20 0ktober 2012

det märks på kvällen hur dags man går upp på morgonen, för idag så ville min kära dotter gå upp tjugo i sex och leka medans jag själv gärna hade stannat kvar i sängen nån timme till, dröjde inte länge först nicke vakna heller, dom håller på och leker, tror fan att dom väckt alla i trappen nu som dom skriker! blir väl säkert klagomål från grannarna under för dom fattar inte att små barn för liv. tro det eller ej !
idag blir det dagis för nicke och körlektion för mig, känner bara att jag blir mer och mer nervösare, men jag ska klarat ! jag har inte råd att misslyckas fan.
ge småttingarna frukost nu och sen blöjbyt & påklädning som gäller.


morgon stund har guld i mun eller nåt...

min flicka va jätte glad när hon kom gående med en stol skjutandes framför sig i köket, tror dock inte mina mongo grannar under blev glada men dom kan dra åt peppan!

har gjort ett av mina punkter på min to do list, så två kvar denna vecka, måste skaffa mig ett bankkort fan håller på att bli galen att jag måste be nån ta ut pengar till mig hela tiden!
ne så det MÅSTE jag hinna med idag att fixa, går att göra samtidigt som jag ska följa med carro till stan för att byta en jacka hon köpt.
rensade bort försmå kläder i julias byrå och jag kom på att jag måste nog skaffa byxor och långärmade tröjor till henne .

annat har jag nog inte planerat, mer än att jag hatar måndagar för det finns absolut inget att göra eller något kul med det.

mina älskade barn, denna trista & kalla måndagmorgon,

8 dagar kvar

jag är skraj , rädd för att misslyckas, om 8 dagar har jag teoriprovet och tycker det bara går sämre och sämre på testerna på datan, när det väl är dags kommer jag säkert svimma eller kräkas av att jag är nervös! men förfan jag ska klara det här , det är ett prov ju , visst jag är ingen smartskalle men jag ska klarat.

nu se greys anatomy och sen snarka.

Alice

hitta äntligen en bra bild på alice, hon är även 9 veckor idag , det enda hon inomhus är snarkar men när hon väl är ute är hon i farten, specellt när niklas är med ut, dom såg jätte söta ut när vi va ute för en stund sen dumt av mig så glömde jag mobilen så blev ingen bild på dom men nästa gång ska ni få se..


I fullfart,

Va igår och hämta Alice i rimbo, så blev åka bil fram och tillbaka blev sammanlagt i 7 timmar med Maria som chaufför och Vickan och melody i baksätet , kan lugnt säga att melody va väldigt irriterande, väl hemma
Så va vi trötta & självklart regna det så blev att gå hem och kolla hur ungarna reagerar,
Vart ensam på morgon så blev att ta med båda ungarna och hunden ut för en promenad plus att jag hade tvättstugan så hade saker att göra minst sagt, vart ute med henne för ett tag sen, ska äta paj med grädde nu innan Sebbe äter upp min bit också, sen blir det ut med Alice igen innan man somnar .

riskutbildning 2/halkan avklarad

va hel död imorse för att jag sovit dåligt utan min apa brevid mig men vakna när sebbe gick vid tjugo över fyra, kolla lite på tv och somna till då och då men vid tio i sju fick jag nog och gick upp för att diska så det blev gjort, sju ringde både väckar klockan och sebbe för att väcka mig och då hade jag diskat klart och höll på att bädda sängen, vid tjugo i åtta bar det av till halkbanan, lite teoriprat först och sen blev det ut på körbana och testa på att få sladd på bilen ( en röd volvo v70 ) och panikbromsa i halt väglag men det gick galant och jag blev godkänd av snubben och kan lugnt säga att jag ska köpa mig en framåthjuldriven bil för det va enklast att köra om man får sladd.

när jag blev avsläppt vid körskolan så blev det att gå till spårvagnen och vänta på den för att hämta mina finaste hos marita och båda två blev jätte glada att se mig, så det värmde stort!
träffa carro sen och följde med henne och sanna för att stor handla och sen bar det av hem till mig, nu väntar vi på att sebbe ska komma tillbaka med mat till oss för vi är hungriga som djur !


imorgon ska vi hämta våran alice.

nåt att se fram imot

nu har jag kommit på att det är många saker jag kan se fram imot,
dels min sons 2 års dag den 1/11, sen har jag teoriskrivning samma dag som hans födelsedag och den 6/ 11 har jag uppkörning och klarar jag dom där två grejerna har jag körkort! och det längtar jag verkligen till,

idag har vi vart hemma för en person snodde mitt busskort och tog med sig det och sigt egna till jobbet, båda mina kära barn är trötta men ingen av dom vill sova för dom kan inte somna brevid varann, och nicke vägrar leka för sig själv så nu håller han på med dumheter just för att han är trött.
får försöka söva båda en gång till innan det är dags att laga mat,
idag blir det kok potatis,lök&falukorv i buljong och ska även baka cupe cakes med vitchoklad i om inte sebbe åt upp hela vitchokladen igår när han "smaka" hahaha.
på återseende

blir mer bilder när jag har några att lägga upp

helvets mycket saker att göra & så lite tid.

galen,stressande dag, nicke blev lämnad till nio , kom hem och kvart över nio ringer körskolan & säger : du har körlektion nu ! och jag nej den börjar vid 10:15 och säger ja men vi kör ju en dubbel idag det sa jag ju till dig och jag säger ja men du sa aldrig någon tid till mig ! hon säger okej vi skiter i den första får du boka om den, jag : okej hejdå .
efter jag lagt på ringer jag marita och hör vart hon är nånstans (hon va påväg till mig) ,hon säger kolla ut igenom fönstret så ser du mig, jag springer ner för trappan med julia på armen och säger ta henne nu då så hinner jag ha en dubbellektion idag, jag kutar bort till körskolan och förklarar för dom och dom blev jätte glada, fick nyckeln till bilen och va jätte duktig om jag får säga det själv, när körskolan va klar så blev det att gå hem och utanför min dörr står den rosa bia bädden som jag beställt till våran vovve från grizzly och fick även med ett tuggben som present (tack så mkt) , hinner sätta mig i soffan och kommer på att ja glömt köpa potatis så cyklar bort och köper de och sen hem , då kommer jag på att jag glömt betala körlektionen så blev att ta cykeln bort till körskolan också och betala.
när jag väl kom hem och marita gick iväg så va klockan fem i halv ett, faan vad tiden gick fort idag allså, jag som bara skulle ta det lugnt med julia och va hemma, istället har jag vart i farten hela morgonen. snart även dags att hämta nicke plutt och börja med maten.
ska iallafall ta det lite lugnt ett tag innan det är dags att hämta mini man på dagis,
på återseenden kära folk!



Soon you Will be home Where you belong

Ringt idag och hörde hur vovvens vetrinärs försök gick och även kolla hur besiktningen gick och allt hade gått jätte bra och alla 10 valpar hade fått jätte höga poäng i besiktningen, den är även betalad nu också så allt som återstår är att hämta hem våran nya familjemedlem, Gud vad vi längtar efter henne!
Imorgon består av Nicke på dagis mellan 09,00-14,00 och har även körlektion vid 10,15 och sen ska jag och bullan troligen handla lite och efter bara va hemma och ta det lugnt, min vackra flicka börjar bli så stor nu , min pojke också , inte länge kvar tills han fyller 2 år.
Nu väntar jag på att vampyrer suger ska börja på elva så det får bli att somna till, endast jag vaken nu för resten redan somnat,



Fråga till er; måste man ha appen nerladdad på iPhone för att kunna lägga upp bilder ?

15 okt 2012

låter som en kråka, mina kära barn står i soffan och leker, känner att det börjar bli dags för frukost för min del, mina pluttar åt för över en timme sen,

igår va jag,sebbe och julia på grizzly i ingelstad för att inhandla lite mer grejor till vovven för att slippa görat sen, dock tror han att vi har råd med allt på en gång vilket vi inte har,
den här veckan ska biabädden jag skicka efter komma också, leverad till dörren så får försöka va hemma hela tiden,

12000 fattigare

nu är vovven betalad och vi 12000 fattigare, får hoppas att pengarna är framme till måndag,enligt bankens sida ska pengarna hinna överföras till måndag så vi får hoppas att det stämmer nu,
fan annars går vi back VÄLDIGT MYCKET ! och då blir det jag som får skiten fört.
hm, hoppas detta slutar bra iallafall.
dags för mig att göra som mina vacka barn och gå och snarka för nu är jag en tröttis och vill sova.

ett vuxen poäng till

fixat försäkring nu till våran super söta valp vi ska hämta någon gång nästa vecka utanför stockholm,fick bild igår från kennel och hon va jätte fin,nicke blev jätte glad när han fick se bilden, så nu längtar vi efter att få hem den lilla till oss. vi tog oss tid igår att gå och köpa koppel,halsband,tuggben och lek till den också, blir några fler saker att införskaffa innan vi drar iväg och hämtar,

nu väntar jag på min kära syster och troligtvis frasse, jag och julia ska följa med dom till nävekvarn för att ha nåt att göra idag.
ska nog klä på mig skor och göra flaskor till julia så länge,
vi hörs när vi hörs


nu börjar nedräkningen

nervösen börja komma nu, blir att plugga stenhårt & även träna körning som tusan för snart är det dags!

släpp beskymmerna,vi tar det sen

tvättat vid sju till tio över nio, sen blev det att klä sig och dra iväg mot navesta på cykel, förbi marita en stund och sen vidare för att hjälpa cicci att flytta, vid tre nån gång var vi klara och blev förbi för att sno lite av pattes cola men han hade ingen så drog hem istället och laga mat till mina finaste <3 , fick ett jätte leende av min princessa och det värmde i mamma hjärtat :) , sen fick jag sebbe att ringa hund kennel och då säger den där jävla tanten att hon vill tyvärr inte sälja nån för barnen är för små och då kommer inte hunden få nån uppmärksamhet och valpar bits !! fan är det för dumt svar , har liksom haft hundar förut (nemo&axel) axel kanske bor hos marita nu men patrik vill ha honom och förut va det sunes hund, när sune va i närheten lyssna han inte ens på mig ! och samma sak nu med patrik. så han har det bättre där och när nicke va liten hade jag hand om nemo och gick ut med honom och det gick galant .så det är bara skit snack ! döm inte nån först du vet exakt hur mycket personen klarar ! så nu iaf kollar jag runt på andra kennlars hemsida och hittat två och sebbbe en , mejlat en och ska göra det samma med den andra fast vet inte om jag borde ringa istället.
min vackra flicka sitter här brevid mig och sitter och sjuner med te musiken (stiftelsen - rotlös)
jag vet att jag har en konstig min på bilden'!

äntligen internet tbx

min kära dotter va snäll och drog bort själva uttaget till internet så vart utan internet till datorn i två dagar, vart skit tråkigt och speciellt när sebbe bara beklagar sig när jag sitter och surfar på mobilen för att det kostar, nu blir det iallafall teori time för jag känner att jag ligger efter, har osedda frågor kvar och cicci sa att hon fick göra 17 tester och mia sa att hon höll på jätte länge med det, så blir teori på datorn nu, pluggande på körskolan ikväll och imorgon. fast måste dock vänta tills sebbe e hemma och vi har ätit med att gå dit idag, imorgon vaktar moder mina pluttar. et inte vad jag skulle göra utan min moder som alltid ställer upp, fick tiden till halkan i måndags och jag ser verkligen fram till den. dags att börja innan min plutta vaknar och nicke ska hämtas. körskolan ringde nyss och jag skulle haft körlektion vid kvart över tio och missat den, fan fan fan där försvann 460 kr till ingenting !

1 månad kvar

idag så är det endast en månad exakt till min prins fyller 2 år ,
längtar verkligen, tänk att jag har vart mamma i snart två år.

RSS 2.0