såklart,

vart och handlat det sista på city gross imorse, blev kött, burk till tee och en grej att ha knivar i eftersom det int långre går att ha dom i lådan. var även på lager 157 tror det är rätt namn nu och blev 500 kr fattigare, köpte kläder till min sessan . en body , ett par byxor och ett par strumpor byxor och allt kosta 100kr styck förutom strumpbyxorna som kosta 80kr men gjorde ett kap där eftersom kläderna med det märket kostar 200kr styck på barnens hus plus att jag köpte två tröjor till mig .
nu promenad och sen övningsköra

 


Mina finaste, mina allt

Vart en lång dag känns det som nu när man bäddat ner sig i sängen och båda kidsen sover, vart på maxi huset två gånger idag, en gång med kidsen , Vickan och Marita& då köpte jag ett linne till mig, byxa och tjock tröja till prinsen och en kort och en lång ärmad, byxor & fem pack med strumpor till sessan ,.
Alla hennes kläder börjar bli för små så blir att köpa lite nu varje månad och även till min pojke, va och hämta upp exemkräm och ventolin till honom på maxi också nu på kvällen med Marita , Anna plus kids och så klart mina kids , ät även kyckling kebabo vilket va lika gott som vanligt plus att blev tvungen att springa in på maxi och köpa ersättning , flaska plus hitta en söt napp som fick följa med hem , värsta köerna men fick gå före en som hade stor handlat efter som jag bara hade tre grejor vilket uppskattades verkligen .
Imorgon blir det city gross med familjen, övningsköra på himmestalunds parkering eftersom det inte blev körlektioner. Den här månaden heller för saknar pengar till det ! Men nästa månad gäller det annars ger jag upp drömmen om körkort och min Hyundai santa fe!
Nu vakna sessan igen så måste avsluta nu innan hon väcker brorsan,

something sweet for my sweetheart

gick banas igår när jag var på h&m och skulle köpa present till mia och annas mini pojkar men blev två bodysar och kläder till min sessan, hon fick ett par vita linnebyxor med rosa band i midjan och ett rosa linne plus det här söta sättet också som jag hade hittat på h&ms hemsidan och hitta det äntligen i butiken så det var ett måste att ha till min flicka :) , i morgon blir det förhoppnings vis blir det köpa körkorts paket om det inte fuckar sig som vanligt när jag bestämt nåt men hoppas på det bästa och att jag får tillräckligt med pengar annars blir det nog sura minner och irriterat humör resten av veckan på mig,
nu dags att äta och söva min prinsessa , för min prins somna påväg hem i bilen.


1 av 4 kvar

så sant som det är sagt, igår kväll kom syskonbarn nr 7 till världen, en plutt, blev maria som fick pojken dom väntat på dom sista två gångerna hahaha, även anna fick sin pojke i söndags (22/4) natt men de råka jag glömma att berätta för er, så nu är det bara jossans Leah som ska komma till världen men hon är inte beräknad först i juni-juli OM dom inte skulle förlösa henne tidigare.
idag står har jag relativt mycket inbokat, ska fixa med niklas gamla barnkläder och ge bort till anna och maria, dom får dela för ger jag allt te maria får anna dampet på mig!
betala hyran och el
klä och lämna niklas på dagis vid nio (just nu dansar han med sopborsten)
storhandla mat och blöjor plus hitta nåt fint i present te bebispojkarna
sen lämna maten hemma
åka till marita och va där idag eftersom jag är ensam hemma ikväll då sebbe jobbar kväll vilket suger apa !
nu ska jag iallafall duscha och sen ner i källaren,
hörs när jag får tid och lust att skriva ett inlägg igen.

emty hearts emty feeling!

tomma löften hela jävla tiden e allt man får,
kommer aldrig att behandla mina barn som du gör, du har faktiskt mer än ett barn, du har faktiskt mer än ett barnbarn.
allt jag känner nu är att jag vill ha min pappa tbx vid liv,

GIVE IT TO ME

jag är kär i vackra kläder och skor jag sett i butiken den senaste veckan,tyvärr säger min ekonomi nej till att köpa allt på samma gång så får bli ett eller två plagg åt gången men gud vad fina dom är,


lite nytt till dom små

blev lite skor till kidsen på maxi huset i morse,
sessan fick ett par rosa converse för 350kr från intersport
min stora kille fick ett par blå/oranga adidas för 349kr och ett par grön/vita för 399kr på Euroskor men så var det halva priset för dom billigaste där så betala bara 575kr för båda paren.
plus att jag hitta ett super söt linne till sessan på h&m men fanns inte i hennes storlek så fick köpa ett i minsta som fanns och det var stl 74 så det ser ut som en klänning på henne men hon är söt ändå hon .
blir se på dumburken nu för kidsen sover äntligen så blir lite ensam stund för min del,
tjenxien för min del.





Stickade Converse till bebisar.

min kära moder köpte garn till stickade Converse till sessan förra månaden som hon äntligen gjorde klart förra helgen men glömde visa dom för er så tänkte göra det nu,
blev ett par orange/vita som ni ser och dom är super söta måste jag påpeka också.

idag blir det sko shopping för ska köpa skosingar till både min store och min lilla fis, redan bestämt mig för vilka det ska bli också så nu väntar vi bara på mormor och att affärerna ska öppna så blir det att hitta det ett par var till båda

brist på underhållning

ännu en ny vecka börjat,
stora pojken är på dagis idag och lilla flickan ligger och snarkar i min säng, själv sitter jag och lägger in sims 2 plus alla tillläggsspel på datan och har suttit med det i nästa en timme nu och har lagt in tre snart av elva spel och då har inte jag ens alla tillläggsspelen, KATASTROF plus att ett av dom har vickan,
får ser vad dagen bjuder på mer än kotletter,potatis,brunsås och morötter haha vilket vi ska äta sen vid två tre nån gång när både pojkarna har kommit hem.
lyssnar även på lite adele , aerosmith och bon jovi så det slår härliga till undertiden...
snacka om no life,skaffa mig jobb och börja jobba vill jag också för nu har jag tröttnat på mamma ledigheten.

time to go on the road

fick äntligen övningsköra lite, fick köra upp och ner mellan vändplatser, dels för att se om jag kunde svänga och styra vilket gick bra fast fick kärringstop när jag skulle svänga in till parkeringen och fick värsta problemet att komma iväg men till sist gick det, och sen parkera jag mitt i mellan två platser hahaha. så växla och parkera blir att lära sig.
nu är iallafall första gången avklarad, nästa gång blir nästa vecka och då skulle vi träna vid nåt ställe i himmestalund, nu ska lillan sövas så på återsende,


nothing can bring me down when i have my babys by my side

sjuk igår, sov halva dagen typ och resten lägg jag i sängen som en döende med sina sista minuter framför en och ändå gick jag till hageby och tbx för att köpa alvedon, sen somna man för natten så fort man hade kommit hem

idag hade nicke picknik med sitt påskägg som vi glömde ge honom igår , jag städa under soffan , vi alla gick på lång promenad i smedby och hamna i hageby, skulle till hageby grillen men det var stängt så blev 4kök istället, nu kollar jag och sessan på harry potter och fenixorden medans  nicke och sebbe följde med hans familj till maxi huset, osams hann vi bli innan dom åkte också, vilken kul påsk helg allså

foton från Sessans dop



klänningen e samma som nickes hade fast nya band i lila&gult,
Victor och anna var gudföräldrar men anna va på sjukan med Liam så dom kunde inte komma vilket är förstådeligt när ungen inte kan andas normalt,
vart på ikea idag, köpte en hylla till sessans rum,ljuslyktor, nya glas till sebbe för nicke har förstört typ alla glas sebbe hade köpt till sin lägenhet innan nicke föddes plus ett doftljus som luktar vanilj , älskar doften!
se unga mödrar på datan nu plus ringa jossan och fråga om hon kan kolla vad pretty little liars kostar i hennes videobutik.


BTW den blonda flickan på fotona e min systerdotter Kiara,


Kvälls med prinsen :)<3

Väldigt sällan händer det att jag är ensam med min fis, så nu tar vi vara på stunden och ligger och myser i min säng  eller tja jag ser på Greys anatomy och Nicke ligger och gör pruttljud på min mage, min plutt är go han <3
Sur på Sebbe som drar i väg med julia och försvinner i över en timme! Dö irriterade förfan speciellt när han börjar sura när jag frågar vart fan han tog vägen.
Sjukt jobbig!
Hjälpte Anna flytta (alla kartonger& liams säng) igår och idag hjälpte jag henne sätta upp lampa i vardagsrummet för hon hade glömt köpa glödlampor så blir väl flera när hon har gjort det.
Marita fick förresten papper från transport styrelsen som det stod att vi inte hade gått handledarkursen, hon gick till körskolan och dom ringde upp och fråga.
Ska dra ut nu för orkar inte bråka med surpuppor !

RSS 2.0