en snabb trip te ikea !

vakna vid fem som vanligt av att bebisbus bestämde sig för att han inte ville somna om, börja dagen med att hänga upp tvätt och byta bajs på niklas, sen blev det diska och då hade min prins vart duktig att tagit av sig blöjan och kissat på golvet så det blev att torka och duscha av honom och sen somna han en stund iallafall. betala alla räkningar och sen fick jag iden att åka till ikea så fick ringa och tjata lite på marita och sen blev det åka dit med henne,bebis och melody. va lite jobbbigt med mella för hon gick iväg för sig själv hela tiden för att leka hela tiden,
köpte en större byrå till niklas, bilder som jag rama in och ska sätta upp i köket, även en ram till en grej och bambusar för att dom andra blev helt förstörda för att sebbe ställde ut dom på balkongen,
ajja sen kom vi hem en stund iallafall och bytte blöja på nikke, byte tröja och sen drog till stan och möte cicci och hennes unge, köpte ramar till mina bilder bara , och sen kolla runt lite också men blev inget mer för min del. så drog jag hem och laga mat plus gav niklas mat, patte kom hit och åt också för han skulle hjälpa mig med en sak och sen duscha jag niklas och sövde honom och nu sitter jag här och degar i soffan, ska väl också snart sova för jag är super trött även om klockan bara är tjugo i åtta.
dags att se på vänner nu , tjenixen !

snabb uppdatering !

daagens,
vart supper röv trött hela sketna dagen, niklas väckte mig vid FEM! men innan det vakna han vid ett i natt och vägra somna om också så då blev det att va vaken med honom men det är inte direkt så jobbigt som att gå upp på morgonen!
kollade nyss på the breakfeast club som var skit bra för att va sån där film som va populär på 80 talet ! .
nu dags att åka te lidel för att köpa glass med moder och självklart bebisbus för sebbe e & handlar ny tv te vardagsrummet . dags att gå .
tjenixen !

trötter, men the day most go on

trött är man, blev väckt av min pojke vid tio i fem! då kolla vi på nåt program med en familj som hade ÅTTA små barn, helt sjukt  vad folk orkar med allså, själv skulle jag va helt upp speedad på kaffe för att orkar med ungarna plus allt annat som måste göras, så ne niklas räcker för min del ett tag iallafall, operation försöka få niklas att sova i sin säng har inte gått så bra för han somnar i min och då vill jag inte väcka honom så det måste bli ändring på. niklas har sovit så han e super pigg och sitter och hoppar i sängen och blir arg på sin mamma när han inte får det hahaha. ne ni folket nu ska jag väl försöka hitta på nåt och kanske klä på oss.
måste påpeka vilket jävla skit väder det är ute men tur för min del för då behöver jag inet gå ut i det kalla vädret på nån promenad som sebbe tvingar ut mig på !
dags att dra & börja min dag


låt låt låt

sjukt bra låt som fastnat i skallen på mig, så stod nyss och sjöng den i duschen i en timma haha fast kan dock bara refrengen, 
nu ska jag söva bebisbus och kolla på waterboy eftersom det inte finns nåt mer att kolla på.,
annars har jag bara spelat Zelda twiligth princess på wii .
nu ska jag dra mig men ger er länken till låten .
fadern mins favorit låt <'3



http://www.youtube.com/watch?v=ZbGGK-FTOHw
dock inte orginalsångaren, bonnie taylor sjunger orginalet!

ajdöken med mig hej!!


Happy feat & morgonmys

vakna vid sju av att min pojke försökte eller tja va nära på att knuffa ut mig ur sängen i sömnen haha, galen unge. titta vi på happy feat och nu när den är slut gick sebbe till sin pappa med niklas för att hämta brev.
anna kanske flyttar hemifrån hahaha och vickan kommer med dummaste kommentaren och säger att hon är sur för att hon kanske va tvungen att växa upp , nåt sånt är det väl iallafall. tror ändå hon kommer hänga hos marita 24/7 . blivit förkyld och har värsta hosta men tror det börjar bli bättre nu äntligen haha  och nu känner jag för kakor och läsk men finns inget av det hemma för niklas var snäll och tog en tugga på varje kaka för några dagar sen för att jag mitt smart arsle satte honom på köksbänken brevid kakpaketet.
nu ska ja sluta skriva och kolla på greys anatomy och sen the reef när jag kommit på att få den funka !
goodbye


pluttens super snygga bilstol

bebis fick sin bilstol som jag fick hjälp av josefine att köpa från nån tysktföretag på ebay NY och snabbt gick det också, hon köpte den i torsdags och jag fick den igår.
och plutten verkar gilla den också för det mesta hahaha, nu väntar vi på sega marita som ska hämta oss så han kan provåka sin bilstol i bilen haha, blir nog att skaffa körkort och köpa bil själv nångång i framtiden :)



RSS 2.0