du är en sån j'vla idiot !

så trött man blir på allt ibland allså, blev väckt av sebastian i morse för att han trodde att jag ville äta frukost vilket jag inte hade nån tanke alls på så sov istället en halv timme extra i morse.
vid nio hade jag möte på socialkontoret med min sjuk snälla och hjälpsamma socialsekreterare (kunde inte fått nån bätttre) och var där och skriva en ansökan om en bostad som dom står för kontraktet och det är inte att jag inte får nåt själv , det är mer att jag inte får några pengar av handläggaren på försörjningsstöd som anser att jag och min son (beräknad 29 okt) kan bo i mitt rum som inte ens är ett rum om man ska kolla på bostadsritningarna, för på den räknas det som förrådsutrymme plus att det är fuktskador i ena väggen och jag,anna&marita har svårt andas i mitt rum, tänk er då hur en bebis kommer att bli plus att hon vill att jag lever helt på föräldrapenningen och okej visst jag skulle kunna klara mig på det även om jag bodde hemma men jag borde inte behöva det,
så enligt henne har jag ingen rätt alls att bli beviljad ekonomisk bistånd.
så tack och lov att jag har både en stödperson och en socialsekreterare som är helt underbart hjälpsamma och tycker samma sak att jag kan inte bo hemma med en unge. fast får dock vänta några månader på att flytta men skiter jag i så länge jag har nånstans att flytta till.
och tro mig jag kan ta hand om min bebis själv, bebis kommer att ha sin pappa i sigt liv också då.

jag vill påpeka att min syster är en oansvarig idiot som inte kan ta ansvar för nåt och bara kommer hit och förstör saker,skiter i sina barn helt och hållet (tror ni mig inte,fråga nån av min andra syskon), hon säger till mig att uppsöka psykolog när hennes äckelbarn sover i min säng och förstör min madrass och hon fattar inte varför att jag blir arg då, en sexårig borde väl va pottränad och inte använda nappflaska då eller ?
sluta med att hon snacka om att soc borde göra utredning på mig för att jag har kortstubin men soc borde ta ifrån henne sina barn, för hon har tre och kan inte ens ta hand eller ansvar för dom plus att hon ska få en till.
lycka till med det din dagdrömmare, kommer sluta med LVU vilket soc redan har hotat med.
tyck att jag hackar ner på henne, men sanningen är ju alltid svårast att höra!

nu ska jag och moder hämta sebastian på jobbet och sen åka och handla kläder till våran prins :)
ha en trevlig fredag nu gott folk och använd kondom om ni ska ha sex,för ni vet inte hur mycket inte blir som ni tänkt er när man hoppas på det bästa för sigt barn och försörjningsstöd bara jävlas till max.

vecka 33 + 3 dagar

hemma förstunden, va nyss och handla med moder och mellis karamellis .
köpte mitt första blöjpacket till beban och betala inte mer än 9kr fört eftersom jag fick med en rabattkupong i min babybox jag hämta ut på babyproffsen. sovit hos sebastian nu sen i söndags eftersom han har flyttat till egen lägenhet och är rätt skönt att typ kunna va där ifall man vill va ifred eftersom det är lite svårt att vara det hemma.
ska kolla på förlossningsavdelningen på måndag med kuratorn från mödravården och tisdag ska jag äntligen ha mötet på försörjningsstöd men är dock lite nervös inför det eftersom jag inte vet vilka ansökningar hon kommer godkäna men irene hade sagt att det inte skulle bli några problem så får väl hoppas  att hon godkänner den om pengar och lägenhet då och inte börjar jävlas  så man kan iallafall börja att försöka fixa saker till bebis och en lägenhet .
nu känner jag att jag ska nog gå och ta mig en dusch och se vad det blir till mat innan jag går hem till älskling igen .

varför ska ni göra det så svårt för mig?

berätta för irene (stödpersonen) att jag höll på och sökte lägenhet och hon tyckte det var bra och ännu bättre om jag fick visning på nån för då skulle det skynda på idioten på försörjningstöd att godkäna så jag får pengar till hyran och allt annat. men det är jävligt svårt när irene inte ens kan svara i sin jävla telefon när man ska berätta att man har fått erbjudande att gå på visning och måste gå på de den här veckan plus ha ett svar om jag vill ha ett kontrakt ifall jag får det. men så jävla kul det är när man inte får tag i idioten för att hon är tydligen också en sån där som inte vet hur telefoner funderar, 
men jag ska fan i mig börja bete mig som dom och skita i allt jag också . 
det verkar ju funka så bra för dom jävla mongona! 
CP MÄNNISKOR FÖRFAN HELA BUNTEN !  


vecka 32

gick in i vecka 32 i dag så nu är det exakt två månader kvar tills min prins är beräknad att komma ut,längtar verkligen dit tills jag får se min prins för första gången.
idag måste jag säga har vart en väldigt tråkig idag, bäddade sune och maritas säng förut eftersom jag var uttråkad plus att den var obekväm att sitta i som obäddad hahaha ,.
funderar starkt på att äta min kakor jag köpte förut men orkar verkligen inte gå ner och hämta dom så dom får jag vänta med tills jag är redo att gå och sova, får se vad morgon dagen har att erbjuda för är det lika tråkigt som idag så går jag hem till emma och stör henne.
men nu ska jag nog gå och kolla vad kylskåpet har att erbjuda magen och sen duscha,se film & sova för min del :)


ibland får man ta saken i egna händer helt enkelt.

igår tröttna jag på att vänta på att irene skulle höra av sig så jag fick rycket på allt & alla princip (har noll tålamod&ännu mindre gravid) , så jag leta reda på numret till socialsekriteraren istället och ringde upp henne och fick en tid idag klockan nio så skulle hon hjälpa mig fylla i pappret så jag åtminstone kunde söka ekonomisk bistånd iallafall, så det gjorde vi och sen faxa hon det men var dock tvungen att fixa kontoutdrag på dom tre senaste månaderna,kontobevis och slutskattesedel vilket jag gjorde direkt efter jag hade vart på möte med henne. så faxa hon allt det plus intyg på att jag är gravid (lite svårt att missa nuförtiden), så nu har jag det fixat och nu så ska bara irene försöka få tag i min kära handläggare på försörjningstöd och få allt godkänt direkt men hon verkar inte veta vad ringa tillbaka betyder eller höra av sig .


just det jag är tydligen otacksam och dum för att jag blev gravid, tyvärr bad jag inte om att bli det och svårt att tacka folk för saker när dom inte vet hur telefoner fungerar, det är allså meningen att man ska svara när den RINGER ELLER SPELAR EN MELODY tro det eller ej. men är du så jävla i mot min unge så fucking sluta hör av dig vet ja, väljer honom hundra gånger om mot dig, han är min son och du är bara en jag kalla stora syster men nu betyder du seriöst ingenting för mig, så ta dina saker & kör upp i röven . har det så mycket bättre utan dig.

tack och hej för mig, för nu har jag ont i ryggen så blir ett lååångt bad i varmvatten för min del :)

RSS 2.0