Biodejt med pojken i mitt liv 💙

barmen va rastlösa så Anna vaktade Julia så tog jag med Niklas lite ensamtid och gick på bio och såg pingvinerna på Madagaskar, blev inte så dyrt heller eftersom han köpte en biobiljett av Patte på förra veckan för 80kr så vi utnyttja den, det gick rätt bra fast han blev rastlös på slutet! 
 
vi köpte med mat på väg hem, gick och hämta Julia hos anna och sen hem för att se om jag fått nåt brev från skolan om svar på vilken Inriktning jag kom in på och jag kom in på de jag ville så jag är nöjd iallafall ✌️😁
 
nu sitter jag och är sömnlös för att jag läsa matte  2 , sv 2 , sv 3 och eng 6, har inte ens betyg i dom första så det här kommer få kämpa som ett djur för att komma ditt jag vill och kunna läsa det jag vill på högskola men jaja får ta ett prat till med studievägledaren. 

Julafton är inte de samma utan dig

dom senaste jularna har inte vart de samma utan pappa, känns inte riktigt som jul, nu känns det mer som man gör det för barnen. 
niklas kom från Sebbe och stanna till fyra när farmor och farfar kom och hämta honom, Julia hade oturen att bli magsjuk ett år till ! 
anna som skulle gjort vissa maträtter satte Sig och lekte med telefon så jag fick ställa mig och fixa det sista så allt blev klart så Nicke hann äta innan skulle åka igen ! 
jag fick ett linne, ett parfym, ett par toffler och ett presentkort på 500 till en tatuering men jag är nöjd ändå med tanke på vad jag fick förra året,
nu väntar jag på min efterblivna vän Lizette som tycker vi ska dricka vi och leta fest men vi får se om jag lämnar soffan! 
På återseende !

RSS 2.0