visning + bio

satt på körskolan mellan 09.40 & 11.00 och plugga som en galning medans marita va snäll och hade mina pluttar,inte nog med det så hade vi lägethetvisning på en 5,a som va 2 tvånings lägenhet i ljura och som jag verkligen hoppas att vi får för nu har jag faktiskt tröttat på att bo här med våran idiot till granne under.
fick nickes skolfoton idag och dom var jätte fina, min plutt e värsta fotomodellen! :) och sen vid sex följde jag och nicke med cicci till media och elgiganten för att hon skulle köpa julklapp till sin plutt men sluta med en julklapp till sin karl istället och sen blev det snabbt lämna nicke hemma och fick skjuts till filmstaden där jag möte carro och kim för att vi skulle gå på bio och kolla på twilight -breaking dawn del 2 och den var skit bra, kunde lätt se den igen allså :) kom hem nyss och ska sova som resten gör , puss

Utkast: Nov. 27, 2012

stor handlat efter jag lämnade nicke på dagis,när jag kom hem blev det lägga in allt och sen dra i väg och hämta honom,efter det laga tacos, enkelt & snabbt , senare blev det att dra i väg till körskolan och satt där i 2& en halv timme , nu väl hemma så är julia på dåligt humör och bara skriker! och niklas badar. blir väl att söva dom och sen sova själv så man orkar med att gå upp när nicke kommer vid sex imorgon bitti.
handlade föresten en fin skjorta med slips te nicke och två pack med strumpbyxor till julia som dom ska ha på julafton/nyår

10 månader gammal julia

min kära vackra dotter julia blev tio månader idag, det har blivit mer och mer att hon börjar släppa och tar steg och förut igår hade hon klättrat upp på nickes tvstol (typ barnstol) och satt och skrek för att hon inte kom ner igen, annars har vi inte gjort mycket mer än ja och julia tog en sväng till centrum med anna, köpte lite mat och en nalle eftersom dom bara kosta 160 igår och idag,så blev en som julia ska få i julklapp och anna köpte en till lucas eftersom liam redan har två stycken.va ute igår också på wasa med anna och carro, så idag har jag känt mig hel dö med tanke på att jag sov 1,5 timme inatt för imorse blev det gå upp med julia och sen ha tvättstugan, så ja det är nog vad jag gjort idag, nu ska jag ta mig lite paj som jag gjort med lite hjälp av min kära son och sen ska jag till min efterlängtade säng för en tur till drömmarnas land

ivriga små barn

två små ivringa barn som vill att mamma ska öppna paketet pappa va och hämta på ica, kan ni gissa vad det är? berättar imorgon när den är helt klar annars.

Utkast: Nov. 22, 2012

Äntligen vart och Hämtat min fina tröja och jag är kär!
Mina pluttar sover båda två, snart dags själv att sova känner jag fast först ut med Alice så hon får göra sigt, känner också att jag måste plocka upp lite i lägenheten också innan det är dags att stänga ögonen,

20 november - 2012

god kväll, hoppas ni haft en bra dag, jag har iallafall det även om mitt kära dotter är en sur puppa som bara gnäller, lämna nicke vid nio,va och betala på körskolan, ringa och väckte carro och sen gick te henne, sen vidare till stan och ät på subway vilket va skit gott, speciellt kakorna ! , köp en jätte söt hello kitty leksak till julia som hon älskar och tre bilar till nicke, sen efter stan blev det hämta nicke och handla på netto, sen hem och laga mat och beställa nickes skolkort, nu ska jag väl städa lite, diska och göra matlåda till sebbe, sen förhoppningsvis blir det bada och söva barn så man får en stund för sig själv.
mer än så är det inte planerat idag,
vaf ska ni själva göra?

limegrön älskling!

äntligen äntligen, kollat både affären i hageby och stan, mailat internet affären också, va inne och kolla förut innan jag gick till hageby och kolla om dom hade den rosa i hagebys affär men icke, nu när jag kom hem så skulle jag skicka efter den rosa och helt plöstligt fick jag fram dom andra färgerna också och gissa vad glad jag blev när jag såg att den limegröna i stk m , så snart är den på väg hem till mig, gud fyfan vad jag längtar nu !
tack min älskade.


en underbar morgon eller nåt,

vilken trevligt morgon, min kära dotter gör inget annat än skriker så man blir arg, kära alice kissar inne & skiter i att säga till helt nu och min son håller på och går omkring och slår på allt och drar ut sladden ur datan så den dör. shit vilken kul imorgon för mig, hoppas resten av dagen blir bättre för sen kommer även celeste hit för att leka med niklas.

nåt att köpa

Lite av dom saker jag planerar att införskaffa till mina barn i julklapp och även införskaffa det jag inte hinner skaffa efteråt, vill köpa mer saker till hemmet också och göra i ordning Julias rum med Tv och stor säng (ingen spjällsäng) men det blir när det finns ekonomi för det, så nån som vill ge mig ett jobb ?? ska även komma på lite mer grejor till nicke också men det är svårt & massa disney filmer
någon som vet om den gröna sticketröjan för 149kr på gina tricot finns kvar ? såg den för nån vecka sen i norrköpings city butik men den finns inte kvar i internet iallafall, fast jag ska nog hitta den och köpa en för den var skit snygg! nu ska jag fylla i papper om alices försäkring och ringa vetrinären för att boka tid till vaccination plus även skicka bilder på henne till uppfödarna.så lite grejor att göra och har även båda pluttarna hemma också dags att sätta igång nu, peace !

tröttisar

kväller på er, sitter här i soffan och fryser ihjäl snart och kollar på shrek 3 , kollat först på the walking dead fyra avsnitt i morse eftersom det tydligen va min tur att gå upp med nicke IGEN klockan sex och hade även tvättstugan vid sju,
vid åtta behaga sig sebbe att gå upp för att julia vakna, sen efter nån timme gick han och nicke ut med alice och lite och sen vet ifan vart dom försvann, så hade med min hjälreda till tvättstugan denna gång också och när det va klart så somna hon och jag kolla på twiligth breaking down 1 och gick mat av sebbe när dom kom , den hann dock att bli kall för att det tydligen va min tur att torka hundkiss för fjärde gången idag också,
ni tycker att jag beklagar mig nu säkert men jag känner att jag vill ha mer hjälp med allt och inte bara klagomål om att det ser ut som det gör, jag är en person inte fem , hinner itne med två barn , en hund och städa diska och tvätta samtidigt plus att jag måste börja träna teorin också för denna gång jag ska klara det där jävla provet !
nu ska jag bada min tösa och försöka plocka in nickes leksaker i hans rum igen för dom har tydligen hoppat ut i vardags rummet igen.

övningkörning + iphone mekning!

fick köra mias bil med henne,marita (självklart eftersom hon e handledare) , melody och celeste till söderköping,blev att kolla in nya dollar store, efter det blev det hämta alice hos anna som va snäll och vakta henne & åka hem, väl hemma så blev det mat och en gnällade julia som gällde & den ungen kan gnälla. inte nog med det så slutade min hemknapp på iphonen att sluta funka, försökte få isär hela skiten först innan sebbe vissa mig en sida där man kunde återställa den så kunde det börja funka, och efter suttit med det där i över en timme nu så fick jag igång skiten, lite segt men det nöjer jag mig med för nu slipper jag köpa ny mobil, vart ute med alice efter det och nu sövt min sjukling även kallad julia, (vart sjuk hela helgen) , nu ska jag inta soffan framför sims 2 med ett glas cola och chips.
imorgon ska jag berätta för körläraren att jag kugga, känner bara hur nervösen kommer byggas.

två tårtor till två två åringar.

vart och haft kalas för celeste och niklas nu hos maria, fick göra tårtorna det första jag gjorde när vi kom dit men gjorde inte så mycket för tycker sånt är kul, speciellt med färgad marspian som man kan göra va fan som helst med och jag valde sjärnor, dom blev fina enligt mig iallafall och kalaset blev lyckat. nu är vi hemma, födelsedags barnet snarkar redan och den stora korven också, bara den lilla skiten som håller på och skriker och vägrar sova och när hon har somnat så vaknar hon, kan va tänderna som spökar på henne, ajja ska göra ny flaska nu och försöka få henne och somna om,.

Känslan som uppstår när man halkar framför mållinjen !

Jag tränade som en galning för det där dumma röv testet! Jag va där vid halv ett och kände bara hur mer och mer nervös jag blev,
Väl inne svara jag på alla frågor dock vissa frågor hade jag aldrig haft på internet testerna och när jag var klar stod det ICKEGODKÄND och jag kände bara att jag ville gråta eller nåt , blev så jävla arg , irriterad och besviken på mig själv , känns som jag har svikit alla som trodde på att ja skulle klarat !
Jag fick 49 av 65 och godkänt är 52 , hela jävla 3 poäng ifrån godkänd! Då har jag rätt att känna mig misslyckad

RSS 2.0