvän kan umgås med mig och mina kompisar eller aa okej då , det va bara moa med i fredags men ändå , riktigt kuligt :) . åå ja just det gissa gott folk vem som kommer ut i januarie ? om inte lilla danne , tur för mig att dom ska bo i nävekvarn då! vilket betyder att han inte kommer hit och bråkar och håller på att ta sönder fönster och skit som vanligt men gör han det så flyttar jag nog långt långt härifrån , ska bara hitta nånstans att bo :) ,. ne nu ska jag nog äta frulle och nörda sims 3 :)
hörs

the show must go on , with or with out you .

sitter här framför datan hos maria och lyssnar på europe med new love in town (skit bra), sitter och halv smsar lite med älskling , funderar på att gå hem tills gossipe girl börjar men det är jätte mörk och är inget direkt fan av mörkret så får väl vänta en stund och se om nån annan ska hem eller så blire att gå hem själv , kusligt kusligt haha , men har värsta huvudvärken så blir nog att gå hem nu och tills det börjar ,ta mig en dusch och sen sova .

mmmm kakor (:

denna dagen verkar aldrig ta slut , sovit som en bebis idag , vakna upp en gång och det var för att jag var kissnödig annars sov jag hela natten, gick upp vid åtta för att mina pippisar satt och kvittra som värsta dårarna haha , sen blev det titta på oz typ halva dagen tills jag blev uttråkad och följde med anus och sprang i skogen (7km) och det var länge länge sen jag gjorde , typ förra året på gympan i skolan hahaha fast det var kul och vi har redan bestämt göra det i morgon igen och sen efter en välförtjänad dusch blev det att gå hem till mia och leka med hennes ungar och fick mig ett skratt när det blev krig anus,mella och kiara mot mig och anton , hahaha jag och anton vann såklart som vi alltid gör och sen blev det följa med på en åktur med bilen för att handla och sen blev det gå hem och muppa och nu sitter jag och väntar på att greys anatomy ska börja vilket det aldrig gör och just det har glömt berätta att mina skor försvann spårlöst och sen helt plöstligt hittades i en kartong i hallen , psst tror inte ett piss på det , tror det var viktoria som hade haft dom och sen glömt dom , men nu ska jag nog gå och titta på dum burken . hej svejs .

i wanna wake up with you, hold me closer ive never been

jahopp då sitter man här vid datan igen, finns inte mycket att göra eller jo det finns det iallafall med skolarbetet men felet är att jag inte orkar eller vill göra det. ligger efter också , ca två veckor eller nåt eftersom förra veckan blev det mycket bråka och sånt med pojken men vi hade en bra fredag och lördag efter det så det löste sig för stunden iallafall och då hade jag ingen lust att sitta och plugga som att det inte påverka mig , så blev att sitta hemma hos miah hela dagen igår att försöka komma ikapp vilket jag gjorde med allt förutom matten och samhällskunskap eftersom det var meningen att jag skulle göra samhällskunskapen med hjälp av sune vilket inte blev av eftersom jag fick problem med internet , så det sket sig och då blev jag mycket mycket arg .
så i morse har jag liksom suttit med matten men så fort jag inte fattar något så blir jag irriterad och slutar fast det måste nog bli ändrig på eftersom det bara är två månader kvar på terminen och jag vill bli klar den här terminen också . så blir nog att kämpa , så funderar på att gå och göra det nu ., så vi höörs .

make loco go insane

jag fick mig ett litet ryck nyss, satt och titta på tv och fick på idol och hörde en bra låt och då blev jag tvungen att ta reda på vad den hete :) , annars hela dagen har jag pluggat ,pluggat och mer pluggat ,. tar aldrig stop ju förhelvete, börjar bli lite trött påt nu faktiskt och nu börjar jag komma så längt att jag ska börja göra prov också . det första är i psykologi som jag hoppas få göra om två veckor men tror att det är hemprov fast är inte hundra på det så det blir att plugga hårt till det , min pojke har fått sig ett jobb nu eller aa inte hundra på att han är anställd helt men det är alltid nåt , så det är ju bra och då blire mindre man får se av honom vilket är dåligt för min del men ändå haha braigt för honom :) . nu ska jag nog springa ner till min tv och titta på reprisen av greys anatomy eftersom jag missa den i onsdag eller aa okej då inte kolla klart påt . sen blire nog sova och mer sova, mår lite halv dåligt idag faktiskt och så har jag skit ont i ryggen .

han e MIN !

skit vad tröga folk det finns i norrköping allså,  igår blev det fest hos rodi med cicci och så vare massa folk där som sen blev utkastade när vakten kom haha , så vare två plus cicci som fick gå runt och städa och stackars pojke som fick städa utanför balkongen i bara linne , sen när det var klart blev det att dra till hugos vilket jag stanna cirka 20 minuter för att jag skulle dra och möta granström vid god vän och sen blev det gå hem te mig eller aa vi stanna några gånger , bland annat för att bråka (han fick en smäll) och sen blev det pussas (elr mer ) och bli sams ,
fick höra att samma jävla brud som ALLTID stöter på honom va på honom igen , hon verkar vara trög eller nåt allså , FATTA han vill inte ha dig och skiter full ständigt i om ni hade nåt på g eller va fan det va !!!!!! , kommer slakta dig och göra julskinka på dig på äckliga hora om du rör MIN pojkvän igen med dina äckliga händer !

väntar på att granström ska komma nu för att vi ska bada fåglarna för att jag mitt smartarsle tänkte inte på att mitt fågelbad inte går att sätta på nya buren så blir att köpa ett som sitter innan för när man får pengar :), fast nu väntar man på att maten ska bli klar för man e fett hungrig ! , jag kom förresten på att jag sa dom tre orden till sebastian i morse , tänkte mig inte för . det bara kom . men så sant som det är sagt jag älskar dig och du ÄR BARA MIN !

theres a danger of loving somebody too much

goddag eller retare sagt god kväll haha , hann inte berätta så mycket om igår eftersom jag var skit trött i gårkväll så blev ingen datasittning , men prata en stund med sebbe igår på morgonen och så bestämde vi att vi skulle åka vid ett men så kom min syster och sa att hon kunde skjusa oss om vi följde med henne och handla innan så hon fick ringa upp honom och säga att vi skulle hämta honom medans jag duscha hahaha , sen blev det att åka te ingelstad och kolla i djuraffärer och hitta mig en giga bur för ett bra pris som jag köpte fast den fick inte plats i mias bil så var tvungen att ringa sune och be honom komma och hämta den hahaha , sen blev det att åka med mia te hageby centrum där vi köpte oss två till undulater , sebbe betala ena så jag ska ge honom pengar för den andra nästa månad , sen när vi kom hem så fick han dummaste iden att vi skulle måla mitt rum klart vilket tog två timmar eftersom alla satt och lekte med fåglarna inklusive sebbe hahahahaha , sen när vi var klara så drog vi och köpte pizza haha och  duscha. sen blev det sova för våran del hahaha .


så idag har jag haft världs tråkigt allså , det finns inget att göra liksom plus att anus hade på en bra låt som jag fick på huvudet hahaaha :) , så har lyssnat på den typ hela dagen och spelat på datan eller aa jag tog en trip hem till maria och drack oboy :) och sen så gick jag hem igen och mobba anus vilket var lika kuligt som vanligt :) ,
men nu ska jag nog ta mig en dusch och sen sova eller titta på tv. hörs .




RSS 2.0