nyårsafton,.

god morgon eller ja vad det nu räknas som nu , mia mupp väckte mig iallafall för att hon ville låna datorn fast nu sitter jag själv här och funderar på vad jag göra idag , har inget planerar direkt hahah men jag måste nog städa mitt rum iallafall eftersom typ alla mina kläder ligger på golvet hahaha , ingen aning varför XD . jag och sebastian har löst rätt många av våra problem , så det känns iallafall bra nu förstunden . min pippisar kvittrar högt idag , så dom är nog glada över nåt :) . har typ två nyårslöften jag kommer på, skaffa inkomst och flytta hemifrån . några mer kommer jag inte på förstunden haha , men nu ska jag nog hitta mig lite kläder att ha på mig , köpte ju två nya tröjor igår på stan och sen blir det nog att städa , så på kvällen så ska jag nog hitta på nåt kul att göra :)
Gott nytt år på er andra .



your stil ass in my eyes

bråk bråk och mera bråk så var min julafton tack vare sebastian. fick kläder,film, mobil och påslakan av hela familjen och måste påpeka att min röv är skit het min nya jeans jag fick av maria och min heta mobil jag fick av moder, min moder present var nog sötast , hon fick en gul och lite grön undulat av mig,sune&anna som heter charlie och anthoni blev svartsjuk direkt eftersom han också ville ha en men får inte för sin mamma nu för stunden .  men jag måste påpeka att jag tycker att min julafton var skit dåligt och nästa år planerar jag nog att inte vara hemma . och det räckte tydligen inte med bråk igår så det blir mera idag , oj oj vad kul juletider är  NOT !

brokenpromiseland

noll sömn för malut inatt , istället satt jag och kolla på nån film på femman plus nån serie på fyran haha, sen vid sju följde jag med mor och skjusa sune & mia till jobbet , sen satte jag mig och kolla på supernatural . sen typ vid tio fick jag skjus hem av mor te sebbe och var hos honom till typ halv två och sen fick jag skjus hem av mor igen, .sen äta plus att jag fick mig en ny telefon av mor , tackar :) . sen tog jag mig en tupplur på två timmar . nu sitter jag här och funderar och talar med caroline på msn och känner mig lite irriterad på moa och funderar lite på om vi kommer forsätta så här länge till . dags för macka nu :)

en helt år :) . älskar dig <'3


Ett  år & mer blir det :)

Jag älskar dig min Sebastian Granström

<'3

babe,, you rock my world . looovveinng itt <'3

barnvakt hela sketans morgonen ,så kom sebbe en stund och sen blev det att köpa choklad med jaris plus följa sebbe hem och sen åka till stan med anton och mella för att möta mia , nu äre MTV WORLD STAGE:bon jovi på mtv :) . snart dags att sova för min del


tack min prins för julklappen , älskar dig SebastianGranström<'3


fixat & klart, bli frisk nu min bebsan :)

vart hos veterinären idag med gloria eftersom hon har fått som sårskorper eller nåt vid munnen så , boka en tid igår till idag vid tio över elva. fick skjus av moder dit , och det gick ju bra  . han kom fram till att hon verkade ha kvalster eller nånslags skabb och nej det smittar inte till människor så ta det lugnt nu och tro inte att jag har fått de, fick hjälpa honom att ge henne medicin och så fick jag med hem till dom andra också som snälla anna fick hjälpa mig ge dom (tackar stora syster) fast innan det duscha jag buren och tvätta den med diskmedel eftersom det kan finns i buren så det var ett måste och sen fick jag städa rummet också , oft jobbigt jobbigt . ska försöka få anna att hjälpa mig att klippa klorna också på dom eftersom dom börjar bli sjukt långa,.
ville lägga ut bild på henne så ni fick se men har inga batterier i min kamera så det blir tyvärr inte så men lägger ut en annan som var typ en av dom första jag tog :)

nu ska jag fråga mor vad det blir till middag,sen titta på the 70 show .

puss på er godingar :)

12/12 - 09

tänk er , snart har det gått ett helt år till , tänk vad tiden går fort allså . nästa år har jag och pojkvän vart ihop ett helt år . känns inte som det men det är verkligen så plus att han kommer ihåg det nu också eller försöker eftersom han påpekat det nu varje gång jag umgåts med honom nu i två veckor haha .

fredag blev rätt urk tråkig, träffa pojkvän en stund på förmiddagen men det var mest jara som lekte med honom plus anton och mella kom in också . sen blev han tvungen att gå för hans fader ringde (som vanligt) . så drog han så låg anton fjanton och jag o titta på the 70 show och spela zelda tills han var tvungen att åka till sigt nya hem för helgen men mia hade ingen telefon så hon fick låna en av sebbe så fick åka dit och hämta den innan dom åkte dit . sen blev det sitta och halv sova på en stol i köket haha ,. aa var rätt trött igår kväll men somna inte . gick upp på kvällen och kolla på film med linnea (vickans kompis) , anna och jaris som sprang omkring naken plus att anna gjorde popcorn till mig :). så skulle jag gå och hämta min flaska,hemligt innehåll så vi kallar den flaska hos cicci plus att hon och anna skulle göra nåt så jag skulle vakta jaris så hon och linnea fick följa med . fast jaris somna på vägen dit . så det blev enkelt så hon fick vara kvar i vagnen tills anna kom hem plus att jag somna innan det så det var bra att hon inte vakna heller :)  och det var min fredags kväll .

nu sitter jag halv vaken känns det som även om jag gick upp för två timmar sen , måste gå på toa haha och lyssnar på aerosmith med cryin och funderar på vad skjutsingen jag ska hitta på att göra idag . några förslag ? för jag har absolut ingen aning , har stor lust att ringa pojkvän men han ska säkert göra nåt annat så det är en döttsdömd ide från första början hahahaha . kännns lite sjuk när man tänker så innan man ens har frågat men vet ju typ redan vad han ska säga , ja jag vet att det verkar som att jag hackar på honom men det är så jag känner och lite mer .


namnsdag :)

jag har namndag idag fast det var dock bara sebastian som har sagt nåt  (elaka familj) , är helt ensam förstunden för alla är på julfest på vrinnevi skolan och orka inte följa med så istället sitter jag framför datan och ruttnar . ska snart ta mig en dusch eftersom jag ändå inte har så mycket att skriva om idag  tråk tråk , blir att titta på paradise hotel och criminal minds i kväll innan man ska sova och i morgon blire nog att umgås med pojkvän om det går som planerat fast man vet ju aldrig direkt med honom (han har blivit konstig) hahaha men älskar honom ändå , min konstiga lilla plutt :) <'3  men måste dock fråga honom nu om en greja han sa igår 
syns snart alla små sötisar

dumma dator !

min dator har blivit konstig så den stänger av sig när den vill och så måste man starta om hela skiten några gånger innan den funkar så nu sitter jag vid systers dator, lite seg är den väl men den funkar . hm blivit av min elaka förkyldning iallafall och det är en bra greja, väntar på att det ska bli mat dags och sen blire väl ugly betty och det på tv och det är alltid kul att se. sen blire så klart sova om man kan inatt för haft problem att sova nu i tre dagar eller nåt fast hoppas det blir ändring på det  för inget kul att sitta vaken och stirra på taket . ajja nu ska jag titta runt lite på internet tills det är dags för mat . hörrs alla sötisar :)

sjuk som satan.,

nu ligger jag för stunden i sängen . lite halv trött men kan inte sova mer , får nog vänta några timmar till annars blir det inget att sova i natt plus då missar jag criminal minds sen också . har blivit förkyld precis nu när pojkvän har blivit bättre men får ändå träffa honom vilket funkar förutom att nu är det han som kommer till mig istället för jag till honom och resten av tiden när jag inte är med honom så tittar man på filmer som jag köpte i måndags, tv och hittar på lite annat som vara barnvakt till syskonbarn som aldrig går hem ! eftersom dom ska bo här tills den 9 januarie och håller reda på att tröttna på dom :/ . köpte mig en söt lime grön klocka i måndags så nu har jag inte med telefonen så mycket fast det gör ändå inget haha. nu ska jag nog dra mig och äta nåt  . hörs

RSS 2.0