fick en&förlora en annan

fick en svart engelsk undulat av sune&marita i tisdags och var jätte glad men sen igår så märkte jag att mumel inte mådde så bra direkt, kolla till honom typ två gånger i natt och sen vid halv sex vakna jag av att han låg på golvet i buren och försökte komma upp och då kunde han inte stå upp alls, så jag och anna tog ut honom ur buren och la honom i den andra, gav honom lite mat som han åt och sen när jag skulle ge honom vatten ur en medicinspruta så hade han röra sig så fick och fråga anna om hon kände ifall han andas vilket han inte gjorde , så gick upp och berätta för sune och tog fram en pepparkaksburk att ha honom i, vill begrava honom men går ju inte nu för det är hårt i marken men ska fan göra det ändå ., berätta för pojkvän också och han tycker det var jätte synd eftersom han köpte honom men han sa att han kanske kan köpa engelsk hona , men tänk om flera dör , vet ju inte varför han dog och vill inte att dom andra gör det också fan.

nu ska jag nog kolla facebook och försöka få tag i min tröga syster !

loveu bejb<'3

tjenixen, trött och ont i skallen , sitter i lilla systers rum och kollar på paradise hotel, ska snart duscha tror jag och sen sova såklart. har vart och handlat med moder & anus idag på city gross och media market . moder köpte typ åtta nya filmer hahaha dock inga bra direkt hahahaha . sen hem och äta pizza och kolla på dumpad  och sen sova sig en stund. fick mig en dålig känsla förut så det kändes inte rätt bra men jag visste väl det från början att jag aldrig kommer komma först . så är väl bara nåt jag får leva med . fast kändes knas i lördags men löste sig väl till slut .
så fortfarande jag & bejb ihop och har vart det i typ 13 månader och 6 dagar nu och mer kommer det att bli ,
älskar dig & din håriga rumpa , min prins <'3

hårfärgs katastrof !

bestämde mig för att färga håret ljust igår så köpte blekmedel som inte funka ett piss .så  mitt hår ser jätte konstigt ut ! det är blont / ljusbrunt i hårbotten och resten av håret är mörkbrun! det känns allså jätte jobbigt, stor lust att raka av mig hela håret ! har inga pengar heller först i morgon så funderar på att köpa avfärgningsmedel eller så köper jag helt enkelt mer blekmedel och får lite ljusare och sen färgar det ljusbrunt eller nåt, känna blir bra eller ??

their back :)

ungefär en hel vecka utan mia och barnen men nu är dom tillbaka , blev nog sjukt glad när jag fick en bamse kram av min goding<'3 , det kändes lite bra att få lite kärlek av min flicka, puss på min jaris. min moder har hittat min tröja också och den var vart jag sa att jag trodde den skulle vara också , blev inte träffa sebastian idag heller eftersom han ska flytta till en barack eller rättare sagt till sin styvmors föräldrar den här veckan så han var tvungen att hjälpa jörgen att flytta sakerna till ett lager men men det är ju bara för några månader och sen är du hemma i ditt rum igen. han börja praktiken också nu den 18  ,. josefine och paul kommer den 11 fast inte hit , dom ska bo hos mia i nävekvarn. nu måste jag nog dammsuga mitt golv för att mina pippisar har skvätt ut maten på golvet,.
hörs

here we go again

kommer aldrig gilla tanken med att ni pratar !
du ska va min , inte bestämma saker med henne !




1/1-2010 , gott nytt år på er :)

ett helt nytt år nu , vem vet vad som kommer hända detta år.
igår dock hade jag jätte kul . söp mia och patte under bordet med drickpoker haha , sen blev det äta mat och klä på mig och dra till cicci ,,. så drog vi på korvfest  (bara pojkar ) hos rodi och hade det jätte trevligt fast efter tolv så blev det lite segt , men sebastian kom dit också typ då nån gång också . sen vid typ fyra eller nåt sånt så ringde jag och sebbe och väckte sune för att be om skjus hem för ingen av oss orkade att gå enda hem till navestad . så han var snäll och hämta oss. när vi kom hem till mig så märkte sebbe att jara var vaken . så han ville kramas lite med henne plus att han byte blöja också hahaha och det var roligt att se . så skulle vi få henne att somna om vilket inte gick bra för hon ville inte sova i mitt rum för det var för mörkt så fick gå upp med henne till mia istället.sen efter det så somna jag och min prins <'3  och vakna nån gång vid nio i morse och myste en stund tills sebbe skulle gå hem för att han var bajsnödig och efter det somna jag om i två timmar . så har jag väl inte gjort så mycket mer idag . känner mig trött iallafall . så ska väl sätta på en film och sen sova en stund till :) .
en sak är jag stolt över  ,att jag inte hann däcka innan nyår som vanligt .
hoppas ni fick en lyckad kväll,

RSS 2.0