30 augusti

vakna tidigt för att nicke hade skitit på sig i sömnen, han tål inte vällingen här och har blivit lös i magen vilket betyder att innan 12:00 idag hade jag redan byt på honom sju gånger !
vi åkte till Lisdoonvarna och typ satt i pauls brors hus och ruttna tills dvd spelaren på tvn gick sönder, då tog vi på ungarna och leta efter stället där josefine jobbar men hitta henne i matbutiken innan och då fick vi skjuts till pauls faders hus och honom gilla både ungarna,speciellt eftersom han lekte med dom tills han va tvungen att åka iväg och då satt vi själva i hans hus till josefine kom vid halv fem, då åkte vi tillbaka till josse och pauls hus i galway,köpte kinamat som smaka konstigt också haha , va inte värt 150kr ! nu har jag sövt niklas och ska se tv tills man somnar själv.
byebye ,

29 augusti

handla mat, sen stan med anna och paul för shopping medans jose var barnvakt för att det skulle gå fortare , nu blir det kycklinggryta med ris och broccoli till mat för oss stora och pasta med lax och creme frese till ungarna, byebye,

Goodbye sverige, hello irland !

trött som fan, vakna vid sju och duscha och sånt , sen blev det att ta på niklas kläder och sånt, nu väntar vi på att marita och dom ska komma, sen blir det skavsta flygplats och möta josefine , sen blir det 2 och en halv timme på flyget till irland , hoppas int att niklas skriker hela vägen bara, blir jobbigt för honom att sitta stilla så länge, nu ska jag nog ta mig en macka innan det är dags att åka. tjenixen .

Grilling med Hela tjocka släkten !

va på grilling hos marita, maria och danne med alla ungar,josse ,sebbe och typ alla som bor där och danne grilla som vanligt hahaha men va rätt trevligt iallafall , och kräfterna va godast speciellt eftersom jag åt typ 20 stycken eller nåt haha, nu ska jag bada bus . packa och sen sova

vinterkläder avklarat till bebisbus

va på ica och hämta ut paketet från h&m med niklas overall,mössa och vantar i , så nu är åtminstone han klar för vintern haha,är hos marita nu och väntar på att sebbe ska komma hit och sen blir det nog att dra till centrum och kolla efter en resväska och byxor till niklas för det verkar han ha dåligt om,





Dumma sketna dammsugare!

God kväller, har precis duschat av bus och försöker få honom att sova, vi har vart på fika hos Cicci och Elliot förut efter att ja förstörde dammsugare när ja drog i den, skit säger jag bara så efter fikat va vi på babyproffsen och dregla lite efter emmaljungas nya vagnar för 2012 plus att Anna skulle lämna tillbaka liams babysitter eftersom den gick sönder för andra gången och så åkte vi till media Markt och köpte en ny dammsugare , blev en grå volta! När vi kom hem så blev det göra ungapannkaka med bacon i och ge Niklas mat och äta nåt själv, och aa efter duscha han och ska sova nu, själv ligger jag i sängen och bloggar på min iphone för det var så länge sen ju, kollar på va blir det för mat på fyran och har ett glas pepsi brevid mig, ska skära isär pannkakan och lägga in i kylskåpet innan greys anatomy börjar på femman, men nu ska ja nog plocka upp lite av Niklas leksaker på köksgolvet, tog förresten jätte gulliga bilder på Niklas när han åker helikopter på Willys i ingelstad haha , mitt bus håller på att bli stor :)

trötter !

känner mig typ halv död idag och enda jag har gjort är och gått på stan med niklas bus och sebbe, niklas fick en blå adidas dräkt på team sportia för 150kr (halva priset på barnkläder), sebbe köpte tshirtar och shorts till sig men det blir nog jag som går och tjuvar dom också haha, större kläder är skönare :) , vi va på dop igår föresten  i tingstakyrka för melody,kiara och celeste och efter blev det tårta hos marita som mia och danne bjöd på och när vi skulle hem blev det svänga förbi max för att ingen av oss orka laga mat plus att niklas va gnällig, både jag och bus somna vid sex  halv sju och gick upp vid halv sex och ändå kände jag mig döö trött när han väckte mig!
gått super dåligt med det där att han ska sova i sin säng för han vill helt enkelt inte sova där i, mammas säng är tydligen skönare :).
nu är niklas och sebbe hos sebbes fader och moder å hälsar på (gör dom varje söndag), jag har sorterat tvätt, ska gå och duscha innan dom kommer och sen blir det tvättstugan vid halv sex men blir nog sebbe som går ner dit och de för jag ska söva niklas, sen blir det kycklingwooken jag gjorde förut med nudlar och film för min och sebbes del , sen såklart sooovvvaaa !
ska nog ta nåt att dricka nu . adjööken

nio månader !

min bus blir hela nio månader idag , känns inte som det var nio månader sen jag låg på sjukhuset och hade smärta allså, kommer inte ihåg så mycket av förlossningen heller måste jag ju erkänna, det skyller vi på luftgasen man fick hahaha, det hjälpte rejält till när han skulle komma till världen, inte för att ja tror att ni folk vill veta såna saker!
nu ska jag iallafall ta tag i disken och ge bus frukost, sen blir det momo för våran del idag för sebbe jobbar kväll suck . som vanligt
hörs när vi hörs !



sebbe&nickes morgonmys :)


RSS 2.0